Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 541, 542, 543 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Gohan

PříspěvekZaslal: po květen 21, 2012 12:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Abych řekl pravdu já zdroje nevyhledávám, jen čtu to, co je, protože mě Amerika ani moc nezajímá. To že se dějí i pozitivní věci nezmění nic na tom že se dějou i ty negativní a kvůli těm negativním jsem si utvořil názor, že mi za to Amerika nestojí, protože je spousta jiných a pro mě mnohem atraktivnějších destinací kam bych se rád podíval.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po květen 21, 2012 12:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
Abych řekl pravdu já zdroje nevyhledávám, jen čtu to, co je, protože mě Amerika ani moc nezajímá. To že se dějí i pozitivní věci nezmění nic na tom že se dějou i ty negativní a kvůli těm negativním jsem si utvořil názor, že mi za to Amerika nestojí, protože je spousta jiných a pro mě mnohem atraktivnějších destinací kam bych se rád podíval.

Můžu jen vědět, jestli tě teda zajímá jiné místo na Zemi? A jaké má USA chyby, že má ten negativní mediální obraz či jak se tomu říká?
Gohan

PříspěvekZaslal: po květen 21, 2012 12:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
Gohan napsal:

Můžu jen vědět, jestli tě teda zajímá jiné místo na Zemi? A jaké má USA chyby, že má ten negativní mediální obraz či jak se tomu říká?

Například Asie má podle mě mnohem bohatější historii, která mě láká více. Kamarád strávil 1 rok studiem v Čině a pravidelně se poděloval o informace na svém blogu. Jaké má USA chyby? Z nejvýznamějších asi zkorumpovaná policie, proti které se nemůžou absolutně bránit ani občani USA natož turisti, TSA prohlídky na letištích, které jsou na hranici lidské důstojnosti jako odpověď na 9/11, přílišný vliv křeťanství na chod státu a na lidi. Prostě mě tam nic neláká, maximálně přírodní památky, které se nikde jinde nedají zažít. Pro někoho triviální věci, pro mě informace, které mě utvrdily v tom, že Amerika mi za to nestojí. Samozřejmě je to můj zkreslený názor, který na nuikoho netlačím, jen ti odpovídám.
matejkorvin

PříspěvekZaslal: po květen 21, 2012 1:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to ze nejaky dement zalozi takuto stranku by som este pochopil, kokoti su vsade... ale ze 1300 ludi klikne na "paci sa mi to"
[size=10:bfcda6cc54]Naposledy upravil Pakosta dne st únor 31, 2007 22:15, celkově upraveno 1 krát[/size:bfcda6cc54]
elrubio

PříspěvekZaslal: po květen 21, 2012 1:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

I am the Viking!

http://www.facebook.com/pages/Fitness-models-galleries/125473037559547
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
ygg

PříspěvekZaslal: po květen 21, 2012 2:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To Gohan .... že někoho něco neláká a nežene se tam je samozřejmě ok. Já třeba taky neposlouchám jazz a nechodím na výstavy impresionistů. Ale udělat si jednoznačný názor na něco tak komplexního jako je život v tak rozmanitém státě jako jsou USA, a přitom se k tomu nepřiblížit ani na 5000 km, na to musí být člověk fakt hodně ..... noo, řekněme sebevědomý

BTW....a jo, byl jsem tam.
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: po květen 21, 2012 2:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

matejkorvin napsal:

to ze nejaky dement zalozi takuto stranku by som este pochopil, kokoti su vsade... ale ze 1300 ludi klikne na "paci sa mi to"

Já se tomu ani nedivím, jelikož těch primitivů je mezi lidma fakt hodně...
jo-jo

PříspěvekZaslal: po květen 21, 2012 2:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

matejkorvin napsal:

Vždy som tvrdil že FAKEBOOK je väčšinou pre dementných,perverzných... . Tam si kde kdo založí pod falošnou identitou profil (väčšinou s nízkym IQ a sebavedomím),a potom sa k nemu pripoja ďaľší "súkmeňovci" rovnakého dementizmu a onanujú nad tým ktorý znich je lepší kok**

edit:To ten FAKEBOOK nemá žiadného správcu,ktorý by to držal aspoň trochu na "uzďe"?
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: po květen 21, 2012 2:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jakmile se někde objeví kozy, smazaný je to docela hned. Ale "běžná demence" se tam rodí rychleji než cikáni, takže si myslím, že není v lidských silách to aktivně kontrolovat. Spíš se spoléhají na napráskání.
Gohan

PříspěvekZaslal: po květen 21, 2012 6:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
To Gohan .... že někoho něco neláká a nežene se tam je samozřejmě ok. Já třeba taky neposlouchám jazz a nechodím na výstavy impresionistů. Ale udělat si jednoznačný názor na něco tak komplexního jako je život v tak rozmanitém státě jako jsou USA, a přitom se k tomu nepřiblížit ani na 5000 km, na to musí být člověk fakt hodně ..... noo, řekněme sebevědomý

BTW....a jo, byl jsem tam.

To je snad moje věc jestli si názor udělám a jaký si ten názor udělám ne? Nebo jako člověk nemá právo udělat si názor na nic, co nezažil?
Promiň, ale lidi si dělají pořád názory na všechno a nemusí být ani.. noo, řekněmě sebevědomí.Je to totiž úplně normální.
Nenormální jsou potom ti, co si z ostatních dělají srandu, protože mají vlastní názor.
ygg

PříspěvekZaslal: po květen 21, 2012 6:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Znakem rozumného uvažování je, že pokud k něčemu nemám dostatek relevantních objektivních informací, což je evidentně tvůj případ, tak jsem s vytvářením podobných vyhraněných názorů hoooodně opatrný. Navíc je hlásat veřejně, když o tom víš prd ..... ale zase jsou horší věci na světě .
Gohan

PříspěvekZaslal: po květen 21, 2012 6:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Znakem rozumného uvažování je, že pokud k něčemu nemám dostatek relevantních objektivních informací, což je evidentně tvůj případ, tak jsem s vytvářením podobných vyhraněných názorů hoooodně opatrný. Navíc je hlásat veřejně, když o tom víš prd ..... ale zase jsou horší věci na světě .

Aha. A kde je hranice dostatku relevantních objektivních informací, kdy is podle yggova pravidla můžeme vytvořit vlastní názor na něco, aniž by nás ygg za něj popotahoval? Od začátku jsem to prezentoval jako svůj názor, to že se ti to nelíbí, je opět tvůj názor
frode

PříspěvekZaslal: po květen 21, 2012 7:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jo-jo napsal:

edit:To ten FAKEBOOK nemá žiadného správcu,ktorý by to držal aspoň trochu na "uzďe"?

Mas pravdu, ze tohle zalozi jenom totalni trotl, ale zase to neni nejaky maly forum, kde je nekoli stovek ci tisic profilu. Takze to muzes tak maximalne nareportovat a cekat, ze to nekdo v nejblizsi mozny dobe smaze.
avanti

PříspěvekZaslal: út květen 22, 2012 3:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.super.cz/11688-to-jsou-nohy-katerina-neumannova-se-predvedla-jen-v-ultrakratkych-elastakach.html

To jsou zase kecy.

Tak co chlapi, závidíte jí svaly?
Tracey

PříspěvekZaslal: út květen 22, 2012 3:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

avanti napsal:
Tak co chlapi, závidíte jí svaly?

To abych kraťasy raději schovala hluboko do skříně

edit: to označení ultrakrátké, to asi teda nosím bederní roušky

Naposledy upravil Tracey dne út květen 22, 2012 3:39 pm, celkově upraveno 1 krát

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 541, 542, 543 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: