Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 546, 547, 548 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
sousedovic Toníček

PříspěvekZaslal: pá květen 25, 2012 4:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss: my Tě živíme, a proto Ti zakazujem přispívat na forum.ronnie.cz!!!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ygg

PříspěvekZaslal: pá květen 25, 2012 6:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
RoscoeArbuckle napsal:
ježiš mu řekl že dostane do tlamy a jebasovi se to hodilo do krámu za to rýpání do kulturistickejch cecků...a šel..

To je stejně nepovedená kombinace nesouvisejících věcí, jako tu tehdy byl "ban za napsání návodu na vlastní umíchání gaineru".

To by byla celkem vtipná poznámka, kdyby si tu až moc lidí nepamatovalo právě na bany lidí, kteří byli vcelku oblíbení, a i pro diskuze často přínosní, a když následně padaly dotazy PROČ a ZA CO, a množili se nejrůznější dohady, tak sice bylo vždy řečeno, že ty dohady jsou mimo, ale to PROČ nikdy sděleno nebylo.

Podobně jsi hezky zahrál do autu to čtení PM, přestože z jedné své osobní zkušenosti na 100% vím, že k němu docházelo.
ygg

PříspěvekZaslal: pá květen 25, 2012 6:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:

tak samo jak me se nelibi trend takovych darmozroutu co sedi cely den doma u pocitace a ja ne robim od nevidim do nevidim tak radsi drz hubu protoze uz nas tady vsechny seres

Hele, ty jako všechno co vyděláš posíláš sám od sebe do Drábkovi a Kalouskovi, nebo děláš jen noční ....

Bo jinak normální lidi dělaj hlavně pro sebe a na sebe .... a ty chytrý na těch daních zas tak moc nezaplatí
Draper

PříspěvekZaslal: pá květen 25, 2012 6:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:

Podobně jsi hezky zahrál do autu to čtení PM, přestože z jedné své osobní zkušenosti na 100% vím, že k němu docházelo.

To by me zajimalo, jestli tedy tehdy Ronnie vedel, ze k tem zpravam mela pristup a pekne ho i zneuzivala i jista "ONA" , nebudu jmenovat, ale nekteri vi, koho myslim.

A jinak jak mne bylo tehdy receno, primo do zprav jako takovych admini pristup nemeli (ty mozna ano jako hlavni admin, to nevim), ale stacilo si zadat do jakehosi vyhledavace klicova slova jako treba Bara, Ronnie, AS atd... proste co vas zajimalo a zobrazil se vycet vsech soukromych zprav, ve kterych tato slova figurovala. Udajne to bylo proto, ze jste se takto chranili :) :) Samozrejme asi nikoho nezajimalo, kdyz tam 2 kluci resili, jestli je lepsi jet spolu prsa a biceps nebo prsa a triceps.
sousedovic Toníček

PříspěvekZaslal: pá květen 25, 2012 7:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Stejně, záhada nejvyššího kalibru je, že dva největší Mirci Dušíni ronkova světa se tady baví, jakoby se nechumelilo, a když přijde na věc, začnou, jakoby nic, vrtat. Pak se uklidní a na vše se zapomene. Holt, vědeckotechnická revoluce není žádná prdel
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá květen 25, 2012 7:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sousedovic Toníček napsal:
Já ho neživím - živím romy na Slovensku.

Kubaz - buď v klidu, lidí co nepracují je mraky a ne všichni si za to můžou. Kdysi jsem byl 3 měsíce na pracáku ( už jsem měl ale podepsanou smlouvu jinde) a dostal jsem stejně vysokou podporu jako někdo kdo pracuje 20 hrubého. To, že jsemodvedl násobně vyšší odvody nikoho nezajímá. Tomu se říká princip solidarity. Může Tě to srát, ale to je tak asi vše.
sousedovic Toníček

PříspěvekZaslal: pá květen 25, 2012 7:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ještě zapomněls napsat: "Téma je vyčerpáno, zamykám."
smetak

PříspěvekZaslal: pá květen 25, 2012 7:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
kubaz napsal:
nejde o to co delam, ale DELAM, na coz ty si moc liny prase

delam sam na sebe, rodinna firma je vyplod nejakych mokrych snu

Hele když jsi se mě tuhle snažil setřít blekotáním o tom jak na mě platíš a kdesi cosi, kolik už jsi toho v životě odevzdal na daních? Kolik máš odpracovaných let?

Na 18 jsi každopádně nějak moc chytrej a sebevědomej.

darmozroute!
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá květen 25, 2012 8:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ještě zapomněls napsat: "Téma je vyčerpáno, zamykám."

Tak hlavně, že to víš ty.
sousedovic Toníček

PříspěvekZaslal: pá květen 25, 2012 8:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To ne, já to nevím, já jenom netrpělivě čekám, až tento pyramidální nápad dostane sama jeho magnificence
xCROWx

PříspěvekZaslal: pá květen 25, 2012 8:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdo nepracuje, ať nejí !
keba

PříspěvekZaslal: pá květen 25, 2012 10:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Já ho neživím - živím romy na Slovensku.

Kubaz - buď v klidu, lidí co nepracují je mraky a ne všichni si za to můžou. Kdysi jsem byl 3 měsíce na pracáku ( už jsem měl ale podepsanou smlouvu jinde) a dostal jsem stejně vysokou podporu jako někdo kdo pracuje 20 hrubého. To, že jsemodvedl násobně vyšší odvody nikoho nezajímá. Tomu se říká princip solidarity. Může Tě to srát, ale to je tak asi vše.

Nejvyšší možná podpora v nezaměstnanosti je 13.762 Kč a to až od 1.1.2012 což je o něco méně než 20k hrubého.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá květen 25, 2012 10:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vždyť říkám...ať vyděláš 20 nebo 100 měsíčně, ak podpora je stejná. Odvody když pracuješ ovšem ne.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá květen 25, 2012 10:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To ne, já to nevím, já jenom netrpělivě čekám, až tento pyramidální nápad dostane sama jeho magnificence

To musí být nervy. Mít tak Tvé starosti.
sousedovic Toníček

PříspěvekZaslal: so květen 26, 2012 12:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Máš bod

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 546, 547, 548 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: