Divnej Drejprd

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 217, 218, 219 ... 225, 226, 227  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Divnej Drejprd
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Smile04

PříspěvekZaslal: pá květen 25, 2012 6:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ty jako měl bys ale přidat aerobky rozhodně jako je to slabý :D

a jako vůbec se nepotíš měl bys trenovat zabalenej ve fóliie a na to zimní bundu

taky jako byt tebou žeru vic kofeinu 600g to je pro děcka se slabym srdcem :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Draper

PříspěvekZaslal: pá květen 25, 2012 4:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

25/5 POSILOVNA

1. bench press
80kg x 5
90kg x 5
90kg x 5
90kg x 5
90kg x 5
90kg x 5
90kg x 5
90kg x 5
90kg x 5
90kg x 5
90kg x 5
80kg x 10
60kg x 25
-posledni 3 serie s 90kg uz nadoraz, jinak tezke, ale celkem na jistotu. Porad nechapu, kde se pri me chciplo forme bere sila, protoze 90kg :) Mozna ze je to castecne i technikou, protoze oproti drivejsku cinku poustim vice na spodni cast prsou a mam i v trochu jine poloze ruce, coz jsem se vlastne naucil u kliku.

2. mrtvy tah
110kg x 5
140kg x 5
160kg x 5
160kg x 5
160kg x 5
160kg x 5
160kg x 5
160kg x 5
160kg x 5
160kg x 5
-hodne tezke, zada jsem si ale kontroloval a po celou dubu jak pravitko :) U zadne serie se 160kg bych si do dalsiho opakovani asi ale netroufl. Co me nejvice tesi je to, ze jsem se preucil techniku, na coz je ted idealni doba, protoze kdyz uz jsem na nejakych vahach, tak se spatne preucuje. Jednak kazde opakovani poctive polozim, zadne tukani ani odrazeni a jednak to cvicim s tvrdou nepruznou osou a take pouzivam nizsi kotouce nez drive 20ky, takze o neco malo vetsi rozsah pohybu.

3. tlaky VC v sede
60kg x 8
60kg x 8
60kg x 8
60kg x 8
60kg x 8
60kg x 8
-uz prvni serie byla na doraz, v ramenou buvec nebyla sila, no ale pak jsem trochu nasel techniku a dal 6x8, ale hodne vydrene.

4. SS: stahovani kladky na hrudnik + protismerky
60kg x 12 + 25kg x 12
65kg x 12 + 25kg x 12
65kg x 12 + 25kg x 15
65kg x 12 + 25kg x 15
65kg x 12 + 25kg x 15

5. bicepsovy zdvih EZ - skotovka
35kg x 10
35kg x 10
35kg x 10
35kg x 10
35kg x 10
35kg x 10

6. kliky na bradlech
Jakub x 10
Jakub x 10
Jakub x 10
Jakub x 10
Jakub x 10
Jakub x 10
-konecne se to trochu pohlo, ale posledni 2 serie uz ke konci byly jak kdybych mel epilepticky zachvat :)

7. pritahy kladky v leze
80kg x 10
80kg x 10
80kg x 10
80kg x 10
80kg x 10
80kg x 15
-tenhle cvik fakt miluju

8. tlaky JR v leze
30kg/30kg x 8
30kg/30kg x 8
30kg/30kg x 8
30kg/30kg x 8
30kg/30kg x 8
30kg/30kg x 8
-trochu nestavilita v leve ruce a trochu mne litala mimo drahu, ale to mam u tohoto cviku porad, jinak gut

9. veslo
30 minut (8080m, 1:51:6/500m, 252W, odpor 6)
30 minut (8011m, 1:52:5/500m, 248W, odpor 6)

-myslim, ze jsem oficialne nikdy pres 8km/30 minut nedal, protoze jsem obvykle jezdival 20 minutovky, dnes se to povedlo a hned 2x. Asi me motivovalo to, ze vedle me veslovala jedna troska odsud z fora a porad jsem si rikal, hlavne nedopadni jako on a to mne davalo pohon U te druhe casti jsem mel predpokladany vysledek za 30 minut porad okolo 7,9km, ale cim dele jsem vesloval, tim me to pohlcovalo a tim vic energie jsem do toho daval. Porad to bylo pod 8, tak jsem se snazil z toho vytahnout co nejvice, od 27.-28. minuty jsem to uz drzel na 8, ale musel jsem valit pres 300W, coz bylo dost na to, ze jsem mel jeste 36 minuty do konce, ale snazil jsem se :) Posledni minutu jsem to vytahl az na 370 a vyplatilo se, jake to bylo pocitove asi netreba komentovat

