|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| co je lepší pro někoho kdo začíná cvičit a má v normálu tuk i pomer vyska vaha?objemovka nebo rys??dumejte nad tim. |
| objemovka |
|
80% |
[ 112 ] |
| rysovacka |
|
19% |
[ 27 ] |
|
| Celkem hlasů : 139 |
|
| Autor |
Zpráva |
Smile04

|
Zaslal: út květen 08, 2012 9:45 pm Předmět: odpocinek na kole |
|
|
8/5
aktivni odpocinek
kolo kolem prehrady plus vyjet na jakési šilenej hebl a pak z nej zase dolů a dom...
celkem tak 4hodiny místy bestiálního šlapání do kopca
nevim presne ale uz jsme tu trasu jeli s kamosem a jeto tak 35km celkem fest kopcovitost (krome toho kolem prehrady samozrejme :D)
tak jsem si dal práci a naklikal to do mapy :D
Délka trasy: 33.6 km
Stoupání: 1284 m
Klesání: 1290 m
Minimální nadm. výška: 190 m
Maximální nadm. výška: 410 m
Počáteční nadm. výška: 230 m
Koncová nadm. výška: 224 m
jinak pro rejpaly co zase napíšou že je to slabý a blah blah tak je to povětšinou mimo asfalt a taky mám těžký celopéro s pláštěma do bahna takže žádná závodnička :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Smile04

|
Zaslal: st květen 09, 2012 8:34 pm Předmět: trenink |
|
|
9/5
zahřátí orbitrek 5min
mrtvé tahy
75kg 10op
110kg 6op
140kg 3op
170kg 1op
180kg 1op
190kg 1op
200kg 1op
210kg 1op
220kg 1op
230kg 1op
240kg 1op - osobni rekord +10kg :)
245kg 1op - osobni rekord +15kg !!! :) velka radost, tahal sem to pomalinku a narvat tam tu prdel a zamknout bylo opravdu hardcore ale dal sem !!!
přítahy trapezy s VČ
140kg 12op 4se
přitahy v předklonu s VČ
110kg 12op 3se
stahování kladky 3se
stahování kladky na úzko latissimy ve stoje (nevimjak to lip popsat) 3se
face pulls 4se
biceps 3serky s jednoručkama
3serky kladiva
3serky scottovka
paradni trenink :) uspech na mrtvole...tedka overfeeding na oslavičku .)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt květen 10, 2012 7:10 am Předmět: |
|
|
Ku*va to zase budou v BG osy ohle do pulkruhu, az se tam nekdy vratim :D _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: čt květen 10, 2012 12:43 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Ku*va to zase budou v BG osy ohle do pulkruhu, az se tam nekdy vratim :D |
popravde sem na nu koukal a myslim ze sem ji trochu ohl :D ale co stejne uz byla krivá
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt květen 10, 2012 3:40 pm Předmět: |
|
|
Ty a Madball to tam nejvic ku*vite, asi vam zaridim, aby vas tam nepousteli a nebo pousteli, ale za extra priplatek _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: čt květen 10, 2012 5:03 pm Předmět: |
|
|
Parádní mrtvola. Na to, že jsem tě dl neviděl nikdy cvičit, tak super. A ještě mě nasereš, že tam pošleš o 10kg víc.
| Dave Draper napsal: | | Ty a Madball to tam nejvic ku*vite, asi vam zaridim, aby vas tam nepousteli a nebo pousteli, ale za extra priplatek |
Já jsem vyhublej a zesláblej po střevní chřipce a nějak se vůbec nemůžu rozežrat, takže příplatek odmítám. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: čt květen 10, 2012 10:57 pm Předmět: |
|
|
| madball napsal: | Parádní mrtvola. Na to, že jsem tě dl neviděl nikdy cvičit, tak super. A ještě mě nasereš, že tam pošleš o 10kg víc.
