|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
lukinobr

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Merrao

|
Zaslal: st květen 23, 2012 7:32 am Předmět: |
|
|
Super :) A světlo nevadí, naopak je to hodně dobře nastíněné :D
Jinak, budu líná a nebudu pročítat stránky anglicky o WD a rovnou se tě zeptám.
Ty narodíl od jiných co tu jedou nějakou renegade diet nebo tak ještě snídáš, relativně. Ale co to dělá s metabolismem? Nemáš strach, že když se vrátíš k původní klasické stravě vyvážené 5x denně, že se ti to nějak rozhodí?
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st květen 23, 2012 8:34 am Předmět: |
|
|
Seva - jo, je vidět, že WD fungovala (funguje, a doufám bude fungovat) dobře.
Luster - díky.
Lukin - poslal jsem adresu do SZ.
Merr - snídám, to je fakt, je to vždy snídaně o 2 až 3 ks ovoce. Jinak jestli se mi rozhodí metabolismus - no abych pravdu řekl, nějak se nehodlám vracet zpátky.
WD (a jí podobné) mají "výhodu" v tom, že to nejsou nárazovky, ale spíš životní styly, které se můžou dodržovat dlouho.
Když bych náhodou přešel zpátky na 5x denně vč. obědů, tak bych se o metabolismus vůbec nebál, protože se do 7-14 dní srovná, přesně tak jako se adaptoval na WD. Je to kluk poslušná :-)). Spíš bych se bál, že bych neměl na velký obědy chuť ani hlad  .
Poznámka:
Spíš mám teď trochu dilema, jestli to seknout ještě víc (cca 80kg), nebo to chvíli držet a pak zkusit pomalinku a kvalitně nabírat, třeba na 90kg. Já vůbec nevím abych se přiznal... Takhle se ale cítím dobře, na druhou stranu jsem hrozně zvědavej, jak by na mě vypadalo 90kg v kvalitě. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: st květen 23, 2012 8:54 am Předmět: |
|
|
a co sixpack, mas?  to je treba muj takovej povrchni detskej cil, mit zretelnej sixpack _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
elrubio

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st květen 23, 2012 10:28 am Předmět: |
|
|
elrubio - nějak nechápu tvůj příspěvěk s fotkou, to má být nějaká narážka nebo jen reakce na lustera?
Luster - no právě. Já ho taky vždy chtěl mít, teď se mi zdá, že mám slušně napruhovaný ramena, kozy, dost mi vylezly žíly, tuku tam není moc. Ale prostě 6pack ne a ne vylézt.
Horní kostky jsou, nejhorší je asi střed a spodek, ale stačí se jen trochu zaklonit a 6pack hned vyleze (nebo při určitých pozách), ale při normálním postoji tam takový, jako je nahoře na fotce, ještě není, nevím proč, taky mě to sere, při tom podle hmatu jsou tvrdý jak skála  . Nechci se vymlouvat na genetické dispozice, ale když můžu mít seklý ramena, kozy, ruce, proč není i břicho? _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: st květen 23, 2012 10:35 am Předmět: |
|
|
Mas tam kolem pupku furt nejaky tuk (aspon z tech fotek to jde trosku videt), aspon u me to bylo to nejhorsi misto, ze ktereho to neslo vubec dolu, tuk mi s tama slezl az pri poslednich 2-3 kg.
Jinak ramena jdou temer vzdycky nejrychleji a tam je vzdy male procento tuku, me sixpack zacal vylezat az se zacaly objevovat zily na stehnech/lytkach/pod brichem. Predtim tam taky stale nic nebylo.
|
|
| nahoru |
|
 |
elrubio

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st květen 23, 2012 11:10 am Předmět: |
|
|
Seva - dík za koment. JJ, taky se tam ještě něco drží.
Jinak na stehnech a pod břichem začínají, no možná bych tomu měl dát ještě čas :). Kolik myslíš, že by to ještě chtělo stánout? 3kg?
 _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: st květen 23, 2012 11:17 am Předmět: |
|
|
Pokud fakt kostky chces tak bych to zkusil, prinejhorsim ty 2-3 kg naberes lehce zpatky, mozna bych pak zkusil i na tyden jen tak pro vlastni pocit ubrat/odstranit sul, at ti odtece voda, ale to uz je jen takove docasne na kontrolu jestli to tam fakt opravdu je, u sebe tu sul poznam hodne.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st květen 23, 2012 11:22 am Předmět: |
|
|
Chci je  , ale tak spíš pro srandu, prostě pojedu takhle dál, nebudu se tím nějak zabývat, dyť je to jen břicho, je to taková třešnička na dortu.
Jinak dnes se těším na MT, snad to půjde. Pak bych dal asi trhy/OHS, břicho, možná doplňky na ruce. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
Zaslal: st květen 23, 2012 2:59 pm Předmět: |
|
|
Myslím, že v Tvým případě to je typickej "stubborn body fat".
WD v tomhle podle mě není uplně ideální cesta, protože abys shodil ten přebytečnej špek, je potřeba držet insulin a triglyceridy (inhibují HSL) na minimu cca 14-18 hodin denně. Tím ranním ovocem tohle zbytečně zkazíš a tuk v těch problematických partiích se nestihne spálit.
V tukové tkáni jsou totiž dva druhy receptorů, a2 a b2 receptory, příčemž b2 podporují a a2 naopak inhibují spalování tuku. Problém je, že v oblastech jako je spodní břicho a spodní záda u chlapů a dolní polovina těla u ženských, je těch a2 receptorů podstatně víc než b2 a tudíž je zbavování se podkožního tuku v zmíněných oblastech podstatně složitější.
Cca 16-ti hodinovým půstem zajistíš inhibici a2 receptorů právě nízkým insulinem a vysokou hladinou katecholaminů (aktivují HSL), přičemž největší efektivita přichází cca mezi tou 12-16 hodinou .
Zkus to a uvidíš, pro tebe to už nebude tak velká změna a fakt si myslím, že protáhnutí toho půstu o pár hodin by ti mohlo pomoct. _________________ "To mi rve koule"
Eric Cartman
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st květen 23, 2012 3:05 pm Předmět: |
|
|
to znamená nezvyšovat hladinu inzulinu, pokud to jde?
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st květen 23, 2012 3:12 pm Předmět: |
|
|
Johny - díky!!  zkusím to. Něco na tom asi bude..
Já tomu vůbec nerozumím, ale tady mám pár hodnot z jaterních testů (brali mi krev + moč, EKG mám OK):
Tak kdo by se v tom vyznal, když tak hoďte koment, díky!
BIOCHEMIE
S_glukosa: 5,1 - 3,3-5,8
S_bilirubin: 7,2 - < 17,0
S_ALT: 0,45 - < 0,73
S_AST: 0,42 - < 0,66
S_GGT: 0,24 - < 0,84
Moč chemicky
U_pH: 5,5 - 4,5-5,5
HEMATOLOGIE
P_APTT - index: 0,9 - 0,75-1,20
P_Quick INR: 0,89 - 0,80-1,20
Krevní obraz
B_leukocyty: 6,84 - 4,00-10,00
B_erytrocyty: 4,88 - 4,20-5,80
B_hemoglobin: 149 - 136-176
B_hematokrit: 0,42 - 0,38-0,49
B_trombocyty: 175 - 150-350 (= zřejmě to moje neustálé krvácení z nosu, v roce 2004 jsem měl hodnotu 255) _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
Zaslal: st květen 23, 2012 3:19 pm Předmět: |
|
|
Jo, ideálně každej den cca 16-20 hodin držet insulin nízko, tzn. žádný sacharidy, a večer po tréninku sacharidů hodně, klidně s vysokým GI, protože cíl je aby se hladinu cukru v krvi rychle zvýšila a zase rychle snížila, což jednak vede k únavě (večer super) a hlavně se v průběhu noci zase rychleji ustálí nízká hladina insulinu a to umožní růstovému hormonu aby dělal to, co umí nejlíp.
Ještě co se týče růstového hormonu, tak v případě, že je člověk zakyselenej (tímto zdravím Octopusse  ), tak se doporučuje v průběhu půstu dát zeleninový salát (druhy zeleniny s minimem cukru), jehož alkalizující efekt údajně ještě zvýší metabolickou účinnost GH. _________________ "To mi rve koule"
Eric Cartman
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|