PTN

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - PTN  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PTN
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt únor 23, 2012 4:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Co chces slyset? Dobry potreninkovy napoj nebo pripadne nahrada jidla. Ty reci o super nejmodernejsi potreninkove formuly, ktera ti rychle vybuduje svaly, co tam pisou, ber s rezervou, ale pokud chces nejaky PTN, tak si to klidne kup, nic tim nepokazis. Gorila z tebe za tyden nebude, ale pro potrebne doplneni zivin, proc ne...

ale se stejnym slozenim najdes i levnejsi

OT: zajimalo by me, jestli to chutna tak dobre jak to popisuji
kuše

PříspěvekZaslal: čt únor 23, 2012 4:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já si ho koupil v akci za 799,- u jinýho dodavatele, byl to jeden z nejlevnějších, co tam byl a doporučil mi to podle chuti, která je u mě asi rozhodující...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt únor 23, 2012 4:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kuše napsal:
já si ho koupil v akci za 799,- u jinýho dodavatele, byl to jeden z nejlevnějších, co tam byl a doporučil mi to podle chuti, která je u mě asi rozhodující...

porad to neni cena co by me presvedcila, ale kvuli chuti bych to bral
jak to chutnalo tobe?
deiw

PříspěvekZaslal: čt únor 23, 2012 4:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
jak to chutnalo tobe?

Jako dvojitá čokoláda kterou deklarují :D

Teď vážně, jejich protein čokoláda mi chutná, ale tohle je o dost silnější, prostě jako čokoládový nápoj. Nejsem expert - čokoládu jsem pil párkrát v životě, ale nepoznal bych tenhle gainer od čokoládového pití které by mi někdo dal.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt únor 23, 2012 5:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

deiw napsal:
Peter Ustinov napsal:
jak to chutnalo tobe?

Jako dvojitá čokoláda kterou deklarují :D

Teď vážně, jejich protein čokoláda mi chutná, ale tohle je o dost silnější, prostě jako čokoládový nápoj. Nejsem expert - čokoládu jsem pil párkrát v životě, ale nepoznal bych tenhle gainer od čokoládového pití které by mi někdo dal.

to je to co jsem chtel slyset, lepsi by byla nejak mlsna HUBA pusa, co ma fajnoy jazycek, ale od tohohle se odpichnout da
kuše

PříspěvekZaslal: čt květen 24, 2012 1:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak se vede, měl bych otázku... Dnes po cvičení jsem si výjímečně udělal proteinový nápoj (hydrolyzát) a po chvíli ke mně přišel místní trenér, kterej se nestačil divit, proč to piju po tréninku... Říkal, že bílkoviny nemají po tréninku cenu, tělo potřebuje sacharidy a bílkoviny se stejně nevyužijou, protože se štěpí právě na sacharidy... Trenéry moc neuznavám (nepotkal jsem zatím žádnýho, kterej by rozuměl tomu, co říká), a proto jsem ho poslal slušně do prdele... Ale zajímalo by mě to, proto se ptám, díky za odpověď
jirdano

PříspěvekZaslal: čt květen 24, 2012 1:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kuše napsal:
Jak se vede, měl bych otázku... Dnes po cvičení jsem si výjímečně udělal proteinový nápoj (hydrolyzát) a po chvíli ke mně přišel místní trenér, kterej se nestačil divit, proč to piju po tréninku... Říkal, že bílkoviny nemají po tréninku cenu, tělo potřebuje sacharidy a bílkoviny se stejně nevyužijou, protože se štěpí právě na sacharidy... Trenéry moc neuznavám (nepotkal jsem zatím žádnýho, kterej by rozuměl tomu, co říká), a proto jsem ho poslal slušně do prdele... Ale zajímalo by mě to, proto se ptám, díky za odpověď

jo zrovna včera sem koukal na starší díl logu petra březny a ten do sebe po tréninku kopal dvojitý hydro, tak by mě zajímalo jestli ten trenér je větší bouchač
ILikeBike

PříspěvekZaslal: čt květen 24, 2012 1:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tohle mi fakt nedá, jako promiň, ale to jsou kecy jak 10 letýho děcka.
edit: pro Jirdana
jirdano

PříspěvekZaslal: čt květen 24, 2012 1:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ILikeBike napsal:
Tohle mi fakt nedá, jako promiň, ale to jsou kecy jak 10 letýho děcka.
edit: pro Jirdana

možná, já sem ale prostě alergickej když za člověkem přijde trenér kterej ho celej čas ignoruje a něco mu prostě takovýmhle způsobem vmete do obličeje, takhle vznikaj u lidí dogmata že tohle je prostě blbě a tohle dobře.. určitě víš o čem mluvim
ILikeBike

PříspěvekZaslal: čt květen 24, 2012 1:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jasně že vím, já jsem ale zase alergickej na to, když někdo netoleruje to, že každej má na věc jinej názor (obvzálšť u trenérů, tam je snad jasný že každej to dělá jinak), nebo na slova jako bouchač, to mi opravdu rve uši.
jirdano

PříspěvekZaslal: čt květen 24, 2012 1:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dobře, beru zpět prostě mi to nedalo, to víš, u nás na malým městě nenarazíš na kloudnýho trenéra, všichni si buď seděj za pultem nebo prodávaj začátečníkům nejdražší gainery z nabídky a nikomu kloudně nepomůžou
mlevora

PříspěvekZaslal: st červen 20, 2012 4:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mel bych dotaz. Cca 15mim po ukonceni treninku (po sprse) davam 40g syrovatkovyho proteinu (aktualne Whey Core 100) a 40g malty, neni toho proteinu moc, ma sanci se to stravit? Nekde sem cetl, ze po treninku kdy je nahromadena krev ve svalech nema sanci zaludek stravit vetsi mnozstvi bilkovin. Jde mi o to jestli to neni zbytecne vyhazovani proteinu. 1-1,5h po koktejlu davam normalni jidlo. 180cm/90kg
Mast0d0nt

PříspěvekZaslal: po srpen 06, 2012 7:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jednoznačně vychlazená jedenáctka!, kdo nezkusil, neví, o co přichází...
jirdano

PříspěvekZaslal: po srpen 06, 2012 7:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

proto to dáváš v tekuté formě aby s tím tělo mělo míň práce, jinak složení potréninkáče si musíš vyčíst z článků tady na ronnie, případně doladit podle sebe, je to individuální

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - PTN Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Rychle na stránku:

Přejdi na: