Tos mohl, my nejsme bazzy, takze bysme delali, ze to nevidime
Kua tak priste se predstav, pokud zrovna nebudu veslovat (to se predstavit sice muzes taky, ale cekej odeme maximalne tak cuknuti hlavou znamenajici neco jako ted jdi do p*dele )
Podle ksichtu mne jednoho pripominas, ale toho jsem tam vcera nevidel :)
edit:
Poman napsal:
Enn napsal:
Docela rad bych se prisel mrknout, jestli je to mozny :-) Chut by urcite byla :-) Jen nevim, jak moc Vam budu stacit, nejsem na tom silove nejlip:)
V pohodě tak to budeš cvičit s Draperem
Hajzle a hned 2x :)
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Docela rad bych se prisel mrknout, jestli je to mozny :-) Chut by urcite byla :-) Jen nevim, jak moc Vam budu stacit, nejsem na tom silove nejlip:)
Mno, videl jsem ho vcera v BG a myslim, ze nebudu :D
Mno a jak to že jsi se nám nepředstavil?
Premyslel jsem nad tim, ale nechtel jsem dostat za to, ze cvicim bosy :D
A dnes jsi tam náhodou nebyl?
Podle profilovky bych neřekl, ale v galerii jsou podobný fotky jednomu cvičenci, co tam dneska byl.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Mno, videl jsem ho vcera v BG a myslim, ze nebudu :D
Mno a jak to že jsi se nám nepředstavil?
Premyslel jsem nad tim, ale nechtel jsem dostat za to, ze cvicim bosy :D
A dnes jsi tam náhodou nebyl?
Podle profilovky bych neřekl, ale v galerii jsou podobný fotky jednomu cvičenci, co tam dneska byl.
Dnes jsem tam nahodou byl taky :) Biceps + triceps. Bylo to tusim kolem 1-2. Ty jsi byl ktery? :)
Ty fotky jsou strasne zkreslujici, vypadam na kazde jinak a ve skutecnosti jeste jinak:)
Ty fotky jsou strasne zkreslujici, vypadam na kazde jinak a ve skutecnosti jeste jinak:)
Tak to je pak těžký. :)
Přišel jsem cca v 1 a myslím si, že jsi byl zrovna na benchové lavici.
Já na sobě měl klasicky basketovej dres + boty a černý podkolenky.
edit: seznamka v akci.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
On je tohle (ne ta Asiatka, ale to paratko v bilym tilku )
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru