|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Wojtkingson

|
Zaslal: pá květen 25, 2012 10:48 am Předmět: |
|
|
Solidní, kde ses nechával měřit? Vidím tam takovej známej email @cesa.vutbr.cz _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá květen 25, 2012 10:50 am Předmět: |
|
|
Na Technické ulici, jak je psáno tam nahoře.
Jinak ty muscle upy jsou hrozný, neřekl bych, že to umím. Našel jsem si nějaký video na youtube. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: pá květen 25, 2012 10:51 am Předmět: |
|
|
9% tuku? Výborný! _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá květen 25, 2012 12:20 pm Předmět: |
|
|
Hodně to zkresluje, není tam měřítko. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá květen 25, 2012 3:32 pm Předmět: Re: daymoon - CrossFit & Renegade diet |
|
|
Tréninkový den:852 - 25.5.2012
CrossFit - Sealfit
Warm-up
ROM
AMRAP 8 minut:
shyb 5x
klik 10x
dřep 15x
myslím 7 kol
WOD
7 kol:
power clean 7x63kg
shyb 7x
kliky na bradlech 7x
toes to bar 7x
Durability
běh na ovále 1600m
Cool-down
střihy nohama vleže 100x
zdvihy nohou vleže 100x
Dnes konečně taky venku. Trénink to byl parádní. Nádherně to sedlo, dnes byl dobrej den. Dobrý výsledky InBody, dobrý trénink a bude dobrá warrior večeře. Moc kuřecích křídel :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Naposledy upravil daymoon dne pá květen 25, 2012 10:09 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: pá květen 25, 2012 4:08 pm Předmět: |
|
|
Dneska mám v plánu něco podobnýho, ale bohužel cvičíme ve dvou a výbava je bohužel jen pro jednoho cvičícího....WOD si zacvičim někdy jindy, ale jsem zvědavej na ty cviky na břicho
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: pá květen 25, 2012 8:55 pm Předmět: |
|
|
hmm, to je keď správny človek dostane šancu vo vhodnom čase _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so květen 26, 2012 2:14 pm Předmět: Re: daymoon - CrossFit & Renegade diet |
|
|
Tréninkový den:853 - 26.5.2012
CrossFit - hřiště
Warm-up
ROM
běh 800m
shyby 30x
WOD
gymnastický nácvik
plyo shyby
muscle-upy
Durability
výpady za chůze 200m
výklus po výpadech 400m
Cool-down
skákání přes švihadlo 10 minut
Dnes trochu lehčí trénink venku na slunci. Spíš to bylo takové úžívání si krásného dne a tréninku venku. Trochu běhání, trochu na hrazdě, trochu švihadlo. Pocitově moc pěkný. I když trénink venku je málokdy tak intenzivní jako doma, je to vždycky příjemný trénink na čerstvém vzduchu. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: so květen 26, 2012 2:28 pm Předmět: |
|
|
Po každé fotce je prostě vidět progres.. _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne květen 27, 2012 2:11 pm Předmět: Re: daymoon - CrossFit & Renegade diet |
|
|
Tréninkový den:854 - 27.5.2012
Regenerace
X2 Yoga
Pěkné protažení, ale hrozně mi u toho vždycky vyhládne. Musím se hned najíst. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: ne květen 27, 2012 3:54 pm Předmět: |
|
|
parádne rozbehnutý metabolizmus máš _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po květen 28, 2012 3:57 pm Předmět: Re: daymoon - CrossFit & Renegade diet |
|
|
Tréninkový den:855 - 28.5.2012
CrossFit - Wodshop
Warm-up
ROM
3 kola: 30-20-10
klik
dřep
shyb
sed-leh
Strength
trh 3x16kg, 3x25kg, 3x34kg, 3x43kg, 3x52kg, 3x55kg
WOD
AMRAP 10 minut:
push-press 3x70kg
burpee 5x
sumo deadlift high pull 7x52kg
3 kola
Cool-down
nácvik stojky
X2 Ab ripper
Dnes to byl úžasný trénink v jedné věci. Vlastně ve dvou, ale popořadě. Byl jsem na začátku unavený, trochu otrávený, ospalý, bez energie. V průběhu rozcvičky jsem zíval a nebylo to dobrý. Jakmile jsem ale začal trhat, vše se otočilo. Přesně se potvrdilo, že trh dokáže velmi efektivně nabudit CNS. Úplně mě to probralo a cítím se fakt jak po celonočním spánku. A druhá věc, která mě těší je trh samotný. Přistupoval jsem k němu s velkým respektem. Ještě před dnešním tréninkem jsem si našel videa, jak provádět trh. Pak jsem začal pěkně zespodu od lehkých vah s důrazem na techniku a rychlost. Musím sobecky říct, že technika nebyla vůbec špatná a lítalo to velmi pěkně. Stal se z něho můj oblíbený cvik. Jsem rád, že se mi otevírá další velká množina WODů s trhy, které jsem musel vynechávat. Teď jsem opravdu schopen trhat 50kg v sériích. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út květen 29, 2012 5:50 am Předmět: |
|
|
| citace: | | Jakmile jsem ale začal trhat, vše se otočilo. Přesně se potvrdilo, že trh dokáže velmi efektivně nabudit CNS. Úplně mě to probralo a cítím se fakt jak po celonočním spánku. |
Presne, proto ja uz si neumim predstavit trenink, ve kterem nemam nejaky komplexni cvik, ktery umi neskutecne nakopnout. Jakmile ale prejdu k malym partiim, zacinam usinat. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út květen 29, 2012 4:03 pm Předmět: Re: daymoon - CrossFit & Renegade diet |
|
|
Tréninkový den:856 - 29.5.2012
CrossFit - CF Misfits
Warm-up
ROM
TRX kruháček
Baseline
burpees 25x
+
3 kola:
squat clean 5x62kg
leh-sed 50x
+
burpees 25x
WOD - Fran
3 kola, 21-15-9:
thruster 43kg
shyby
6:53m
Durability
běh na ovále 1600m
Cool-down
plank nohama na MB MAX
superman MAX
Dnes to byl zase hodně povedený a kvalitní trénink. Ráno jsem tady četl nějaké zkazky o FRAN a neodolal jsem. Baseline byla taky výživná. Nejhorší z toho byly leh-sedy, kterých bylo fajn hodně. Fran byl masakr, po skončení jsem pár minut dával organismus do normálu. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|