|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Arnie_one

|
Zaslal: ne květen 27, 2012 5:03 pm Předmět: |
|
|
tak pecka to je slovo do pranice. Mamut super na nej mame chvalu od Brnenskeho pribuzenstva. B1F super, akorat pri tom mnozstvi nebudu cvicit ale zelovat po druchych :) Tak uz jen ta doba. Parkovat se da tedy i na Vankovce a do B1f dojit pecho ?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: ne květen 27, 2012 5:07 pm Předmět: |
|
|
| Arnie_one napsal: | | tak pecka to je slovo do pranice. Mamut super na nej mame chvalu od Brnenskeho pribuzenstva. B1F super, akorat pri tom mnozstvi nebudu cvicit ale zelovat po druchych :) Tak uz jen ta doba. Parkovat se da tedy i na Vankovce a do B1f dojit pecho ? |
Big1 uz nejakou dobu neni naproti Vankovce, jak byval, ale trochu jinde. Pokud si to ovsem chces dat pecha v ramci aerobniho treninku, tak neni problem, my pockame
Jinak u Mamuta vari opravdu vyborne, obcas tam chodim na menicka a fakt super vyber a vzdy si pochutnam. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: ne květen 27, 2012 5:35 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem koukal na B1F http://big1fitness.panopro.cz/
Pohled na "Zona jednorucnich cinek" a "Cross x fit klec" a je to parada.
To je to misto kam pujdem ? Brno, Václavská 6 ?
Skoda, ze mam furt este dojebany zada
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: ne květen 27, 2012 5:38 pm Předmět: |
|
|
No ja mam ted den smenu, navic jsem zjistil ze tatik ma narozky takze uvidim jak budu stihat. Osobne doufam ze se ukazu. Moc toho asi nepredvedu, ono ani neni co :D ale v ramci kondicniho cviceni a pripadne kontroly echniky u nekterych cvicku bych se velmi rad ukazal :D
BTW: co je to dopoledne? Teoreticky dopoledne zacina ihned po pulnoci :D :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne květen 27, 2012 5:41 pm Předmět: |
|
|
Judson jo to je ono.
Izman: obvykle srazy - treninky zacinaji tak okolo poledne cca 11h, tak bych to taknejak videl. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: ne květen 27, 2012 6:07 pm Předmět: |
|
|
To fitko je hodně pěkný, za to bych i těch 800/měsíc dal. Jestli se dostanu do Brna na školu, tak doufám, že s těmi srazy nepřestanete, to byste mě nasrali. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
aikonny

|
Zaslal: po květen 28, 2012 10:57 am Předmět: |
|
|
Tož já se přidám, ale jen na trénink, i když po takové době necvičení to bude moje smrt _________________ Tady se*e pes...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po květen 28, 2012 11:31 am Předmět: |
|
|
| aikonny napsal: | Tož já se přidám, ale jen na trénink, i když po takové době necvičení to bude moje smrt |
To je dobry, budes cvicit s Pomanem :D _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
aikonny

|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
Zaslal: po květen 28, 2012 11:58 am Předmět: sraz |
|
|
Aha já myslel, že to fitko je naproti Vaňkovky a ono už je jinde. Takže na Václavské ja? V kolik hodin? _________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po květen 28, 2012 12:38 pm Předmět: |
|
|
Řada lidí bude z dále, takže:
Bylo by fajn, aby se všichni sešli do 11:00, předpokládám, že se začneme scházet kolem 10 hod. Oficiálně...
10:30 začátek srazu _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bosorka

|
Zaslal: po květen 28, 2012 12:48 pm Předmět: |
|
|
Já též nahlašuji svoji maličkost :-) _________________ Porušíš, prohraješ!
petraurbankova.cz
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po květen 28, 2012 12:59 pm Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: | | Bosorka napsal: | | Já též nahlašuji svoji maličkost :-) |
Tak ted mě to sere dvojnásob,že nedorazím |
To by melo, tolik zenskejch na sraze :)
Tracey, Aikonny, Bosorka, Marketa + druha Marketa, Poman , mozna i RAT prijde... _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|