OSTATNÍ (nitrix, tribulus, HMB...)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 39, 40, 41 ... 72, 73, 74  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - OSTATNÍ (nitrix, tribulus, HMB...)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> OSTATNÍ (nitrix, tribulus, HMB...)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mick994

PříspěvekZaslal: po duben 30, 2012 8:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přemýšlím že bych si koupil neurocore, je to fakt taková bomba, nebo je na trhu ještě něco s neurocorem srovnatelný , nebo snad lepší
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: po duben 30, 2012 8:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Neurocore jsem nikdy nemel, ale co ted asi nejvic frci a na co jsou nejvic pozitivni ohlasy, co se ucinku tyka, je Assault.
Mick994

PříspěvekZaslal: út květen 01, 2012 7:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Potom už jsem se ohlížel ale zdá se mi že MusclePharm je jen nafouklá značka díky MMA. Chtělo by to někoho kdo už má nějaké ty předtreningové stimuly okoštovaný
Luster

PříspěvekZaslal: út květen 01, 2012 8:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nj tak to bohuzel Draper nema, ten ty stimulanty moc nepouziva btw MP nafoukla bublina? tak nevim, jestli ti nestaci tolik dobrejch referenci a misto toho ses hotovej z toho, ze dal jari trojitou davku a fungovalo mu to, pak ok
Draper

PříspěvekZaslal: út květen 01, 2012 8:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
nj tak to bohuzel Draper nema, ten ty stimulanty moc nepouziva btw MP nafoukla bublina? tak nevim, jestli ti nestaci tolik dobrejch referenci a misto toho ses hotovej z toho, ze dal jari trojitou davku a fungovalo mu to, pak ok

Tak tak, ja jsem stimulanty a jakoukoliv jinou chemii naprosto neposkvrnen, takze nemohu posoudit
Zacatecnik Anthony

PříspěvekZaslal: so květen 05, 2012 5:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ähoj,doporucil by mi nekdo nejakou ucinou kloubni vyzivu?zacinam dost pocitovat kolena a i pri chuzi do schodu mi jedno koleno ,,povrzava´´ a tak bych chtel preventivne predejit necemu horsimu,ale tech vyrobku je tolik ze nevim co vybrat.dekuji za pomoc
Lazy86

PříspěvekZaslal: út květen 15, 2012 6:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pročetl jsem si tu opravdu velké množství postů o HMB,já osobně cvičím rok,pak jsem musel na půl roku přestat,přišlo období školy atd.A teď se znovu rozjíždím,jídelníček mám v pořádku..Všude jsem se dočetl co má dělat místo toho ..Ale mě by opravdu zajímalo od lidí co HMB užívali zda má smysl,výsledky a podobně..Všude jsem četl že je to výborný suplement pro začátky,to těch publikací mám požehnaně a proto by mě zajímalo zda tedy se vám osvědčíl či nikoliv a který z těch na e-shopu je ten nejlepší ..Mě se zamlouvá podle toho co jsem četl ten PharmaHMB ..Jinak užíval bych tyto suplementy Creatin,Proteinak a HMB do začátku ..Děkuji za odpovědi...
Michoo

PříspěvekZaslal: so květen 19, 2012 8:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja osobne jsem ho nikdy nebral, ale taky jsem slysel ze se nejvic osvedci zacatecnikum (mozna to je tim, ze telo zacatecniku reaguje na trenink rychle). Chtel bych ho stejne zkusit. Za uvazeni stoji HMB od 4fitness, vyjde asi nejlevneji a muzes ho do sebe ,,sypat,, ve vetsich davkach.
Lazy86

PříspěvekZaslal: so květen 19, 2012 9:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a co si myslíte o všem od té značky 4fitness ? maj tam levné všecko,a nepříjde mi to zrovna nekvalitní,jen bez příchutí a bez značky..
Michoo

