Smile04 - silová příprava na strongy, mám svůj cíl

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 59, 60, 61  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Smile04 - silová příprava na strongy, mám svůj cíl  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Smile04 - silová příprava na strongy, mám svůj cíl
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

co je lepší pro někoho kdo začíná cvičit a má v normálu tuk i pomer vyska vaha?objemovka nebo rys??dumejte nad tim.
objemovka
80%
 80%  [ 112 ]
rysovacka
19%
 19%  [ 27 ]
Celkem hlasů : 139

Autor Zpráva
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út květen 22, 2012 10:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jj vyhrál to Zadra, stejně jako snad v Litvínově, kde dal 29reps za 75s.

Hele, loňskej vítěz amatérů je taky "docela malej" a ... je to vítěz a teď si to dává dost v profíkách. Viděl jsem ho na živo a fakt paráda. Natrénuj disciplíny a budeš končit v pořadí líp a líp. Často to je otom, kdo to chce víc a kdo se nejvíc kousne.
Smile04

PříspěvekZaslal: út květen 22, 2012 11:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
Jj vyhrál to Zadra, stejně jako snad v Litvínově, kde dal 29reps za 75s.

Hele, loňskej vítěz amatérů je taky "docela malej" a ... je to vítěz a teď si to dává dost v profíkách. Viděl jsem ho na živo a fakt paráda. Natrénuj disciplíny a budeš končit v pořadí líp a líp. Často to je otom, kdo to chce víc a kdo se nejvíc kousne.

já vím :)...proto vyrabim nářadí... :) kousnu se dost neboj natrenuju šecko a pořádně ;) sem tam si hodim nejakej zavod at mi to naleje krev do žil...

tak snad to půjde :)...držte palce at odlijem správně koule :D...cm odchylka z pruměru je deset kilo nahoru dolů :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Smile04

PříspěvekZaslal: st květen 23, 2012 12:57 pm    Předmět: trenink 23.5. Odpovědět s citátem

tak dneska slabounkej trenink ale alespon sme se potkali konečně s draperem :D

dneska se me to nechce psat je moc horko...po strongmanovi sem se zeřekl. že zlepšim tlaky tak sem trochu valil nadhozy, thrusters málo jenom ale s 85kg což už teda bylo dost :D no a hlavně předtím sem to jel na tlaky nějak šestky s tim a pak dokonce jednu serku sem se kousl a dal sem myslim 10-12opak mozek prestal v pulce fungovat abych to počital ale pěkna serie moc :)...bohužel 125kg nešlo nahodit na prsa kurvil sem techniku sem debil...

snad příště...a budu přihazovat postupně...105tam šlo třikrat dost v pohodě jako...to už neni žadnej problem ale udelal sem moc velkej skok mel sem dat 115 a na 125 se vysrat...na osobaky bylo moc horko a taky ty tlaky me vysilily :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Poman

PříspěvekZaslal: st květen 23, 2012 1:17 pm    Předmět: Re: trenink 23.5. Odpovědět s citátem

Slabounkej trénink? To teda bylo vidět:)
Smile04

PříspěvekZaslal: st květen 23, 2012 2:32 pm    Předmět: Re: trenink 23.5. Odpovědět s citátem

Poman napsal:
Slabounkej trénink? To teda bylo vidět:)

jojo dost slabounkej fakt normálně to tam louskám mnohem líp... to byly čtyřky se 115kg nadhozy minule to byla jiná :D...dneska desny vedro, a nejsem na 100% zotavenej ještě...

no ale třeba na bradlech to šlo...dneska 6opak se 45na pásku...ale taky no sem jezdil 55...ale to bylo s bandama no...to trochu pomože...dneska se mě do nich nechtělo vubec soukat bych se upekl :D
Smile04

PříspěvekZaslal: pá květen 25, 2012 6:29 am    Předmět: trenink čtvrtek 24.5. Odpovědět s citátem

[size=24 ]čtvrtek [/size]

zahřivačka 2km prochazka

5min orbitrek

stahovani kladky ruzne uchopy serky po 12-15 op vaha 50kg

mrtvy tah
warmup 70*6,120*10
160*6
200*3
220*2-selhal uchop, nasazuju háky
220*3
nemožu si vzpomenout jestli sem dal třeti serku s 220 ale blbej sem na to dost :D
200*6
200*3

přitahy
120*6 (ach ten uchop)
120*10 s hakama
120*10
70*15 dvě serky, tyč jde vice ke kozam širši uchop

veslovani 70*15
90*12
105*10

stahovani kladky na latissimy
40kg*15
50kg*12
jedna serka shybu na kladivovy uchop jen tak z hecu
50kg*12

no a dal nejak nevim sem vygumovanej neco sem jeste cvicil ale mel sem jiny myšlenky psal mi ondřej at dovalim tak sem skončil a šel nebyl čas...dneska je totiž pracovní den :)

cely odpoledne až do večera...vycházka do hornbachu, nákupy, odstahnuti všeho do centra... pak řezání měření vrtání stříhání natírání :D asi tak tři tisice sprostych slov

vysledek prvni vrstva formy na atlas...trochu nam to ujelo a neni to uplně dokonala koule...ale protože sem naprosto ženiální tak sem s tim počital a dělali jsme to troch podhodnoceně takže ta koule by měla být zvednutelná...ale dokud ju nedám na váhu radši držim hubu
Smile04

PříspěvekZaslal: po květen 28, 2012 2:45 pm    Předmět: trenink Odpovědět s citátem

28.5. trenal

PONDĚLÍ

už asi tři dny mě bolí noha fatálně...skoro nemožu chodit...asi narušená klenba...tak sem narvanej nejakyma chutovkama na bolest...plus pred trenalem nejakej ten kofeinek

bench press
...dnešní benchík pojatej poněkud netradičně...nešel sem na doraz ale trochu sem tunil výdrž při větší váze :) ... jinak jel sem tak jak jsem už zvyklý...to jest široký úchop a lehkej most a prdeli na lavce samozřejmě...plus se snažim hlidat hlavu a nohy...

sám bez jištění do 130...vybavení... only belt a wrists bez loketních bandů dneska + magnezko

tyč-zahřivačka
70-15
100-12
120-10
130-10 easy :) (nevim jak k tomu došlo ale míša nám sílí)
140-6 :) :) :) poslední opáčko už byla krize ale jinak to šlo krásně ...myslim že 150 už není aktuální maxko :)
120+stoptlak 6op

bench press na šikmé
užší úchop--a hodně vysoko pokládanej--celkově masivní zátěž na triceps a ramena...bohužel v BG je tento cvik možné cvičit jen na multipress...
50*12
70*12
100*6
100*5
50*12

tlaky na úzko na stroji v sedě
70kg- začal sem blbě :D vypotil sem tři ale tricaky už nemaj proste takovou silu :D
50kg-10
50kg-8
50kg-6
30kg-pomaly opakovani tam i zpět s prodychavaním cca 35 opak na výdrž a taky mozkovou výdrž hlavně :) s těma mrtvyma tricakama to byla ta pravá zábava věřte mi :) boj s mozkem jak cyp :D

rehabilitační cviky...

rozpažky lehký v plnym rozsahu

motýl lehkej

dopumpování provázky na tricák miliarda opakování tři série...

lehká sérka na stroji na ramínka ...explosivně...

koneeec...určo sem něco zpaoměl...ale je mi to fuck :P
John Chipsa

PříspěvekZaslal: po květen 28, 2012 4:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dobrá forma, to se mě líbi. Log budu sledovat pravidelně.......
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: po květen 28, 2012 4:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

John Chipsa napsal:
Dobrá forma, to se mě líbi. Log budu sledovat pravidelně.......