-vyborny trenink, jen "lehce" bez glykogenu, obsolutne zadny pumping a mel jsem pocit, jak kdybych mel ty svaly polovicni :D ale i presto to slo naprosto vyborne. A asi si koupim permanentku :D Nejlepsi samozrejme veslo , i kdyz mozna by bylo potreba zase trochu vycistit.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Moocha

PříspěvekZaslal: pá květen 25, 2012 4:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já bench necvičil tak 2 měsíce a když jsem ho nedávno jen tak pro srandu zkoušel, tak jsem si dal PRko, takže kliky FTW

BTW: Zvýšení cukrů ti navozuje pumpu?
Draper

PříspěvekZaslal: pá květen 25, 2012 4:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
Já bench necvičil tak 2 měsíce a když jsem ho nedávno jen tak pro srandu zkoušel, tak jsem si dal PRko, takže kliky FTW

BTW: Zvýšení cukrů ti navozuje pumpu?

Asi jo, protoze 90kg by me za normalnich okolonosti totalne rozmacklo a uz vubec bych nedal 10x5. Vzdy kdyz jsem zacinal po nejake delsi dobe, kdy jsem nebenchoval, tak 60-70kg max. Ted mam i trochu jinou techniku (poloha rukou a ramen) a to prave diky klikum.

Co se tyka tve otazky k pumpingu, neresim, je to jak kdy, nekdy je nekdy neni a vice no comment, nezajima me to :)
Magumi

PříspěvekZaslal: pá květen 25, 2012 5:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Fakt bych někdy rád viděl nezkrácený a nesestříhaný videolog tvého tréninku.
Draper

PříspěvekZaslal: pá květen 25, 2012 6:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Normalni trenink jako ma kazdy jiny cvicenec, jen s tim rozdilem, ze toho mam o neco vic :) a na zaver davam hodinu aerobky. Myslim, ze nejzajimavejsi cast by bylo to veslovani nebo jizda na kole :)
Draper

PříspěvekZaslal: so květen 26, 2012 10:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

26/5 AEROBKA

kolo : 60 minut (44,80km, 60 minut na max zatez)

-myslel jsem, ze jsem si na dno sahl minule, ale asi je to dno dvojte a opet muzu potvrdit, ze i kdyz je to pro nektere jen blby rotoped, tak fyzicka narocnost pri tehle hodinove jizde v tehle intenzite je nesrovnatelna s cimkoliv jinym, co cvicim. Jinak z vcerejsiho veslovani pekne citim nohy, docela i svalovka zase po dlouhe dobe.

-jinak pokud se tedy vratim do posilovny, jakozto ze asi jo, tak si dam zase po pul roce split, bud 2+1 nebo 3+1, jeste nevim a chvili se vykaslu na PC, PP, trh, kliky a podobne, cehoz jsem se za posledni mesice nacvicil az az a uz me nejak moc nebavi, ted naopak bude telo krasne reagovat treba na stroje, ktere ale zamozrejme nebudu uprednostnovat pred zakladnimi cviky.

Naposledy upravil Draper dne so květen 26, 2012 11:34 am, celkově upraveno 1 krát
Smile04

PříspěvekZaslal: so květen 26, 2012 11:16 am    Předmět: draper Odpovědět s citátem

Draper napsal:
25/5 POSILOVNA

-posledni 3 serie s 90kg uz nadoraz, jinak tezke, ale celkem na jistotu. Porad nechapu, kde se pri me chciplo forme bere sila, protoze 90kg :) Mozna ze je to castecne i technikou, protoze oproti drivejsku cinku poustim vice na spodni cast prsou a mam i v trochu jine poloze ruce, coz jsem se vlastne naucil u kliku.

rozhodne je to technikou :) já jakobych mluvil do větru když každymu koho jistím ze začátečníků mu říkám at to spouští mezi kozy a břicho a né někam nad kozy ( nebo nedejbože ramena...a chran pánbůh nad krk :D ) jinak myslim že ještě kdybych ti třeba ukázal jak správně položit lopatky a ramena mohl bys dostat ještě větší jistotu :)...klidne se možem domluvit ;)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Draper

PříspěvekZaslal: so květen 26, 2012 11:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo, ted me tam asi potkas casteji, tak mne to muzes ukazat :) I kdyz myslim, ze ty lopatky tlacim spravne k sobe a dozadu jakoby do lavicky, coz udela takovy mensi mustek a je to lehci nez kdyz jsem byval rozplaclej na lavicce jak drive.

Jo a prijd pristi tyden na ten sraz, myslim, ze pokud neprijede Jirka Orsag z Prahy jako na 8. Ronnie’s Training Day, jakozte za neprijede, tak mas dost velkou pravdepodobnost, ze tam budes nejvetsi a nejsilnejsi :D
Smile04

PříspěvekZaslal: so květen 26, 2012 12:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Jo, ted me tam asi potkas casteji, tak mne to muzes ukazat :) I kdyz myslim, ze ty lopatky tlacim spravne k sobe a dozadu jakoby do lavicky, coz udela takovy mensi mustek a je to lehci nez kdyz jsem byval rozplaclej na lavicce jak drive.

Jo a prijd pristi tyden na ten sraz, myslim, ze pokud neprijede Jirka Orsag z Prahy jako na 8. Ronnie’s Training Day, jakozte za neprijede, tak mas dost velkou pravdepodobnost, ze tam budes nejvetsi a nejsilnejsi :D

jo je možny že to dělaš dobře popsals to pěkně...ja jen kdyby nahodou...tolik sérek je vidět že sílu máš, kolik zatlačíš? 120-130 určitě když dáš tolik sérek s 90tkou...odhad...

jo jako já jo? tak to hovno :D...ja nevim nejak nestojim o pozornost už tak na mě lidi koulej voči když tedka chdim venku v tílečku...ale jako chodil bych v tričku že ale už tedka mám vypálené rukávy...tak co?

to je ronnie sraz jo? hele tak třeba jo...kde to je kdy to je...mám si vzít lubrikanty a škrabošku? :D
Draper

PříspěvekZaslal: so květen 26, 2012 1:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To jsi spadl z visne ne? 130kg? Vzdyz 140kg jsem mel max v dobe, kdy jsem jedl hodne tech dobrejch proteinu, znas to ne... a kdy jsem vazil o 15kg vice z toho tak minimalne 10kg svalu. Ja mam tu schopnost, kterou jsem si ovsem natrenoval, ze dokazu s jistou vahou odjed strasne moc serii a vsechny jsou zhruba stejne tezke nebo dokonce postupne i lehknou, pak pridam 5kg a cinka me zamackne, takze me momentalni maxko na BP bude 100-105kg, vic ani hovno.

Jinak ten sraz https://forum.ronnie.cz/brnensky-minisraz-na-pocest-arnie-one-t30120.html a vem si co chces, mejdlo ve sprse ti jiste nekdo rad poda
madball

PříspěvekZaslal: so květen 26, 2012 4:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Mozna ze je to castecne i technikou, protoze oproti drivejsku cinku poustim vice na spodni cast prsou a mam i v trochu jine poloze ruce, coz jsem se vlastne naucil u kliku.

Mně se nejlíp benchuje když jdu s osou na spodní část hrudní kosti, když osu dám výš, tak jsem nasranej, že mi to nejde.
"mam i v trochu jine poloze ruce" tím myslíš ruce nebo zápěstí? Já se právě kvůli klikům naučil benchovat s "vyvráceným" zápěstím a už rok se toho horko-těžko zbavuju. Je to bohužel slabší úchop a samozřejmě je tam i větší tlak na zápěstí.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Draper

PříspěvekZaslal: so květen 26, 2012 4:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jojo presne, poustim to vice ke spodni casti hrudni kosti a jde to nahoru mnohem lepe. Drive jsem to poustel prave vice na horni cast prsou.
Co se tyka zapesti, tak to jsem nikdy neresil, jen uchop a mnohem lepe se mne benchuje bezpalcovym. Tou polohou myslim spise lokty (trochu vice u tela) ale tezko se mne to presne popisuje, kdyz nejsem pod cinkou :)
madball

PříspěvekZaslal: so květen 26, 2012 4:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Benchovat s loktama blíž k tělu jsem ti psal už dávno, když jsi měl pochroumaný rameno, ale tobě se nelíbilo, že jsem tam napsal, že budou o něco míň pumpovat kozy.
Bezpalcovej úchop je podle mě to stejný, co vyvrácený zápěstí, prostě slabší úchop, horší přenos síly a větší tlak na zápěstí. Já to hlavně zatím poznám u lehčích vah, protože tam už to dodržuju líp a rozdíl v rychlosti na čince je pro mě celkem znatelnej.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
madball

PříspěvekZaslal: so květen 26, 2012 5:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
6. kliky na bradlech
Jakub x 10
Jakub x 10
Jakub x 10
Jakub x 10
Jakub x 10
Jakub x 10
-konecne se to trochu pohlo, ale posledni 2 serie uz ke konci byly jak kdybych mel epilepticky zachvat :)

Hele, kam se vlastně ztratil Drejprd?

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 217, 218, 219 ... 225, 226, 227  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: