| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Kolik kg za měsíc je optimální nabrat, nechci-li být tučňák? |
| 0-1 |
|
17% |
[ 13 ] |
| 1-2 |
|
35% |
[ 27 ] |
| 2-3 |
|
25% |
[ 19 ] |
| 3-4 |
|
6% |
[ 5 ] |
| 4-5 |
|
1% |
[ 1 ] |
| 5-6 |
|
5% |
[ 4 ] |
| 6-7 |
|
9% |
[ 7 ] |
|
| Celkem hlasů : 76 |
|
| Autor |
Zpráva |
Jurass
(ban)
|
Zaslal: so listopad 06, 2004 12:02 pm Předmět: |
|
|
nemluvě o nepřesnosti % měření tukové tkáně
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
fedor

|
Zaslal: so listopad 06, 2004 2:02 pm Předmět: |
|
|
| Rupik napsal: | | Jinak obezni este teda nejsem - mam 17 % tuku a obezni clovek je ay 20% + |
porovnavas uplne zle vyratany zly udaj zo zle vyratanov konstantov, ktora je uplne zla.
ale dobre vedet, ked mi niekdo povie ze som tlsty tak mu to tiez poviem..
|
|
| nahoru |
|
 |
Lear

|
Zaslal: so listopad 06, 2004 3:31 pm Předmět: |
|
|
| fedor napsal: | | Rupik napsal: | | Jinak obezni este teda nejsem - mam 17 % tuku a obezni clovek je ay 20% + |
porovnavas uplne zle vyratany zly udaj zo zle vyratanov konstantov, ktora je uplne zla.
ale dobre vedet, ked mi niekdo povie ze som tlsty tak mu to tiez poviem.. | Len tak zo zvedavosti: odkedy je clovek vlastne tlsty? mali bysme si urcit nejake percento, nech si mozeme vzajomne nadavat, kdo uz je tlsty.
|
|
| nahoru |
|
 |
Velmen

|
Zaslal: so listopad 06, 2004 3:35 pm Předmět: |
|
|
Hele na tohle ser dyt to vidis sam nejlip v zrcadle jestliuz je to hodne tlusty nebo ne navic tady nikdo nevi jestli ses slachovitej a zacinas pak to de rychle apod...naky mereni tuku to je vsechno na nic mas voci...a jinak 2kg svalu za 2 mesice ja bych se za to nezlobil ani za rok _________________ Your penis will make more shadow than a tree.
|
|
| nahoru |
|
 |
Curu

|
Zaslal: so listopad 06, 2004 8:25 pm Předmět: |
|
|
| Miguelito napsal: | | No, takze jsi nabral 12 kilo tuku? Tak to jsi nejspis silne obezni - ted. |
taky ze je docela obezni
|
|
| nahoru |
|
 |
Rupik

|
Zaslal: so listopad 06, 2004 9:57 pm Předmět: |
|
|
| Curu napsal: | | Miguelito napsal: | | No, takze jsi nabral 12 kilo tuku? Tak to jsi nejspis silne obezni - ted. |
taky ze je docela obezni |
Ale no tak su akorat v objemu
REV - rups' extreme volume
Btw jak sme se bavili o tom boby centru - tak ze by to bylo kolem 200KC asi neni moc real... tam dal Ronnie hlasovani zacinajici 4 kilama ... leda ze by byla nejaka protekce
|
|
| nahoru |
|
 |
Small John

|
Zaslal: so listopad 06, 2004 10:16 pm Předmět: |
|
|
Zdar Hacku,
no já jedu čistě bílkovinou dietu bez tuku a suplementace (trochu kreatinu) a objemový trénink=> přírustek váhy= téměř čistá svalovina.
A jsem rád když přibudu maximálně 2kg za měsíc, a to musím hodně žrát a trénovat...HODNĚ.
Měj se Diablo _________________ Můj domov, můj hrad...[url]http://www.sweb.cz/jan.oplustil/[/url]
|
|
| nahoru |
|
 |
zacatecn1k

|
Zaslal: so listopad 06, 2004 10:18 pm Předmět: |
|
|
| Small John napsal: | Zdar Hacku,
no já jedu čistě bílkovinou dietu bez tuku a suplementace (trochu kreatinu) a objemový trénink=> přírustek váhy= téměř čistá svalovina.
A jsem rád když přibudu maximálně 2kg za měsíc, a to musím hodně žrát a trénovat...HODNĚ.
Měj se Diablo |
pokud vychazis z toho ze kdyz jis pouze bilkoviny tak ze nemuzes nabrat tuky, tak to je bohuzel chybna uvaha... _________________ My girlfriend said I was a pedophile, I think it's a pretty big word for a 12 year old..
|
|
| nahoru |
|
 |
Curu

|
Zaslal: so listopad 06, 2004 10:31 pm Předmět: |
|
|
| Rupik napsal: | | Curu napsal: | | Miguelito napsal: | | No, takze jsi nabral 12 kilo tuku? Tak to jsi nejspis silne obezni - ted. |
taky ze je docela obezni |
Ale no tak su akorat v objemu
REV - rups' extreme volume
Btw jak sme se bavili o tom boby centru - tak ze by to bylo kolem 200KC asi neni moc real... tam dal Ronnie hlasovani zacinajici 4 kilama ... leda ze by byla nejaka protekce |
se necham prekvapit kolik to bude stat, ale vic jak 200 proste nedam
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: so listopad 06, 2004 10:33 pm Předmět: |
|
|
| Small John napsal: | Zdar Hacku,
Měj se Diablo |
čím jsi si tak jistej, že je to čistá svalovina
|
|
| nahoru |
|
 |
Small John

|
Zaslal: ne listopad 07, 2004 10:28 am Předmět: |
|
|
| zacatecn1k napsal: | | Small John napsal: | Zdar Hacku,
Měj se Diablo |
pokud vychazis z toho ze kdyz jis pouze bilkoviny tak ze nemuzes nabrat tuky, tak to je bohuzel chybna uvaha... |
Já netvrdím,že při tom nenaberu tuky. Ve všem jsou tuky. To souhlas, ale je jích rozhodně mnohem míň. A když člověk pravidelně cvičí, tak se ani nemají moc šance uchytit. Zatím tuk ztrácím. _________________ Můj domov, můj hrad...[url]http://www.sweb.cz/jan.oplustil/[/url]
|
|
| nahoru |
|
 |
Small John

|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: ne listopad 07, 2004 10:34 am Předmět: |
|
|
jak dlouho cvičíš? máš fotku v galerii?
|
|
| nahoru |
|
 |
Small John

|
|
| nahoru |
|
 |
Small John

|
Zaslal: ne listopad 07, 2004 10:43 am Předmět: |
|
|
Teď mi ale začal stagnovat hrudník. Cvičil jsem ho jako všechno ostatní,teď jsem mu dal i jeden trénink na víc. Tak pro orientaci. Hrudník mám 106 a biceps 40. To je trochu nepoměr ne? _________________ Můj domov, můj hrad...[url]http://www.sweb.cz/jan.oplustil/[/url]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |