|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
grogy

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Wojtkingson

|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: po květen 14, 2012 10:28 pm Předmět: |
|
|
| grogy napsal: | Jste looseři, to já jsem měl tuhle krásnou mašinku
EDIT: a co víc, já ho mám ještě doma!! |
Tohle máma na doporučení sestřenice koupila babičce, když už to byl několik let zastaralej krám. Že koupit důchodci mobil menší než půl dlaně s displejem nečitelným i pro bystrozrakýho je hodně blbej tah, nikoho nenapadlo
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út květen 15, 2012 4:25 am Předmět: |
|
|
Hezký téma :-)
Já ve třeťáku na střední získal tohoto mazlíka (některé funkce z něj mi chybí i v mobilu, co mám teď), Bosch COM607
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: út květen 15, 2012 5:38 am Předmět: |
|
|
| Izman napsal: |
|
Anoooo, taky jsem mel
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út květen 15, 2012 4:35 pm Předmět: |
|
|
...zase další chuj v rozšmajdanejch pantoflích co se rozplác na benchi jako pavouk a pumpoval co to šlo.
Už snad na 80% umím odhadnout co budou lidi cvičit podle toho jak vypadají. Kdo neosciluje mezi benchem, tlakama ze tří úhlů, protisměrnejma kladkama, pumpováním bicepsů a krčením ramen není žádnej pořádnej kulturista.
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: út květen 15, 2012 5:10 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | ...zase další chuj v rozšmajdanejch pantoflích co se rozplác na benchi jako pavouk a pumpoval co to šlo.
Už snad na 80% umím odhadnout co budou lidi cvičit podle toho jak vypadají. Kdo neosciluje mezi benchem, tlakama ze tří úhlů, protisměrnejma kladkama, pumpováním bicepsů a krčením ramen není žádnej pořádnej kulturista. |
Jsem zvedav na co by jsi odhadl me :D
I kdyz dnes za mnou prisel jeden cvicenec, a prej co picham ze nemam jebaky a jsem tak velkej. Puvodne jsem mu chtel rict ze jeho starou
ale to by asi s humorem neprijal tak jsem se na nej absolutne vazne podival a rekl mu ze to mam od maminky a ze piju hodne mlicka. Nevim proc podival se na me jako na vola a bezeslova odesel
Edit: jsem sice drobek ale je to proto ze mam trochu jinak stavenou kostru
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
xCROWx
|
Zaslal: út květen 15, 2012 5:30 pm Předmět: |
|
|
Bakalářka, potvrzuje známou pravdu, že čím víc hovno hladíš, tím víc smrdí. No termín je v pátek, takže už to trápení moc dlouho trvat nebude _________________ "Give the guy a gun and he's superman, give him two and he's God."
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: út květen 15, 2012 5:30 pm Předmět: |
|
|
Nebo syna _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Hakymm

|
Zaslal: út květen 15, 2012 5:50 pm Předmět: |
|
|
Debilní otázky v topicích!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: st květen 16, 2012 8:37 pm Předmět: |
|
|
Taky nemám problémy s poštou... Ale to je tím, že tady na vesnici nemaj takovej šrumec, dovedu si představit, že na těch městech se z toho musí pos*** _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|