Já jsem vyhublej a zesláblej po střevní chřipce a nějak se vůbec nemůžu rozežrat, takže příplatek odmítám. |
tys me nikdy nezastihl na DL ? :D tak to je docela prdel :D ... ale vim ze jsme se bavili o vykonech...no jako zatím jdu docela nahoru...tuk jde dolů...a dokonce i váha docela stoupla (pravda poslednich par dni sem se dost cpal) ale jako 98kg a břicho stejne takže to je kvalitka...jen tak dal :D...
jinak dneska padla sázka s kamošem že on da do konce prazdnin na DL 350 a me určil že musím dát 250 ( což ale v blue znamená skoro 260) :D
re střevni chřipka...hele víš jak se krmí kachna jo? :D jinak pokud se nemožeš rozežrat tak žer jen to co ti nejvic chutna at je to co je to a kup si třeba nejaky probiotika a taky bych doporučil po hrstech žrát pangamin, je v tom b komplex do objemu nejlepší věc...:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: čt květen 10, 2012 11:25 pm Předmět: čtvrtek |
|
|
dneska rozplavání včerejšího tréninku... :)
taky uvažovačka nad tím že přidám na stravě abych posílil o což mi jde především...na nějakej sixpacka žíly (i když se mi to fakt líbí) se asi vyseru :D...hamburgerová dieta plus kombinace pizza+gainer me dostává do varu :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá květen 11, 2012 6:24 am Předmět: Re: čtvrtek |
|
|
| Smile04 napsal: | dneska rozplavání včerejšího tréninku... :)
taky uvažovačka nad tím že přidám na stravě abych posílil o což mi jde především...na nějakej sixpacka žíly (i když se mi to fakt líbí) se asi vyseru :D...hamburgerová dieta plus kombinace pizza+gainer me dostává do varu :D |
Jojo ser na zily a 6pack a zacni se poradne prasit , v tobe je potencial silovy, tak proc to nepodporit. A baby na diskotece uz na svuj six pack lovit nepotrebujes. :)
| citace: | | jinak dneska padla sázka s kamošem že on da do konce prazdnin na DL 350 a me určil že musím dát 250 ( což ale v blue znamená skoro 260) :D |
Jo tech 350 by v BG ve skutecnosti mohlo byt 260, mozna i 265, pokud si tam nalozi ty tmavsi 15ky
Madballe tve starosti s problemem rozezrat se bych jednou chtel mit, alespon 1 den v roce _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: pá květen 11, 2012 3:35 pm Předmět: Re: čtvrtek |
|
|
| Smile04 napsal: |
Jojo ser na zily a 6pack a zacni se poradne prasit , v tobe je potencial silovy, tak proc to nepodporit. A baby na diskotece uz na svuj six pack lovit nepotrebujes. :)
Jo tech 350 by v BG ve skutecnosti mohlo byt 260, mozna i 265, pokud si tam nalozi ty tmavsi 15ky
|
tak řikam mě se to líbí, ale chci tedka podpořit silový růst maximálně...přidám do teho nějakou aerobku at nejsu lojovatej :)...zenský na diskotéce za A nebalím...za B jich mám dosti i tak :D...objem je lepší :D naposledy mi vyhazovaci rikali ze mám prestat jinak budou muset probourat větší dveře... :D
P.S. novy přirustek do rodiny...hodlám ho sežrat s extrémní rychlostí :)
P.P.S. kamos nezveda v BG...a tedka má osobák 332kg...jiří tkadlčík :) podle něj mý výkony blednou :D , tedka tu měl článek...je jak šutr :)
[/img]
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: so květen 12, 2012 1:30 am Předmět: pátek |
|
|
páteční trénink
zahřivačka orbik 5min
dřepy na multipressu s dosedem na lavku
pod nohy sem si dal dvoje tlusty gumy aby tam byl nějakej úhel rozumnej :) a stálo to za řeč...byl to pravej úhel žádný podřepy :) , multipress protože se bojím bez sparinga v neuzavřené kleci pořádně dřepovat.
45-zahrati
70-6
100-6
130-6
150-6
170-6
190-4
70-12
docela jakoze smiseny pocity...multak se kymacel jako prase, celej sem ho přesunul uplne jinde než byl :D a taky od zhruba půlky už sem bojoval se svym mozkem kterej mě alarmoval že bych to neměl dělat poněvadž to louskání v koleni bylo dost zajimavý a cosi se mi tam protočilo, trochu cítím pnutí v koleni...mám obavy docela
dal sem si na dodelani takovy light combo :)
thrusters 60x12 koleno docela zlobí...
PC+PP 60x12, 60x10, 60x10, 60x10
overhead squat 60x12 procítěně pomalu prdel na zem
předkopy 55kg*8op 3se + na konci držení v kontrakci
biceps s EZ 4serie
biceps kladky 4serie
biceps pritah spodni kladky 2se
celkově trénink ze slabšího soudku...to dělaj ty noční v kombinaci s tím že sem zapoměl boty  a tak sem odjel vetšinu treninku bosky nebo v šupákoch, ale na závěru sem viděl že jak nohy tak ruky dost napumpovany a natekly takže asi mi to něco dalo :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so květen 12, 2012 6:02 am Předmět: |
|
|
| citace: | docela jakoze smiseny pocity...multak se kymacel jako prase, celej sem ho přesunul uplne jinde než byl :D
|
Kdyz jsem jeste mohl drepovat a mel tam nejake poradne vahy, tak me vzdy strasne sralo, jak jsem s nim tancoval po cele posilovne, jednou jsem ho otocil skoro o 90° :) Ala pak jsem ne to prisel. Ono staci dat do tech stojanu zavazi, cimz se to zatezka a nehybe se, kdyz tam ale nic neni, tak s tebou pekne skace :) V tvem pripade to ale bude asi problem, protoze to uz by si asi nikdo nezacvicil, protoze by nebylo s cim :)) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: so květen 12, 2012 3:13 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | citace: | docela jakoze smiseny pocity...multak se kymacel jako prase, celej sem ho přesunul uplne jinde než byl :D
|
Kdyz jsem jeste mohl drepovat a mel tam nejake poradne vahy, tak me vzdy strasne sralo, jak jsem s nim tancoval po cele posilovne, jednou jsem ho otocil skoro o 90° :) Ala pak jsem ne to prisel. Ono staci dat do tech stojanu zavazi, cimz se to zatezka a nehybe se, kdyz tam ale nic neni, tak s tebou pekne skace :) V tvem pripade to ale bude asi problem, protoze to uz by si asi nikdo nezacvicil, protoze by nebylo s cim :)) |
coveče sem lezl už aji po stropě abych našel kotůče nejaci idioti tam měli jednu osu v kleci dvě na zemi a kotuče nebyly prostě :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: út květen 15, 2012 6:56 am Předmět: pondeli |
|
|
pondelni trenal
5min orbitrek
tlaky v sedě s jednoručkami-jednoručky si nahazuju sám
20*10 2se zahřátí
32*12
32*10
40*6
40*6
40*4
32*8
32*6
AU :D
uzký bench press
50*20
80*20
100*6, *10, *8
50*30
upažováni v předklonu
10kg jednoručky 3se (silná bolest v levym rameni, tak sem nebral těžší)
bradla triceps s BW 3serie 15-20 op
kladky supersérie, přítahy k bradě 55kg pomalym pohybem plus podržet a upažování s kladkou na zadní ramena 15kg
triceps na kladce provázky s plnou kontrakcí 30kg*30 op 3se -tomuhle rikam bolest pri pumpovačce :D
vznosy 2*12op
moc velka bolest v rameni : ( dneska to budu protahovat atd
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: út květen 15, 2012 11:57 am Předmět: |
|
|
dneska lehký rehabilitační trénink zad+biceps
úterý
orbik 5 min
stahování kladky
60*12x2se
70*12
mrtvola
70-zahrivačka
100*10
130*6
160*6
180*3x3se
pritahy vc v predklonu
70*15
100*6
100*12
130*4
130*6
pritahy v predklonu telo vodorovne , tyč se přitahuje vice k hrudniku
70*12 x 2se
shyby naširoko
BW*6opx3se
veslování nebo jak se temu odborne rika nevim...pritahy v sede k brichu proste no kladka :D
uzkej nadstavec
50*20
70*15
80*15
širokej nadstavec pritahování k prsum
60*15
60*20
stahování kladky v předklonu s nataženýma rukama směrem dolů (cvik na latisimy)
supersérie s face pulls...
3 supersérie , facepulls 30-35kg 12opak, stahování 42-55kg 12-15op
biceps s jednoručkami
20kg 3serie po 12ti
biceps v sedě precizni opakování do zatnutí pomaly pohyb
12kg 6 na každou ruku...při zatnutí tři malé hmity pro dokonalé prokrvení...moc dobry :) jen tak 2 cm tam a zpatky v tom zatnutí vždycky
záda na stroji (mezilopatkové svaly) obracenej motýl
3serie lehky na dodělání
biceps stroj scotovka uzkej uchop pumping těžkej izolovanej...bicaky žily vylezly napumpovany pěkně...spokojenost...odchod na párek :D
asi 3 hodiny trenink
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|