|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Seva98

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
xCROWx
|
|
| nahoru |
|
 |
Zdenek Pilc

|
Zaslal: pá květen 25, 2012 7:20 pm Předmět: |
|
|
Jen takovej dotaz, daj se tam resetovat talenty ? _________________ "The only person you need to worry about being better then is the person you were yesterday!"
Mike Jenkins
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: pá květen 25, 2012 7:23 pm Předmět: |
|
|
tam to takhle vůbec nefunguje:
Tou největší změnou je vývoj postavy. Tvůrci dali přednost experimentování před individualizací z druhého dílu. Po získání vyšší úrovně už tak nebudete rozhodovat, do kterých vlastností a schopností investujete pracně vydobyté bodíky. Vše je dopředu dáno.
Vlastnosti jsou stále čtyři (síla, výdrž, obratnost a inteligence), ovšem každé postavě se vylepšují jen ty, které opravdu potřebuje. Barbarovi tak například síla, zatímco kouzelníkovi inteligence. Vylepšení probíhá se ziskem nové úrovně automaticky.
Diablo 3
Stejně tak se postupně zpřístupňují speciální schopnosti, a to na předem daných úrovních. Pokud svou postavu vycepujete až na maximální 60. úroveň, budete mít schopnosti pohromadě všechny. Pak si z nich můžete sestavovat balíčky schopností použitelných v boji.
(ukradeno z bonuswebu)
připadá mně to dost dementní, že char build v podstatě není buildem, ale je předdefinován..co na to říkáte, hráči? _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
sousedovic Toníček
|
|
| nahoru |
|
 |
Narcooo

|
Zaslal: pá květen 25, 2012 7:30 pm Předmět: |
|
|
Ze zacatku se mi to nelibilo ale ted to zcela chapu,protoze je to udelano systemem urovni te hry . Nemuzes proste uspet jenom s offenzivnim stromem a prosekat se nak jednoduse hrou ale musis pouzivat kombinace atd . . . Proste Diablo 2 bylo easy pokud jsi to nehral na P8. Tady to sam dohrajes jenom tezko a lidi to furt nechapou a neco se jim nelibi pritom je to udelany fakt dobre :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá květen 25, 2012 7:48 pm Předmět: |
|
|
| Narcooo napsal: | | Proste Diablo 2 bylo easy pokud jsi to nehral na P8 |
???
|
|
| nahoru |
|
 |
Narcooo

|
Zaslal: pá květen 25, 2012 7:51 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | Narcooo napsal: | | Proste Diablo 2 bylo easy pokud jsi to nehral na P8 |
??? |
Players 8 solo ( Proste 8x tezsi nez normalne ) Podle me normalne D2 nebylo nic tezkyho . Nebylo zase tak tezky dohrat hardcore :) ale co teprve ted
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá květen 25, 2012 8:05 pm Předmět: |
|
|
Ok, chápu, že normál se dá dohrát v cajku za pár hodin. Chápu, že i nightmare, když je někdo zkušený hráč. Hell se dá dohrát stěží a to jen za některé buildy a netvrď mi, žes to zmákl s tím P8 sólem (což jsem dosud neznal :D)
|
|
| nahoru |
|
 |
Narcooo

|
Zaslal: pá květen 25, 2012 8:28 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | Ok, chápu, že normál se dá dohrát v cajku za pár hodin. Chápu, že i nightmare, když je někdo zkušený hráč. Hell se dá dohrát stěží a to jen za některé buildy a netvrď mi, žes to zmákl s tím P8 sólem (což jsem dosud neznal :D) |
Vyrustal sem na Diablu :D dohral sem prakticky vsechny classy a normal Hell uz nebyla zadna vyzva . . . P8 byla krize uz od Hell Tristramu :D
Dneska sem mel umiraci bod D3 3 Akt NM ... 4 clone championi-16 championu,kteri maji dvojnasobne vetsi ms nez ja a davaji mi na 3 rany . . sakra jak se tesim na to inferno :D Nova vyzva !
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá květen 25, 2012 8:30 pm Předmět: |
|
|
Mi řekni, jak jsi prošel kolem ancientů na hell třeba za socku  nechápu..
to prostě nende
|
|
| nahoru |
|
 |
Narcooo

|
Zaslal: pá květen 25, 2012 8:35 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | Mi řekni, jak jsi prošel kolem ancientů na hell třeba za socku nechápu.. |
U socky to bylo horsi :D hlavne kdyz Baal byl Immune to Frost :D :D :D
Myslis barbary ? Uplne jednoduse nahazel sem si tam miliardu potionek na zem a obihal sem do kola :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
Narcooo

|
Zaslal: pá květen 25, 2012 8:54 pm Předmět: |
|
|
Vzdycky to jde nak vyresit nbo obejit :D BTW Diablo 3 te nelaka ? :D
|
|
| nahoru |
|
 |
xCROWx
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|