PříspěvekZaslal: so květen 19, 2012 9:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mel jsem od nich zatim klasicky protein, po tom jsem neme travici obtize, ani jsem nezhubl takze asi ok, sel krasne rozmichat a nepenil ani nedelal hrudky. Ale kvuli prichuti uz bych si ho asi nevzal.
Jeste jsem od nich mel hydro, to bych si od nich za tu cenu klidne vzal znovu ale musis si ho umet ochutit. Mel jsem objednano vic prichuti a pokazdy jsem si namichal jinou. Kdyz se to nepovedlo tak to byl humus.
Docela dost lidi z fora od nich bere veci treba BCAA.
Adam K

PříspěvekZaslal: st květen 30, 2012 1:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já mám teď výbornou zkušenost s VPX No-Shotgun. Používám jej cca 2 týdny. Prvních pár tréninků jsem odjel s jednou odměrkou, nakoplo mě to a měl jsem větší chuť do tréninku. Pak jsem zvýšil dávku na odměrku a půl (mám 107 kg) a dostavila se parádní napumpovanost, která občas až překážela.

Z NO doplňků jsem ozkoušel Vassive NO od Optimum Nutrition (tam jsem nic necítil) a Superpump od Gaspari, které jenom nakopávalo ale jinak mi nefungovalo. Možná mi to teď zabírá také z toho důvodu, že používám multivitamín a multiminerál Anavite od Gaspari, kde je v jedné dávce tolik Beta-Alaninu, že mě po použití svědí kůže stejně, jako když si dám NOčko.

Až dojedu Shotgun, plánuju zkusit Jack3D, když se vrátil na trh, a ten zde vychvalovaný Assault.

Když už sem píšu, nedoporučil by mi někdo nějakou rozumnou alternativu k tréninkovému nápoji SizeOn od Gaspari? Dojíždím už druhé balení a zkusil bych něco jiného, peníze na experimentování jsou.
Nazgul

PříspěvekZaslal: ne červen 17, 2012 2:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ahoj lidi nemáte někdo zkušenost s produktem S.a.w. od firmy Trec?
četl sem na to mnoho pozitivních recenzí tak bych docela pro to zkusit tak se dopředu ptám. Rozhoduju se mezi tímto a jack 3D. Jacka sem měl a super ale tohle může být zajímavý produkt :)
LaszloGogolak

PříspěvekZaslal: po červen 18, 2012 11:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Lazy86 napsal:
a co si myslíte o všem od té značky 4fitness ? maj tam levné všecko,a nepříjde mi to zrovna nekvalitní,jen bez příchutí a bez značky..

Brávám od nich Micelární kasein a naprostá spokojenost. Na chuti mi moc nezáleží, vybereš si jakoukoliv příchuť a přijde ti odděleně v sáčku.
Ricky1

PříspěvekZaslal: so červen 23, 2012 11:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na me nejvic zabira hemo rage... ma jiny ucinek oproti ostatnim, tep jakoby klesa a koncentrace je mnohem vetsi. u me je lepsi nez assault
Rostislaw

PříspěvekZaslal: ne červen 24, 2012 8:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

LaszloGogolak napsal:
Lazy86 napsal:

Brávám od nich Micelární kasein a naprostá spokojenost. Na chuti mi moc nezáleží, vybereš si jakoukoliv příchuť a přijde ti o
dděleně v sáčku.

Cena miceralniho kaseinu u vyrobce je vyssi nez prodejni cena u 4fitnessu
Asi tak uplne miceralni nebude.
Jinak ty jejich klasicky proteiny
jsou ok, irska kvalita z kterych se dela napr PHD.
Agrezz ® | Extrifit
Maximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita!
699 Kč
N1 Shot | Nutrend
Profesionální stimulant v pohotovostní tekuté formě k okamžitému použití.
48 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - OSTATNÍ (nitrix, tribulus, HMB...) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 39, 40, 41 ... 72, 73, 74  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: