|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá květen 18, 2012 5:58 pm Předmět: |
|
|
Definitivně? _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: pá květen 18, 2012 6:01 pm Předmět: |
|
|
Jo, bohužel. Připojil jsem ho do kompu, objevily se nový disky ale nešly zobrazit, pak na displeji vyskočily nějaký zběsilý chybový hlášky a vypnul se. Zapnout už nešel. Když jsem to zkoušel otevřít a nějak odpojit baterku, což by měla být poslední nejistá možnost, celá ta svině se rozlomila a rozpadla : (
Reklamovat bych to býval stejně nemoh, měl jsem v tom nahranej jinej firmware, takže by to neuznali (joo pane to jste si posral sám, sorry!).
|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: so květen 19, 2012 5:53 pm Předmět: |
|
|
Začínám být NEPŘÍČETNÁ, když mi nad hlavou řve soused který mimochodem neustále
smrká jak slon, dupe, chrchle jak starý dědek a ještě si dává v pět ráno mobil s vibracemi snad na zem na parkety (jakoby mi to vrnělo do ucha) a o jeho souloži s manželkou nemluvě...
je krásné, že se lidé umí radovat z maličkostí ale slyšet GÓÓÓL JO TY BEJKU BOREC FAKT ŽE JO už mi leze na nervy.
A když gól nedají? Tak jsou to dementi a ON BY TO ZAHRÁL LÍP!
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: so květen 19, 2012 6:46 pm Předmět: |
|
|
kdo "sehraje" fotbal? a on se hraje fotbal? já že hokej... příště se musím pořádně podívat
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so květen 19, 2012 6:47 pm Předmět: |
|
|
fotbal taky, finále ligy mistrů. Ale oct to myslel obecně. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so květen 19, 2012 6:48 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | Klasika, když sehraje fotbal, je tu deset milionů trenérů |
na fotbal čekám celej den!
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: so květen 19, 2012 6:52 pm Předmět: |
|
|
Sorry, pro mě je to to samý
Zásadní rozdíl vidím jen tom, že na hokej zřejmě chodí značně míň retardů jejichž jediným cílem je se porvat a co nejvíc toho zničit.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: ne květen 20, 2012 5:15 am Předmět: |
|
|
zitra ustni maturita  asi se misto uceni uz zacnu modlit...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne květen 20, 2012 7:04 pm Předmět: |
|
|
Sere me, ze se na me strasne lepi muchy. Nevim, jestli jsou to nejaky dementni brnensky muchy, nebo je fakt necim pritahuju, ze na me porad sedaji
Kurva proc se na me takhle nelepi zensky? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
ILikeBike
|
Zaslal: ne květen 20, 2012 7:05 pm Předmět: |
|
|
Asi smrdíš. _________________ When your mind will change, your body will be changed.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne květen 20, 2012 7:10 pm Předmět: |
|
|
Treba naopak vonim  jidlo prece take voni a sedaji na ne ne? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
ILikeBike
|
Zaslal: ne květen 20, 2012 7:17 pm Předmět: |
|
|
Schnilé maso/hovno  ? _________________ When your mind will change, your body will be changed.
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: ne květen 20, 2012 7:20 pm Předmět: |
|
|
Mouchy lítaj většinou u nějakýho hovna.:D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|