|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Davesix

|
Zaslal: so červen 02, 2012 7:40 am Předmět: |
|
|
| cocman napsal: |
No tak ja mel teda vzorek ty maliny a muzu za sebe odpovedne rict, ze lepsi malinu jsem nikdy nemel.
|
Si děláš srandu ne? Já se měsíc modlil, ať už mi dojde Fakt větší sra*ku jsem neměl a většina lidí co znám, říká to samé (a ta pěnivost!!!!!) Ale tak každému chutná něco jiného
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: so červen 02, 2012 8:01 am Předmět: |
|
|
| Davesix napsal: | | cocman napsal: |
No tak ja mel teda vzorek ty maliny a muzu za sebe odpovedne rict, ze lepsi malinu jsem nikdy nemel.
|
Si děláš srandu ne? Já se měsíc modlil, ať už mi dojde Fakt větší sra*ku jsem neměl a většina lidí co znám, říká to samé (a ta pěnivost!!!!!) Ale tak každému chutná něco jiného |
Jako je mozny, ze to bylo treba jenom tim, ze jsem mel pouze jeden vzorek, ale v tu chvili mi to prislo uplne dokonaly (s mlikem to bylo jako nejakej letni koktejl) a fakt sem litoval, ze jsem si objednal cokoladu
|
|
| nahoru |
|
 |
John Chipsa

|
Zaslal: so červen 02, 2012 8:07 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
Zaslal: so červen 02, 2012 8:21 am Předmět: |
|
|
| cocman napsal: |
Jako je mozny, ze to bylo treba jenom tim, ze jsem mel pouze jeden vzorek, ale v tu chvili mi to prislo uplne dokonaly (s mlikem to bylo jako nejakej letni koktejl) a fakt sem litoval, ze jsem si objednal cokoladu
|
A ta pěnivost ti nevadí?
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: so červen 02, 2012 8:29 am Předmět: |
|
|
Myslíte, že je chytrý koupit si 5kg proteiňáku?:D Mám možnost koupit si za 2400 Scitec 100% whey protein červenej :)) (Kámoš co má posilku mi zapomněl objednat dvoukilovku a má jen 5ti kilový, tak mi udělal lepší cenu  ) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: so červen 02, 2012 8:47 am Předmět: |
|
|
| John Chipsa napsal: | cocman já nutrend, neměl vůbec, nevím proč, ale není mě to nějak po chuti ta značka.
Měl jsem Extrifit a celkem dobrej, ale učinky ? No nevim, Reflex One Stop, je dobrej.... |
Účinky? Cos čekal od proteiňáků za účinky? _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: so červen 02, 2012 8:50 am Předmět: |
|
|
| Davesix napsal: | | cocman napsal: |
|
A ta pěnivost ti nevadí? |
Neprislo mi, ze by nejak extra penil a i kdyby, tak to je pro me u proteinaku jedno velky plus
|
|
| nahoru |
|
 |
Greeg

|
|
| nahoru |
|
 |
John Chipsa

|
Zaslal: so červen 02, 2012 9:39 am Předmět: |
|
|
 u činky  to jsi mě dostal Greegu
eSko - blbě jsem to napsal, prostě nevím, bral jsem obesně Extrifit, Creatin - nic, NA klouby - nic... Beru v porovnání s Reflexem a jinejma ( třeba ty klouby ) kde se me zlepšilo fakt dost. A bral jsem déle než měsíc a víc, jak doporučené dávkování... Já už Extrifit asi ne. Nebo jsem prostě jinej
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: so červen 02, 2012 9:40 am Předmět: |
|
|
Jo u činkyyyy. Tak to jooo. Je fakt, že Reflex se u činky pije líp, o tom by mohl Cizo povyprávět. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
|
| nahoru |
|
 |
John Chipsa

|
Zaslal: so červen 02, 2012 9:56 am Předmět: |
|
|
Tak a owar to zabil
JJ Cizo by mohl vyprávět, REflex u činky je nejlepší
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
Zaslal: so červen 02, 2012 10:56 am Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | Myslíte, že je chytrý koupit si 5kg proteiňáku?:D Mám možnost koupit si za 2400 Scitec 100% whey protein červenej :)) (Kámoš co má posilku mi zapomněl objednat dvoukilovku a má jen 5ti kilový, tak mi udělal lepší cenu ) |
Ta cena na 5kg je fakt hodně dobrá, ale nikdy jsem ho neměl, takže to chce nejdřív zjistit zkušenosti od těch, co ho už měli
|
|
| nahoru |
|
 |
duke.dukem
|
Zaslal: so červen 02, 2012 1:22 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | Myslíte, že je chytrý koupit si 5kg proteiňáku?:D Mám možnost koupit si za 2400 Scitec 100% whey protein červenej :)) (Kámoš co má posilku mi zapomněl objednat dvoukilovku a má jen 5ti kilový, tak mi udělal lepší cenu ) |
To same se da koupit v normalnim obchode za 2150 Kc (postovne samozrejme zdarma). Kdyztak PM... Jinak 5kg bych se nebal, osobne doporucuji si z toho velkeho baleni vzdy jen odsypat do mensi vhodne pixly (treba 1kg) a to pak bezne pouzivat. Takhle to velke baleni budes otvirat jen minimalne a kdyz to budes skladovat jak se ma, tak to bude ok.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: so červen 02, 2012 1:25 pm Předmět: |
|
|
| Davesix napsal: | | Grimley napsal: | Myslíte, že je chytrý koupit si 5kg proteiňáku?:D Mám možnost koupit si za 2400 Scitec 100% whey protein červenej :)) (Kámoš co má posilku mi zapomněl objednat dvoukilovku a má jen 5ti kilový, tak mi udělal lepší cenu ) |
Ta cena na 5kg je fakt hodně dobrá, ale nikdy jsem ho neměl, takže to chce nejdřív zjistit zkušenosti od těch, co ho už měli |
No já beru dvoukilovky od Scitecu, je to kvalitní protein, chuťově je taky dobrje a v jedný dávce je i 4.5g BCAA, takže si myslím, že pohodička :)) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|