Renegade diet + SPRINTS/ BACK IN SHAPE AGAIN 2018

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 13, 14, 15  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Renegade diet + SPRINTS/ BACK IN SHAPE AGAIN 2018  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Renegade diet + SPRINTS/ BACK IN SHAPE AGAIN 2018
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Frozz.

PříspěvekZaslal: čt květen 17, 2012 11:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

marash napsal:
Já nemám nic proti tomuhle stylu stravování, ale přijde mi zavádějící tvrdit, že je to časově méně náročnější - vždyť to je přece "zamrdanej" celej večer tím, že jenom vaříš a jíš...

(snídaně) - svačina 1 - oběd - svačina 2 zabere daleko víc času, než si dát 3-4 chody večer (a každý chod nemusí znamenat velký těžký jídlo). Alespoň já to tak mám, večer mám v pohodě čas na další věci, a přitom se dost najím.
haino

PříspěvekZaslal: čt květen 17, 2012 11:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevím v čem je ta úspora času,šest jídel sním za půl hodiny hravě a nic vařit nemusím.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
marash

PříspěvekZaslal: čt květen 17, 2012 11:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz: No vidíš, třeba u mě to zrovna takhle neplatí, proto říkám, že je to zavádějící a relativní. Snídaně mi momentálně zabere maximálně 10 minut i se žraním. Na obědy chodím, pokud není velká fronta, jsem za dvacet minut zpátky v práci. Večeře si připravuju, což trvá většinou tak 20-30 minut plus 10-15 minut žraní...

Je jasný, že pokud jede někdo striktní kulturistickej jídelníček na objem, žere každý dvě tři hodiny, tak je to časově náročnější. Ale u někoho to platit (a to nejím žádný malý porce ani sračky momentálně) nemusí, to jsem tím chtěl říct, nechci se s váma hádat. Jinak se mi tyhle diety ve stylu IF celkem líbí a i bych je třeba vyzkoušel, kdybych neměl po večerech jiný věci na práci, než se srát s přípravou a žraním jídla.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt květen 17, 2012 11:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já zkoušel RD něco přes dva týdny a prakticky se vším, co tu Frozz nebo daymoon napsali, tak souhlasím. Trávení, těšení se na jídlo, chuť - to jsem vlastně nikdy neměl a díky RD jo. Normálně mi trvala vždy snídaně půl hodiny, jídlo po tréningu jsem jedl i 45 minut. Takhle do mě před tréningem zahučela zelenina s 3 vajíčky jako nic a po tréningu 2 velké steaky a 200g přílohy taky hned. K tomu zelenina, kterou jsem vždy nesnášel a dokonce i tvaroh na noc tam šel s chutí.
První týden bylo kručení v břiše a chuť na všechno celej den. Ale pak už pohoda.

Ale velkej minus jsem zaznamenal v tom, že mi odešla vytrvalost - konkrétně místo 10 opakování jsem dával 5-6. Síla byla stejná, ale vyšší opakování byly problém - tak na mě hold funguje nedostatek sacharidů před tréningem.

Teď jsem ji na 3 týdny držet přestal, protože nebyl pohyb, ale znova o RD uvažuju, protože chci vyzkoušet, jak tohle funguje a mít v tom praxi, abych někde nekecal, když o tom nic nevím - předtím bych na to měl kecy jako odpůrci tady v topicu, ale teď mi jako jedinej problém přišel jen ten úbytek svalové vytrvalosti. Tělo se cítilo skvěle, takže bych se o zdraví nebál.
Luster

PříspěvekZaslal: čt květen 17, 2012 11:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

davam dneska prvni zkusebni den nezrat 16 hodin mi ani prekvapive nedelalo problem (sem zvyklej nezrat cca 12 hod.), posledni dve hodinky do prvniho protein/tuk/zelenina jidla uz teda byl docela hlad a hlavne chut na neco, ale dalo se.. uvidim, jak mi sedne ten potreninkovej vykrm
ps: behem fastu sem dal dve kafe bez cukru, jinak jenom voda
lamice27

PříspěvekZaslal: čt květen 17, 2012 11:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
davam dneska prvni zkusebni den nezrat 16 hodin mi ani prekvapive nedelalo problem (sem zvyklej nezrat cca 12 hod.), posledni dve hodinky do prvniho protein/tuk/zelenina jidla uz teda byl docela hlad a hlavne chut na neco, ale dalo se.. uvidim, jak mi sedne ten potreninkovej vykrm
ps: behem fastu sem dal dve kafe bez cukru, jinak jenom voda

Bezva,budu sledovat tvuj log jak to pujde :) Vykrm nebejva nikdy spatnej
lamice27

PříspěvekZaslal: čt květen 17, 2012 11:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

to guruhonza- je to zvlastni s tou vytrvalosti, ja prave po tom fastu vzdycky muzu trhat mosty...ale zkus jeste jednou a uvidis
Johny HaRd

PříspěvekZaslal: čt květen 17, 2012 12:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Merrao napsal:

S Eskem souhlasím, a nevím proč si myslí že by se ke kořenům nemělo vracet, ale vždy když se řekne něco jako "dřív se koupali v rybnících se sinicemi a nic jim nebylo" tak si řeknu "dřív žili do padesáti let".

Já ale neplánuju odjet někam daleko mimo civilizaci, udělat si bydlení v jeskyni, lovit si veverky a koupat se v rybnících se sinicemi.

Evoluce samozřejmě proběhla, celá řada věci se změnila, na některé jsme se adaptovali, na některé bohužel ne. Nějakých 150 000 let člověk nejedl obiloviny a před cca 10 000 najednou začal a hned je dal do základů "potravinové pyramidy". Myslím si, že naší fyziologii 10 000 let prostě nestačí, resp. vím, že mojí fyziologii to nestačí, protože mám lehkou formu celiakie. Někteří se adaptovali víc, někteří míň. Jenom se obávám, že těch z druhé skupiny je podstatně víc.

Merrao napsal:

Je pravda, že teď lidé umírají na jiné věci (rakoviny atd.), ale dříve si myslím, že pokud by někdo měl možnost jíst 3x denně a jeho úhlavní potravinou nebylo maso, dožil by se vyššího věku.
Je mi jasné, že nejedli jen maso. Na tomto už je postavená paleodieta.

Pořád nám roste počet diagnostikovaných cukrovkou, rakovinou, metabolickým sydromem, Alzheimerem a tak dále, přesto, že i v dnešní době existují populace, kde tyto onemocnění prakticky neexistují. Něco asi bude špatně.

Eric Cartman
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
lamice27

PříspěvekZaslal: čt květen 17, 2012 1:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

16.5.

15:00 4 vejce natvrdo v zeleninovym salatu s bilym jogurtem,olivak
17:30 obri kafe s cca 400ml plnotucneho mlika z farmy
19:00 po treninku - banan, protein s mlekem (40g bilkovin)
20:00 zeleninovej salat (kedlubny,cibule,rajcata,olivak atd..)
20:45 kvetakova polevka (kvetak,voda,trochu mlika) asi pul litru
22:00 kureci (hodne,nevim presne asi tak 400g) na cibulce zampionech s cca 500g opecenych brambor,olej olivak
23:00 vanilkovej puding z pul litru mlika z farmy

Mozna sem zase budu par dni psat,ted me to zase bavi ale nevim jak dlouho
Luster

PříspěvekZaslal: čt květen 17, 2012 2:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sorry ze zas otravuju , ale jaky opodstatneni ma ta hromada zeleniny po treninku?
lamice27

PříspěvekZaslal: čt květen 17, 2012 2:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
sorry ze zas otravuju , ale jaky opodstatneni ma ta hromada zeleniny po treninku?

jen se ptej
opodstatneni to ma takovy,ze sem nechtel cekat nez pripravim maso a upecou se brambory,tak sem si to dal a tu zeleninku sem mel strasne skvelou jinak podle RD davas tenhle megasalat jen pre netreninkovych dnech,po treninku spis peres vic sachru jako rejze,brambory atd.
Ale ja vcera mel proste hlad velikej a dal sem to tam taky,co sem zacal s RD tak zeleninu miluju a zeru ji furt,ta snad neublizi
Luster

PříspěvekZaslal: čt květen 17, 2012 2:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dik, to se mi ulevilo netreninkovej den mam jenom jeden v tejdnu a to sem zvyklej davat neomeznej prasoden (nejsem obezni, takze si to myslim muzu s klidem doprat:)
lamice27

PříspěvekZaslal: čt květen 17, 2012 3:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
dik, to se mi ulevilo netreninkovej den mam jenom jeden v tejdnu a to sem zvyklej davat neomeznej prasoden (nejsem obezni, takze si to myslim muzu s klidem doprat:)

Jo tak to taky znam,obcas zarazuji Ted jsem koncil fast a mel sem neskutecne dobrej zelnej salat s krenem a to byla bomba! nehoraznej zranec,doporucuju
Mikulda

PříspěvekZaslal: čt květen 17, 2012 3:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj, sleduju log a taky jiz delsi dobu experimentuju s max 3 jidlama denne a napr 7 nebo i 12 hodinama nejezeni.

Ale k topicu, primo tady k RD, nevite nekdo jak si rozvrhnout IT a obe phases (under a over) kdyz chodim trenovat dopoledne?

Diky moc
lamice27

PříspěvekZaslal: čt květen 17, 2012 3:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mikulda napsal:
Ahoj, sleduju log a taky jiz delsi dobu experimentuju s max 3 jidlama denne a napr 7 nebo i 12 hodinama nejezeni.

Ale k topicu, primo tady k RD, nevite nekdo jak si rozvrhnout IT a obe phases (under a over) kdyz chodim trenovat dopoledne?

Diky moc

Kup knizku a dozvis se, je to tam krasne popsane pro ranni treninky

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Renegade diet + SPRINTS/ BACK IN SHAPE AGAIN 2018 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 13, 14, 15  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: