|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
sousedovic Toníček
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ygg
|
Zaslal: pá květen 25, 2012 6:14 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | RoscoeArbuckle napsal: | | ježiš mu řekl že dostane do tlamy a jebasovi se to hodilo do krámu za to rýpání do kulturistickejch cecků...a šel.. |
To je stejně nepovedená kombinace nesouvisejících věcí, jako tu tehdy byl "ban za napsání návodu na vlastní umíchání gaineru". |
To by byla celkem vtipná poznámka, kdyby si tu až moc lidí nepamatovalo právě na bany lidí, kteří byli vcelku oblíbení, a i pro diskuze často přínosní, a když následně padaly dotazy PROČ a ZA CO, a množili se nejrůznější dohady, tak sice bylo vždy řečeno, že ty dohady jsou mimo, ale to PROČ nikdy sděleno nebylo.
Podobně jsi hezky zahrál do autu to čtení PM, přestože z jedné své osobní zkušenosti na 100% vím, že k němu docházelo. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá květen 25, 2012 6:20 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá květen 25, 2012 6:48 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: |
Podobně jsi hezky zahrál do autu to čtení PM, přestože z jedné své osobní zkušenosti na 100% vím, že k němu docházelo. |
To by me zajimalo, jestli tedy tehdy Ronnie vedel, ze k tem zpravam mela pristup a pekne ho i zneuzivala i jista "ONA" , nebudu jmenovat, ale nekteri vi, koho myslim.
A jinak jak mne bylo tehdy receno, primo do zprav jako takovych admini pristup nemeli (ty mozna ano jako hlavni admin, to nevim), ale stacilo si zadat do jakehosi vyhledavace klicova slova jako treba Bara, Ronnie, AS atd... proste co vas zajimalo a zobrazil se vycet vsech soukromych zprav, ve kterych tato slova figurovala. Udajne to bylo proto, ze jste se takto chranili :) :) Samozrejme asi nikoho nezajimalo, kdyz tam 2 kluci resili, jestli je lepsi jet spolu prsa a biceps nebo prsa a triceps. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
sousedovic Toníček
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá květen 25, 2012 7:30 pm Předmět: |
|
|
| sousedovic Toníček napsal: | Octopuss: my Tě živíme, a proto Ti zakazujem přispívat na forum.ronnie.cz!!! | Já ho neživím - živím romy na Slovensku.
Kubaz - buď v klidu, lidí co nepracují je mraky a ne všichni si za to můžou. Kdysi jsem byl 3 měsíce na pracáku ( už jsem měl ale podepsanou smlouvu jinde) a dostal jsem stejně vysokou podporu jako někdo kdo pracuje 20 hrubého. To, že jsemodvedl násobně vyšší odvody nikoho nezajímá. Tomu se říká princip solidarity. Může Tě to srát, ale to je tak asi vše.
|
|
| nahoru |
|
 |
sousedovic Toníček
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá květen 25, 2012 8:45 pm Předmět: |
|
|
| sousedovic Toníček napsal: | Ještě zapomněls napsat: "Téma je vyčerpáno, zamykám." |
Tak hlavně, že to víš ty.
|
|
| nahoru |
|
 |
sousedovic Toníček
|
|
| nahoru |
|
 |
xCROWx
|
Zaslal: pá květen 25, 2012 8:49 pm Předmět: |
|
|
Kdo nepracuje, ať nejí ! _________________ "Give the guy a gun and he's superman, give him two and he's God."
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá květen 25, 2012 10:16 pm Předmět: |
|
|
Vždyť říkám...ať vyděláš 20 nebo 100 měsíčně, ak podpora je stejná. Odvody když pracuješ ovšem ne.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá květen 25, 2012 10:18 pm Předmět: |
|
|
| sousedovic Toníček napsal: | To ne, já to nevím, já jenom netrpělivě čekám, až tento pyramidální nápad dostane sama jeho magnificence |
To musí být nervy. Mít tak Tvé starosti.
|
|
| nahoru |
|
 |
sousedovic Toníček
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|