Nějaké info:
Těch 4-5 týdnů budu stravu pořád dodržovat s tím rozdílem, že den bude rozdělený takto (bude se jednat o kombinaci LG + WD):
1. od cca 23:00 (konec overfeed.) do cca 15:00 jen voda/čaje
2. tím mi vznikne 16hod fast (půst)
3. od 15:00 začne underfeed. fáze (řecký jogurt + ořechy / protein + mléko / zelenina)
4. pak by měl být trénink, ale ten nebude
5. a od cca 18:00 začíná overfeeding , ale nebude tak agresivní jako teď, trochu to přiškrtím
- zjednodušeně: fasting -> underfeeding -> overfeeding -> fasting ...
- jestli to nebude vyhovovat, vracím se ke klasické WD bez fastu
Jinak se budu snažit aspoň chodit někam do lesa do přírody, do kopců, do schodů, případně na sebe vezmu vestu ať mám nějakou zátěž. To bude ze cvičení vše, musím alespoň ty nohy trochu udržet ve formě.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Treba budes zpet drive nez ze tech 4-5 tydnu. Ja byl loni na takove jedne mensi operaci, kde jsem mel narizeno 14 dni necvicit, v patek me pustili z nemocnice a v nedeli jsem byl v posilovne, sice narvanej analgetikama, ale hlavne ze jsem tam byl.
Ty mas ale samozrejme vice rozumu :)
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Draper - zrovna u tohodle na 100% nechci nic uspěchat, i když už teď mi to cvičení chybí. Někde se píše, že je možné cvičit po 3 týdnech, někde píšou dokonce po 6 týdnech.
Jinak vymyslel jsem to tak, že tyhle "days off" budu držet sachry nízko (50/100/150g), není důvod je nechávat v normálu.
Naopak bílkoviny budou nad 2g, ale to mám vlastně vždy.
Nevím, jak moc se dá kompozice těla za 4-6 týdnů změnit, ale rozhodně nemám v plánu nabrat tuk či ztratit svaly.
Zároveň s nízkým příjmem sachrů se dá očekávat únava , což je pro mě ŽÁDOUCÍ, čím víc toho prospím, tím lépe. Ráno stávám v 6, 7hod a už se mi nechce spát (spát chodím po 0:00).
Poslední věc: řekl jsem si, že ten volný čas alespoň využiju na nějaké to domácí zdravé vaření, experimentování , tak jsem zvědavý jak mi to půjde.
Dnes si udělám domácí pizzu (ahoj Ovare ), kde základ těsta bude z květáku.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Jo presne jak pise Johny. Ale ta unava, co popisuje Frozz, bych rekl, ze bude spise z nic nedelani, protoze pokud jsi zvykly denne sportovat a ted nemuzes, tak budes unavenej a rozlamanej. Tohle u me zakonite funguje pokazde, pak prijde jista adaptace a uz to neni tak hrozne, ale ty prvni dny ano.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
:D musíš vědět nejlíp ty... já dal teď v pondělí prasečák 800g sacharidů a díky tomu jsem si zlepšil maxko na military press o 5kg, což jsem totálně nečekal, když jsem v dietě - u mě sacharidy fungují jako palivo fakt docela očividně :D a jsem to nich naspeedovanej
Pokud budeš držet tuky vysoko, ta je úplně v pohodě mít ty sacharidy nízko, protože sacharidy jsou jen palivo. A pokud nemůžeš sportovat, tak je zbytečný se jima ládovat.
Nakonec jsem se rozhodl, že ten nový plán z 13. dubna ( https://forum.ronnie.cz/frozz-the-way-of-warrior-diet-4-5-weeks-off-t23271-1485.html ) nepojedu. Hlavně je to kvůli tomu, že LA gym už není, tzn. nebudu mít KB, kruhy, pódium, bedny, medicimbaly...
Půjdu tedy už podruhé do tréninku SILOVÉ VYTRVALOSTI , mám s tím zkušenost a je to super, moc mě to bavilo a hlavně - je to hodně náročné.
Jde ve zkratce o tohle: velké váhy, málo opakování, hodně sérií, krátké pauzy.
Opakování cca 2-3-4.
Váhy cca 75-85% 1RM.
Série cca 8-15.
Pauzy cca 15-30s.
Zároveň s tím počítám s nabráním kvalitního objemu , váha se klidně zvýšit může, ale pořád se budu snažit snižovat tělesný tuk (před začátkem půjdu na Inbody, ať mám srovnání).
Kondice se bude zvyšovat jak samotným plánem (na udýchání to není sranda, kdo to někdy vyzkoušel tak potvrdí), tak CF kruháky + komplexy + 1x za 14/21 dní MAX REPS s danou váhou.
Samozřejmě venku BW kruháky a cviky, sprinty atd.
edit: v každém tréninku bude 1-2 cviky na zadní delty/mezilopatkové svaly.
Prvních 14 dní (snad to bude stačit) bude lehkých, budu se muset vrátit do formy, takže malé váhy, tehnika, více opakování, ego off.
Rozvržení ještě nemám, když by někdo chtěl poradit, klidně může, ale rád bych do každé tréninkové jednotky dal 2 hlavní cviky + doplňky (které už nepojedu stylem sil. vytrvalosti).
Zdar!
1. "trenink" (uvozovek bych dal nejradši 12458451x)
- svižné tempo do mega kopce (400-600m) + rychlochůze po lese na vyhlídku a zpět
- dřepy: 3x20, výpady: 3x20
To cvičení mi hrozně chybí a to je teprv 1 týden . Doprdele!
Dnes nebyl zrovna ukázkový jídelák, zítra dám 100% fasting jen o vodě s citrónem. Alespoň se mi bude lépe učit...
V úterý zkouška, snad to dám .....vlastně ne,.. .dám jí.
Hrozně se těším na tu silovou vytrvalost , na těch 10-15 sérií s min. pauzama .
Aktuálně pořád dodržuju Warrior diet , kterou jsem ale namixoval s LeanGains , takže od noci do cca 14:00/15:00 půst (voda+citron),
pak následná underfeeding (jogurt, ořechy, protein, zelenina) a pak odlehčená (kvůli ne-trénování) overfeeding.
Cíl je zbavit se "stubborn fat-u" a těžit i z výhod LG.
ps: strašně mi začla chutnat kombinace vajíčka+tuňák a květák+vajíčko+koření. Jednoduchý, rychlý, zdravý, chutný.
Já se na to stejně jednou dostanu:
Hele nesliboval si video koncem května nebo začátkem června ? Já se furt dívám na youtube a nic.
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
Video je na 95% hotový, má asi 8-10minut, chybí mi jen několik posledních záběrů s posilky, který ale teď nemůžu pořídit a pravděpodobně ty moje, co jsem tam chtěl dát (přední dřepy, cleansquaty, trhy s opravenou technikou, bulharský dřepy atd.) tam asi nebudou, protože hned po návratu nebudu cvičit s většíma váhama. Takže spíš dotočím sparinga a bude to hotový.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru