Gamesy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 153, 154, 155 ... 265, 266, 267  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Gamesy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Gamesy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
YUD

PříspěvekZaslal: st květen 23, 2012 10:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

owar napsal:
jdu si nainstalovat D2 a jakmile ji dohraju, tak prejdu plynule na D3, to uz snad budou i nejaky patche..demo docela dobry, ale ze tam neni paladin me docela stve..

Jak o tom každej mele, tak sem si nainstaloval Diablo 2 (a Lord of Destruction) a jako na občasný hraní jo, ale že bych z toho nespal. Hlavně mě ale štve ta obstarožní grafika. Je to sice 10 let, ale maximální rozlišení 800x600 bylo obskurní snad i tehdy... Nění na to nějakej patch?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Tyrael

PříspěvekZaslal: st květen 23, 2012 10:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak blizz je "proslulej" tím, že dělá horší grafiku, kvůli tomu, aby hráči jejich hry rozchodily i na starších strojích.
Spazik

PříspěvekZaslal: čt květen 24, 2012 6:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

YUD napsal:
owar napsal:
jdu si nainstalovat D2 a jakmile ji dohraju, tak prejdu plynule na D3, to uz snad budou i nejaky patche..demo docela dobry, ale ze tam neni paladin me docela stve..

Jak o tom každej mele, tak sem si nainstaloval Diablo 2 (a Lord of Destruction) a jako na občasný hraní jo, ale že bych z toho nespal. Hlavně mě ale štve ta obstarožní grafika. Je to sice 10 let, ale maximální rozlišení 800x600 bylo obskurní snad i tehdy... Nění na to nějakej patch?

Je na to něco jako "resolution" patch (neoficiální), umožní ti to hrát ve vyšším rozlišení, vidíš pak jakoby větší plochu víc z dálky, vyhledej si to na google.
Spazik

PříspěvekZaslal: čt květen 24, 2012 6:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tyrael napsal:
Tak blizz je "proslulej" tím, že dělá horší grafiku, kvůli tomu, aby hráči jejich hry rozchodily i na starších strojích.

Ale prdlajz, jenom líp optimalizuje, ukaž mi hru co má teď lepší grafiku než Diablo 3. Ukaž mi hru, co má lepší grafiku než Starcraft 2.
Před 12 lety nebo kdy vyšlo Diablo 2 to byla taky nadprůměrná grafika, nic lepšího taky nebylo té době.
Spazik

PříspěvekZaslal: čt květen 24, 2012 6:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Seva98 napsal:
Ale kdyby nejaka jina firma vydala takhle nedoladenou hru, tak ji nikdo nehraje, o to tu jde.

Aha to je zajímavý, já prošel zatím jen na Hell (asi 60h played), ale nenarazil jsem ani na jednu malinkatou chybu, asi hrajeme jinou hru.
Řekni mi jedinou hru od nějaké jiné firmy podobného rozsahu, která byla v době vydání podle tebe "doladěnější"
Majesty

PříspěvekZaslal: čt květen 24, 2012 6:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

YUD napsal:
owar napsal:

Proboha asi jsem moc OS hrac, kdyz si porad myslim ze kvalita hry a hratelnost nema s grafikou vubec nic spolecneho?
U D2 jsem stravil vicemene deset let, a porad si myslim ze co se tyce hratelnosti tak je jen malo lepsich her, a to jsem si prosel tou vlnou HL2, Skyrim a podobnyma graficky vypiplanyma sracickama, a porad rikam, A COOOOO?
CIZO

PříspěvekZaslal: čt květen 24, 2012 8:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mé rozčarování z D3 je čím dál tím větší. Ještě jsem to ani nedohrál na hell a už mě to přestává bavit. Zjednodušení všeho oproti D2 je až absurdní. Možností jak si hrát s výbavou je oproti D2 jen zlomek. Asi jsem staromódní, ale čekal jsem stejně propracovaný systém v novém grafickém pojetí s několika vylepšeními. To se ale bohužel nestalo : (

Derek Poundstone
Seva98

PříspěvekZaslal: čt květen 24, 2012 9:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
Seva98 napsal:
Ale kdyby nejaka jina firma vydala takhle nedoladenou hru, tak ji nikdo nehraje, o to tu jde.

Aha to je zajímavý, já prošel zatím jen na Hell (asi 60h played), ale nenarazil jsem ani na jednu malinkatou chybu, asi hrajeme jinou hru.
Řekni mi jedinou hru od nějaké jiné firmy podobného rozsahu, která byla v době vydání podle tebe "doladěnější"

Žádná jiná podobna hra zatím neexistuje. Torchlight nemá end game. Titan quest taky ne. Path od exile je teprv na cestě a i tak to nebude konkurence, protože to není blizzard. Též jedu na Hell a když porovnam d2 a d3 tak na to ze jsem vůbec nefarmil věcí jen za asi 250k nakoupil gear na AH tak Hell dávám jak nic. Diablo 2 bylo už problém dávat na nightmare,kdyz sel člověk primo bez farmy bossů. A v d3 jsem.se ještě vrátit nemusel a furt je to lehke. Plus fakt, ze modré věcí > legendary to je proste neomluvitelne. Naprostá zbytečnost farmit setovky/legend věcí. Nebo naprosto zbytečné věcí jako wand agi + str apod. Holt mel blizzard vydat klidně jen 3 denní betu pro lvl 60 na inferno po skeleton Kinga, klidně jen pro nějakých 1000 vyvolených a bylo by po problemech.

Jinak já mam blizz rad na svém b.net účtu mam d2, sc2, wow (hned od vydání). Ale proste tohle je jeden z jejich nejhorších releasu a to počítám i jednotlivé patche ve wow. A verim, ze diablo bude OK po prvním velkem balance patchi, ale holt tohle blizzard podelal. Měli to raději ještě o měsíc odložit.

https://www.zonetraininglog.com
Tyrael

PříspěvekZaslal: čt květen 24, 2012 9:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
Mé rozčarování z D3 je čím dál tím větší. Ještě jsem to ani nedohrál na hell a už mě to přestává bavit. Zjednodušení všeho oproti D2 je až absurdní. Možností jak si hrát s výbavou je oproti D2 jen zlomek. Asi jsem staromódní, ale čekal jsem stejně propracovaný systém v novém grafickém pojetí s několika vylepšeními. To se ale bohužel nestalo : (

Možná i v Blizzu teď litujou toho, že to tak neudělali. Sice by jim někteří hráči vytkly, že D3 je D2 akorát v jiném kabátě, ale spokojených uživatelů by bylo asi více než teď. Jinak ty dropy itemů jsou fakt "zvláštní." Včera jsem sundal Beliala a nepadlo z něj nic, co by se mi hodilo, nebo alespoň nějakej rare item, kterej by stál za řeč...
CIZO

PříspěvekZaslal: čt květen 24, 2012 9:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tyrael napsal:

Možná i v Blizzu teď litujou toho, že to tak neudělali. Sice by jim někteří hráči vytkly, že D3 je D2 akorát v jiném kabátě, ale spokojených uživatelů by bylo asi více než teď. Jinak ty dropy itemů jsou fakt "zvláštní." Včera jsem sundal Beliala a nepadlo z něj nic, co by se mi hodilo, nebo alespoň nějakej rare item, kterej by stál za řeč...

Mě vadí spíš jiný věci - v D2 je nespočet runewords, který když umíš využít, tak ti značně usnadní hru a to i ty low end (rhyme shield, Treachery armor, atd.). Mohl jsi craftovat v kostce a měl jsi alespoň trochu kontrolu nad tím, co vyleze (třeba když jsi v druhym aktu vycraftoval zbaň s life leech a dvěma socketama, byl jsi happy, protože jsi věděl přesně co chceš a jak to využiješ). O množství zajímavejch buildů ani nemluvě. Tohle všechno mi prostě v D3 chybí. Smrsklo se to na hledání zbraně s největším dps a největším množstvím dvou primárních statů. Skilly si můžeš měnit jak chceš... prostě není to můj šálek kávy.

Derek Poundstone
Reset

PříspěvekZaslal: čt květen 24, 2012 10:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
Tyrael napsal:

Mě vadí spíš jiný věci - v D2 je nespočet runewords, který když umíš využít, tak ti značně usnadní hru a to i ty low end (rhyme shield, Treachery armor, atd.). Mohl jsi craftovat v kostce a měl jsi alespoň trochu kontrolu nad tím, co vyleze (třeba když jsi v druhym aktu vycraftoval zbaň s life leech a dvěma socketama, byl jsi happy, protože jsi věděl přesně co chceš a jak to využiješ). O množství zajímavejch buildů ani nemluvě. Tohle všechno mi prostě v D3 chybí. Smrsklo se to na hledání zbraně s největším dps a největším množstvím dvou primárních statů. Skilly si můžeš měnit jak chceš... prostě není to můj šálek kávy.

U me je to uplne to stejny, uplne presne jak pises. Jenom nechapu, ze tohle jim nebylo jasny uz pred vydanim. Uz od zacatku kdyz se o tom systemu mluvilo jsem vedel, ze to presne takhle dopadne. A ejhle, je to jeste horsi. Ted si nekolik lidi zahraje za stejnou postavu a krom vybaveni, jsou z 95% uplne stejny. V D2 jsem mel rozehranych 6 druidu a kazdej byl uplne jinej.
Lunreal

PříspěvekZaslal: čt květen 24, 2012 10:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Stay tuned, Blizzard tuhle hru vymazlí k dokonalosti, jen potřebuje čas (kterej mu ne každy hrač ted chce dat). Bude se patchovat a balancovat a verim, ze zakladni nedostatky se odstrani, ta hra hlavne musi bavit, takze ITEMY a loot musi projit kurva velkou promenou.
CIZO

PříspěvekZaslal: čt květen 24, 2012 10:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Lunreal napsal:
Stay tuned, Blizzard tuhle hru vymazlí k dokonalosti, jen potřebuje čas (kterej mu ne každy hrač ted chce dat). Bude se patchovat a balancovat a verim, ze zakladni nedostatky se odstrani, ta hra hlavne musi bavit, takze ITEMY a loot musi projit kurva velkou promenou.

Doufám, snad to zvládnou. Jen je na pováženou, že to bylo ve vývoji tak dlouhou dobu a nezvládli většinu z toho udělat už před vydáním. Do té doby se asi vrátím k D2, protože právě začal nový ladder, tak zas rozjedu HC :)

Derek Poundstone
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: čt květen 24, 2012 10:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To je skoro u každý novinky. Takovej Skyrim jestli jsem to sledoval dostatečně pozorně začal být přiměřeně hratelnej tak za půl roku
Lunreal

PříspěvekZaslal: čt květen 24, 2012 10:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

:) Já rozjedu asi různý postavy, všechny do hell a pak možná něco zkusím na hardcore a třeba mezitím bude hra lepší. Ale proti normal a nightmare nic nemám, je to hodně zábavný.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Gamesy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 153, 154, 155 ... 265, 266, 267  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: