|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kid
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: st květen 30, 2012 11:40 am Předmět: |
|
|
| kid napsal: | Dej si pauzu od železa a konečně začni na vesle ty intervaly. Už mi to slibuješ aspoň 3 roky. |
Za ty, ano jsou to presne 3 roky, co jsem poprve osedlal veslo, uz mne nejak dosly vymluvy, takze ted asi nezbyde nic jineho nez delat, ze jsem tvuj prispevek v zavalu spamu v mem logu prehledl _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st květen 30, 2012 4:24 pm Předmět: |
|
|
Ale hovno, tohle neni takove to nechteni se a lenost z pocasi. Tohle je zacinajici dojebanost a citim, ze je na case na chvili prislapnout brzdovy pedal. Na prepalovani a pretrenovani ja jsem expert, tomu ver
Jinak Ondru jsi taky nejak prifoukl, jak to delas?  113kg, jsem se taky skoro lekl, kdyz jsem ho po 5 mesicich videl :D Vy byste to meli naucit vsechny ty pavouky, co tam cvici X let a porad breci, ze nemuzou pribrat. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt květen 31, 2012 12:10 pm Předmět: |
|
|
30/5 AEROBKA, BRICHO
kolo : 60 minut (44,60km, 60 minut na max zatez)
zkracovacky (nohy hore) 8 serii
zdvihy kotouce nad hlavu 4 serie
-vcera jsem se citil dojebanej jak krava, bolelo me uplne vsechno, nejvic asi zdrave koleno  , kdyz jsem se mel zvednou ze zidle, myslel jsem, ze mne tam neco vyskoci, bolely i spodni zada, upony bicepsu, puchjr mezi pulkama, coz je vazne neprijemne atd proste totalne na sracku  , krasne jsem se dnes vyspal a prekvapive vubec nic neboli, ovsem pauzu od cviceni bych rad dal do konce tydne nejmene. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá červen 01, 2012 12:22 pm Předmět: |
|
|
VOLNO
V noci jsem mel horecku a budil jsem se asi kazdych 5 minut, zacina mne tect z rypaku a celkove me vsechno boli - ramena, zada, nohy  ....jo a k tomu vsemu me jeste vsechno totalne sere _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: pá červen 01, 2012 2:06 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: |
Jinak Ondru jsi taky nejak prifoukl, jak to delas? 113kg, jsem se taky skoro lekl, kdyz jsem ho po 5 mesicich videl :D Vy byste to meli naucit vsechny ty pavouky, co tam cvici X let a porad breci, ze nemuzou pribrat. |
ondřejek pod mým vedením má krásné přírůstky :) a taky jich dost drží...s tukem na tom taky není nejak moc zle...divim se když vim že jidleniček moc nedrží :)...jinak my spolu moc netrenujem od te doby co ma jinak směny než já...takže trenink sem ho pouze naučil a pak už cvičil s jinyma lidma...ale staram se mu o rady se stravou a suplementací především, v tom se docela vyznám...
do objemu jsme nasadily nějaky ty "BCAA" a hlavne sežral 14kg gaineru...myslím že nejvíc měl nějak 116kg :)
(ale 220 na mrtvolu ani neodlepil od země chcípák...já to dal třikrát...když jsme naposledy tak před měsicem měřili síly :D )
jinak je to hrozny hovado proč nejsem taky tak velký? :D
on cvičí chvilku v podstate a ruce měl nějak 44 max to ja ani nemám ja tak 42,5 :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po červen 04, 2012 11:51 am Předmět: |
|
|
Cvicim ale seru na log, protoze zjistuji, ze se mne tak cvici mnohem lepe a take si to nepomatuji, protoze jedu split - pyramidy, obcas shazovacky, superserie a kdo si ma na vsechna ta cisla pak vzpomenout  Ale je to paradni zmena. Treba to nepsani si logu vydrzim dele jak 3 dny  Az budu mit 120kg se sixpackem a prouzkama na ramenou, tak sem dam fotky  Jinak aktualni vaha 102kg, coz me naprosto sokovalo, protoze jsem cekal 95kg a nikdo me to neveri, protoze na 102 nevypadam ani omylem. Vazil jsem se ale na dvou vahach a obe ukazaly stejny udaj.
Jen si obcas zapisu nejake veslovaci rekordy.
vcera
20 minut (5620m, 287W, 1:46:8)
-nevim, jestli jsem dal nekdy vic, kazdopadne to byl ultra masakr, ke konci jsem vytahl watty az na 415
dnes vysledek o 10m horsi _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: po červen 04, 2012 12:00 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Cvicim ale seru na log, protoze zjistuji, ze se mne tak cvici mnohem lepe a take si to nepomatuji, protoze jedu split - pyramidy, obcas shazovacky, superserie a kdo si ma na vsechna ta cisla pak vzpomenout Ale je to paradni zmena. Treba to nepsani si logu vydrzim dele jak 3 dny Az budu mit 120kg se sixpackem a prouzkama na ramenou, tak sem dam fotky Jinak aktualni vaha 102kg, coz me naprosto sokovalo, protoze jsem cekal 95kg a nikdo me to neveri, protoze na 102 nevypadam ani omylem. Vazil jsem se ale na dvou vahach a obe ukazaly stejny udaj.
Jen si obcas zapisu nejake veslovaci rekordy.
vcera
20 minut (5620m, 287W, 1:46:8)
-nevim, jestli jsem dal nekdy vic, kazdopadne to byl ultra masakr, ke konci jsem vytahl watty az na 415
dnes vysledek o 10m horsi |
Nějaká špatná konstelace hvězd ovlivňující váhy asi.. já jsem v dietě, vizuálně jsem shodil, špek na břiše je na pohmat taky menší ( ), váhu jsem myslel že mám 85 a v sobotu váha v tělotrapičství ukázala 89.9 .. to samý doma ... asi se splašily váhy jinak k tomu veslovacímu trenažeru... mě to taky děsně chytlo, jenže já se potím jak dobytek i když jen v klidu posiluju, takže na tom trenažeru to bylo jak kdybych imitoval vážně veslování na prudký řece :D ... to mi bylo blbý, ptz trenažer je v části fitka, kde jezděj hlavně buchty na rotopedech a orbitrecích.... přemýšlel jsem, že si nějakej koupím do sklepa dom, jenže krom conceptu jsou to docela takový šity ne?... přijdou mi takový chabrusový proti conceptu... _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po červen 04, 2012 12:07 pm Předmět: |
|
|
Prave ze veslo je z hlediska potivosti asi nejlepsi, protoze me ochlazuje vzduch z toho vetraku a zvlast kdyz nekdo vesluje vedle me. Kdyz prestanu, tak ze me samozrejme lije, ale behem veslovani to ani nejak moc nepocituji treba oproti rotopedu, na ktery bych si v posilovne uz asi netroufl sednout, maximalne jen v kecacim tempu, coz jsem udelal nedavno a i tak ze me po 15 minutach lilo.
Ta vaha muze byt take z casti dana tim, ze myslim zitra bude uplnek a docela dost to na me pusobi. Skoro pravidelne nekolik dni pred uplnkem se mne zhorsi traveni, jsem unavenej (viz. minuly tyden), vice se ve me drzi voda a i nalada na hovno, ovsem to mohou byt 2 kila vice ne, takze 100ku mam porad, coz me opravdu prekvapuje.
Jinak ty vesla nevim, nikdy jsem na zadnem jinem nez na C2 nebyl, ale nejspis to nelze vubec srovnavat s tema levnyma... i kdyz vlastne sedet a tahat za "snukru" muzes i na nich :-), otazka je, co vydrzi.
A sere me, ze tu nejsou zadni veslari (krome Pomana, coz ale nelze pocitat  ), abych si mohl srovnavat vykony. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
Naposledy upravil Draper dne po červen 04, 2012 12:16 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: po červen 04, 2012 12:13 pm Předmět: |
|
|
No ten proud vzduchu je pro mě dost málo  Potřeboval bych tam nasměrovat na sebe větrák  .. proto já radši chodím běhat ven :)
Jinak s tím úplňkem to je zajímavá myšlenka...zkusím si najít něco na netu :)) ... _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út červen 05, 2012 11:26 am Předmět: |
|
|
5/6
veslo
30 minut (8240m, 1:49:2/500m, 268W) - PR na 30 minut
30 minut (8148m, 1:50:5/500m, 260W)
-dnes jen veslo, lepsi vykone jsem schopnej podat kdyz vesluji po treninku (hlavne kvuli zacatku cca prvnich 5 minutach, kde hodne ztratim nez chytnu tempo), ale i tak PR ovsem stalo to hodne fyzickych a psychickych sil a fakt jsem myslel ze exnu  , prvnich 30 minut bylo v tahu, pak jsem asi 8 minut popadal dech :) , druha 30 minutovka 20+10, prvnich 10 minut silena krize, pak si vedle na veslo sedla kamoska a krize nejak zahadne ustoupila  dokonce jsem zvysoval intenzitu, ale i tak jsem musel po 20 minutach na 1-2 minuty dat pauzu mimo jine i proto, ze uz mne mrtvela noha.
-musim si davat pozor na techniku, delam chybu v tom, ze pri zpetnem pohybu maji jit prvne ruce a pak az nohy, coz jsem tak uplne nedelal a na coz se uz snazim davat bacha, ale jakmile na to nemyslim, tak mne to zase ujede a delam to blbe. S tema rukama prvne je to celkem i narocnejsi. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|