Na fotkach vypada jednou tak mensi nez je ve skutecnosti. Kdyz jsme se minuly tyden asi po pul roce stretli ve dverich, tak mne spadla brada. No brada teda ne, ale pet lahev, co jsem mel v ruce myslim jo
John Chipsa

PříspěvekZaslal: po květen 28, 2012 4:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

draper : ale na fotkách vypadá moc dobře....
madball

PříspěvekZaslal: po květen 28, 2012 4:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky bych řekl, že na těch fotkách vypadá oproti reálu jako sušinka.

smile: kolik Jirka T. tahal, když začínal a jak se lepšil? Celkem by mě zajímalo, jak to vypadá u lidí, kterým to jde. :)
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Smile04

PříspěvekZaslal: út květen 29, 2012 9:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
Taky bych řekl, že na těch fotkách vypadá oproti reálu jako sušinka.

smile: kolik Jirka T. tahal, když začínal a jak se lepšil? Celkem by mě zajímalo, jak to vypadá u lidí, kterým to jde. :)

víš to je právě zajimavý, on v tom nebyl žádnej supertalent od začátku...

kdyz si naleju čistyho vina a fakt se o tom zamyslím...je to jednoduše o tom že více dřel než my ostatní...proste ho to baví a tak jak já ze 6let cvičení cvičím nejtvrději např poslední tři , protoze sem prvni dva roky chození do práce to moc nedaval (třísměnnej provoz atd) a rozhodne sem necvičil tak tvrde a pravidělně jako on...dokazu si to priznat...je to hodne o tom že on začal chodit do práce teprve nedávno...a i tak sem na něm poznal jaké z toho mívá pocity...byl hrozne nasranej ze musis sedet v prácia nemože cvičit nebo jinak makat...on děla i hodně okolo...porad neco proste...kdyz zeovna necvici tak budd dela aerobku nebo neco strongmanovvskyho taha nebo alespon doma jede sed lehy a shyby...

proste porad porad porad maka a tedka je z nej železný muž :)...

neni to žadnej zazrak...driv to bylo porad...prisel do posky...a rikal pojedu jenom bench a tricak....a o hodinu pozdeji sem ho pristihl jak zase dře na spodní záda hyperextenze, tezky good mornings...apod :D a na druhej den zase mrtvoly...proste ho bavilo cvičit spodní záda tak je má jak z uranu a tahá jak bejk...žádná magie, žádný kouzelný pilule...MÁ TO VYDŘENÝ....hough
Smile04

PříspěvekZaslal: út květen 29, 2012 9:28 am    Předmět: malej míša Odpovědět s citátem

jéžiš vy naděláte kvuli malýmu míšovi :D...podivejte se jak vypadam malej mezi strongmanama :D

velikost je relativní

ale tak jo no pekne sem nabral sem čuník hihi :D jeste ta sila aby sla poradne... :) omezim trochu klasicky liftersky bench a preorientuju se na tlaky na šikmé uzkym uchopem at roste hlavne triceps ramena a síla na horní tlaky na strongmanovske soutěže...
Smile04

PříspěvekZaslal: st květen 30, 2012 2:33 pm    Předmět: trenink 30/5 Odpovědět s citátem

trenink 30/5

slabčák záda ...pumping only > mám posranou nohu, chodidlo pajdám a bolí to...tak sem se na cviky s VČ musel vysrat

zahřivačka - 3serie stahování kladky na široko, 2serky na uzko 50kg

shyby podhmatem
míša (cca103kg)
míša*10
míša*10
míša*8
míša*8
míša*6

přitahy v sedě naširoko na stroju
4serie 50kg tahany ale vysoko hodně takže obtižnost pěkná+sem tam to locknu v kontrakci

přitahy ala veslování

75*15
85*12
95*10

stahovani kladky na lattissimy
40*15
55*12 3se

facepulls
3se 30kg

obracenéj motýl na stroji
2serie 30kg

biceps 3serky s jednoručkama
biceps 3 serky na stroju

utekl sem musel sem jit nestihačka :)

slabej trenal ale pumping dobrej v tomhle počasí :)
Smile04

PříspěvekZaslal: čt květen 31, 2012 2:38 pm    Předmět: atlas stone Odpovědět s citátem

taaaak :D konečně forma hotová už se nemožu dočkat až bude hotovej první atlas stone :) ale tomu ještě vede par dni čekani a hlavne potřebuju nějak dostat pytle betonu z hornbachu ke me dom :D...kdyby me nebolela noha odnosim je na zadech :)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Smile04 - silová příprava na strongy, mám svůj cíl Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 59, 60, 61  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: