|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
EddieCz
|
Zaslal: st květen 23, 2012 7:20 pm Předmět: |
|
|
Tak dneska zpatky na Nussdorfer, dorazil jsem zbytek co nebylo vcera
Ramena:
Tlaky na stroji 3 x 10
Upazovani 3 x 10
Zapazovani 3 x 10
Hamstringy:
Zakopavani 4 x 12
Lytka na stroji 4 x 15
Bricho
Ale prejdu do TOP GYM, videl jsem tam veci jako treba 5 legpressu, nebo 5 multipressu vedle sebe, nebo 40 kg kotouce, damy a panove, nechci se vas dotknout, ale kdo z vas to ma ?
_________________ Willst du dich von etwas trennen
dann musst du es verbrennen. (Rammstein)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Tracey

|
|
| nahoru |
|
 |
EddieCz
|
Zaslal: st květen 23, 2012 7:40 pm Předmět: |
|
|
Ty to proste musis postavit na hlavu _________________ Willst du dich von etwas trennen
|
|
| nahoru |
|
 |
Reichenberk

|
Zaslal: st květen 23, 2012 7:41 pm Předmět: |
|
|
| Tracey napsal: | | EddieCz napsal: |
Ale prejdu do TOP GYM, videl jsem tam veci jako treba 5 legpressu, nebo 5 multipressu vedle sebe, nebo 40 kg kotouce, damy a panove, nechci se vas dotknout, ale kdo z vas to ma ?
|
Já mám při troše štěstí 5 hezkých chlapů kolem jednoho legpressu, to bych neměnila |
No ale mít k dispozici 40ti kilové kotouče, to bys určitě ocenila - přihazovat na dřepu najednou a jednoduše po 80ti kilo jak osmanský bohatýr přispěje k osobní spokojenosti. :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
|
| nahoru |
|
 |
EddieCz
|
Zaslal: pá květen 25, 2012 8:29 pm Předmět: |
|
|
dneska kvuli debilnimu meetingu svolanemu kretenem na stupidnich 15:00 jsem nemohl na TRX s trenerkou
Takze klasicky, i kdyz lehci trenink v Odolce, Ut a St v TopGymu je furt jeste citit
4 x 8 benchpress na multipressu
4 x 8 pec dec
4 x 8 pritahovani kladky vsede
4 x 8 spazovani kladky
4 x 10 biceps/triceps jednorucky/kladka
bricho
Teda nechapu, proc je v posilovne televize, proc se tam tolik zvani a proc se tam vsichni kamaradej' _________________ Willst du dich von etwas trennen
|
|
| nahoru |
|
 |
EddieCz
|
Zaslal: ne květen 27, 2012 10:10 pm Předmět: |
|
|
Dnes bohaty program :
45 min cardio, core, bricho s TRX
Prague food festival, dieta nedieta, stalo to za to, napriklad chlazene slepici consomme
Golf 9 jamek ve Stare Boleslavi a tam, .... chip in a par na jamce 7. ! _________________ Willst du dich von etwas trennen
|
|
| nahoru |
|
 |
EddieCz
|
Zaslal: út květen 29, 2012 7:08 pm Předmět: |
|
|
Utery 29.5. opet masakr v Top Gym, tentokrat jsem zkusil trenink co mi napsal muj teutonsky kolega. je to rozdelene do dvou tezkych dnu, vic uz neuregeneruju. Zbytek tydne je predevsim Core, celkova pohyblivost a TRX
Hacken drep 3 s
Predkopavani 3s
Tlaky na prsa, ruzne stroje a polohy 3 x 3 s
Tlaky na ramena 3s
Upazovani 3 s
Triceps 3 s
PS : v Top Gym patrne nesypu jen ja a pejsek slecny na recepci _________________ Willst du dich von etwas trennen
|
|
| nahoru |
|
 |
Reichenberk

|
Zaslal: út květen 29, 2012 7:14 pm Předmět: |
|
|
| EddieCz napsal: | Utery 29.5. opet masakr v Top Gym, tentokrat jsem zkusil trenink co mi napsal muj teutonsky kolega. je to rozdelene do dvou tezkych dnu, vic uz neuregeneruju. Zbytek tydne je predevsim Core, celkova pohyblivost a TRX
Hacken drep 3 s
Predkopavani 3s
Tlaky na prsa, ruzne stroje a polohy 3 x 3 s
Tlaky na ramena 3s
Upazovani 3 s
Triceps 3 s
PS : v Top Gym patrne nesypu jen ja a pejsek slecny na recepci |
A něco s volnou? Už pociťuješ nějaké výsledky - hýbe se zátěž?
|
|
| nahoru |
|
 |
EddieCz
|
Zaslal: út květen 29, 2012 7:21 pm Předmět: |
|
|
S volnyma jsem se namezkoval uz dost, tam je vyslovene skoda ty Hammery nevyuzit, takze nalozim a cvicim abych udelal 8 - 10 opak, popr do selhani, nesleduju to, sorry. _________________ Willst du dich von etwas trennen
|
|
| nahoru |
|
 |
Reichenberk

|
Zaslal: út květen 29, 2012 8:01 pm Předmět: |
|
|
| EddieCz napsal: | | S volnyma jsem se namezkoval uz dost, tam je vyslovene skoda ty Hammery nevyuzit, takze nalozim a cvicim abych udelal 8 - 10 opak, popr do selhani, nesleduju to, sorry. |
Ano, to jsem si tak nějak u tebe tipoval. :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
EddieCz
|
Zaslal: út květen 29, 2012 8:16 pm Předmět: |
|
|
Jojo, spravnej tip _________________ Willst du dich von etwas trennen
|
|
| nahoru |
|
 |
EddieCz
|
Zaslal: st květen 30, 2012 8:48 pm Předmět: |
|
|
Tak dneska trenink s nemeckym kolegou, po prvni pulce jsem zapomnel co se vlastne cvici a po druhe jak se jmenuju.
Tak z papirku pisu na preskacku
Zada, pritahy na 3 ruznejch hammerech 9 s
Zakopavani vleze a vstoje 8 s
Vypony vsede a v stoje 8 s
Zadni delty 3 s
Biceps 4 s
Nicmene to prerozdelim do 3 dnu, protoze ten objem najednou je nehoraznej, odcvicit se to sice da, ale pripada mi to neefektivni (a Germanoj taky) _________________ Willst du dich von etwas trennen
|
|
| nahoru |
|
 |
flink

|
Zaslal: čt květen 31, 2012 10:05 am Předmět: |
|
|
| EddieCz napsal: | Dnes Total Brutal Animal zcela mimo system, ale v tehle posilce to snad ani jinak nejde
je to kapku rozmazany jak se mi traslo telo. |
Ty fotky vypadají jako z nějaké pobočky EONu pro alternativní zdroje
|
|
| nahoru |
|
 |
EddieCz
|
Zaslal: pá červen 01, 2012 11:32 am Předmět: |
|
|
Vcera veget, dneska veget, vaha 82.5 kg, zda se, ze ten trenink ma neco do sebe
dneska zkusim nocni protein, ten tvaroh tak jak je mi nejak nedela dobre. _________________ Willst du dich von etwas trennen
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|