|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt únor 23, 2012 4:28 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Co chces slyset? Dobry potreninkovy napoj nebo pripadne nahrada jidla. Ty reci o super nejmodernejsi potreninkove formuly, ktera ti rychle vybuduje svaly, co tam pisou, ber s rezervou, ale pokud chces nejaky PTN, tak si to klidne kup, nic tim nepokazis. Gorila z tebe za tyden nebude, ale pro potrebne doplneni zivin, proc ne... |
ale se stejnym slozenim najdes i levnejsi
OT: zajimalo by me, jestli to chutna tak dobre jak to popisuji _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kuše
|
Zaslal: čt únor 23, 2012 4:34 pm Předmět: |
|
|
já si ho koupil v akci za 799,- u jinýho dodavatele, byl to jeden z nejlevnějších, co tam byl a doporučil mi to podle chuti, která je u mě asi rozhodující...
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt únor 23, 2012 4:36 pm Předmět: |
|
|
| kuše napsal: | | já si ho koupil v akci za 799,- u jinýho dodavatele, byl to jeden z nejlevnějších, co tam byl a doporučil mi to podle chuti, která je u mě asi rozhodující... |
porad to neni cena co by me presvedcila, ale kvuli chuti bych to bral
jak to chutnalo tobe? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
deiw
|
Zaslal: čt únor 23, 2012 4:54 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | porad to neni cena co by me presvedcila, ale kvuli chuti bych to bral
jak to chutnalo tobe? |
Jako dvojitá čokoláda kterou deklarují :D
Teď vážně, jejich protein čokoláda mi chutná, ale tohle je o dost silnější, prostě jako čokoládový nápoj. Nejsem expert - čokoládu jsem pil párkrát v životě, ale nepoznal bych tenhle gainer od čokoládového pití které by mi někdo dal.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt únor 23, 2012 5:04 pm Předmět: |
|
|
| deiw napsal: | | Peter Ustinov napsal: | porad to neni cena co by me presvedcila, ale kvuli chuti bych to bral
jak to chutnalo tobe? |
Jako dvojitá čokoláda kterou deklarují :D
Teď vážně, jejich protein čokoláda mi chutná, ale tohle je o dost silnější, prostě jako čokoládový nápoj. Nejsem expert - čokoládu jsem pil párkrát v životě, ale nepoznal bych tenhle gainer od čokoládového pití které by mi někdo dal. |
to je to co jsem chtel slyset, lepsi by byla nejak mlsna HUBA pusa, co ma fajnoy jazycek, ale od tohohle se odpichnout da _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
kuše
|
Zaslal: čt květen 24, 2012 1:15 pm Předmět: |
|
|
Jak se vede, měl bych otázku... Dnes po cvičení jsem si výjímečně udělal proteinový nápoj (hydrolyzát) a po chvíli ke mně přišel místní trenér, kterej se nestačil divit, proč to piju po tréninku... Říkal, že bílkoviny nemají po tréninku cenu, tělo potřebuje sacharidy a bílkoviny se stejně nevyužijou, protože se štěpí právě na sacharidy... Trenéry moc neuznavám (nepotkal jsem zatím žádnýho, kterej by rozuměl tomu, co říká), a proto jsem ho poslal slušně do prdele... Ale zajímalo by mě to, proto se ptám, díky za odpověď
|
|
| nahoru |
|
 |
jirdano

|
Zaslal: čt květen 24, 2012 1:38 pm Předmět: |
|
|
| kuše napsal: | Jak se vede, měl bych otázku... Dnes po cvičení jsem si výjímečně udělal proteinový nápoj (hydrolyzát) a po chvíli ke mně přišel místní trenér, kterej se nestačil divit, proč to piju po tréninku... Říkal, že bílkoviny nemají po tréninku cenu, tělo potřebuje sacharidy a bílkoviny se stejně nevyužijou, protože se štěpí právě na sacharidy... Trenéry moc neuznavám (nepotkal jsem zatím žádnýho, kterej by rozuměl tomu, co říká), a proto jsem ho poslal slušně do prdele... Ale zajímalo by mě to, proto se ptám, díky za odpověď |
jo zrovna včera sem koukal na starší díl logu petra březny a ten do sebe po tréninku kopal dvojitý hydro, tak by mě zajímalo jestli ten trenér je větší bouchač
|
|
| nahoru |
|
 |
ILikeBike
|
Zaslal: čt květen 24, 2012 1:41 pm Předmět: |
|
|
Tohle mi fakt nedá, jako promiň, ale to jsou kecy jak 10 letýho děcka.
edit: pro Jirdana _________________ When your mind will change, your body will be changed.
|
|
| nahoru |
|
 |
jirdano

|
Zaslal: čt květen 24, 2012 1:44 pm Předmět: |
|
|
| ILikeBike napsal: | Tohle mi fakt nedá, jako promiň, ale to jsou kecy jak 10 letýho děcka.
edit: pro Jirdana |
možná, já sem ale prostě alergickej když za člověkem přijde trenér kterej ho celej čas ignoruje a něco mu prostě takovýmhle způsobem vmete do obličeje, takhle vznikaj u lidí dogmata že tohle je prostě blbě a tohle dobře.. určitě víš o čem mluvim
|
|
| nahoru |
|
 |
ILikeBike
|
Zaslal: čt květen 24, 2012 1:50 pm Předmět: |
|
|
Jasně že vím, já jsem ale zase alergickej na to, když někdo netoleruje to, že každej má na věc jinej názor (obvzálšť u trenérů, tam je snad jasný že každej to dělá jinak), nebo na slova jako bouchač, to mi opravdu rve uši. _________________ When your mind will change, your body will be changed.
|
|
| nahoru |
|
 |
jirdano

|
Zaslal: čt květen 24, 2012 1:59 pm Předmět: |
|
|
dobře, beru zpět  prostě mi to nedalo, to víš, u nás na malým městě nenarazíš na kloudnýho trenéra, všichni si buď seděj za pultem nebo prodávaj začátečníkům nejdražší gainery z nabídky a nikomu kloudně nepomůžou
|
|
| nahoru |
|
 |
mlevora
|
Zaslal: st červen 20, 2012 4:09 pm Předmět: |
|
|
Mel bych dotaz. Cca 15mim po ukonceni treninku (po sprse) davam 40g syrovatkovyho proteinu (aktualne Whey Core 100) a 40g malty, neni toho proteinu moc, ma sanci se to stravit? Nekde sem cetl, ze po treninku kdy je nahromadena krev ve svalech nema sanci zaludek stravit vetsi mnozstvi bilkovin. Jde mi o to jestli to neni zbytecne vyhazovani proteinu. 1-1,5h po koktejlu davam normalni jidlo. 180cm/90kg
|
|
| nahoru |
|
 |
Mast0d0nt
|
Zaslal: po srpen 06, 2012 7:19 am Předmět: |
|
|
jednoznačně vychlazená jedenáctka!, kdo nezkusil, neví, o co přichází...
|
|
| nahoru |
|
 |
jirdano

|
Zaslal: po srpen 06, 2012 7:24 am Předmět: |
|
|
proto to dáváš v tekuté formě aby s tím tělo mělo míň práce, jinak složení potréninkáče si musíš vyčíst z článků tady na ronnie, případně doladit podle sebe, je to individuální _________________ Do you even lift?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|