PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 347, 348, 349 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Davesix

PříspěvekZaslal: so červen 02, 2012 7:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cocman napsal:

No tak ja mel teda vzorek ty maliny a muzu za sebe odpovedne rict, ze lepsi malinu jsem nikdy nemel.

Si děláš srandu ne? Já se měsíc modlil, ať už mi dojde Fakt větší sra*ku jsem neměl a většina lidí co znám, říká to samé (a ta pěnivost!!!!!) Ale tak každému chutná něco jiného
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
cocman

PříspěvekZaslal: so červen 02, 2012 8:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Davesix napsal:
cocman napsal:

No tak ja mel teda vzorek ty maliny a muzu za sebe odpovedne rict, ze lepsi malinu jsem nikdy nemel.

Si děláš srandu ne? Já se měsíc modlil, ať už mi dojde Fakt větší sra*ku jsem neměl a většina lidí co znám, říká to samé (a ta pěnivost!!!!!) Ale tak každému chutná něco jiného

Jako je mozny, ze to bylo treba jenom tim, ze jsem mel pouze jeden vzorek, ale v tu chvili mi to prislo uplne dokonaly (s mlikem to bylo jako nejakej letni koktejl) a fakt sem litoval, ze jsem si objednal cokoladu
John Chipsa

PříspěvekZaslal: so červen 02, 2012 8:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hle to mě připomíná na střední, kdy kuchař něco uvařil a každej : To je hnus, blééé atp.. a já si mlaskal a kamarád s oblibou říkal. Njn to co nikomu nechutná, tak ty si v tom libuješ Třeba má cocman něco podobného, taky je zvrhlej v mlsáni
Davesix

PříspěvekZaslal: so červen 02, 2012 8:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cocman napsal:

Jako je mozny, ze to bylo treba jenom tim, ze jsem mel pouze jeden vzorek, ale v tu chvili mi to prislo uplne dokonaly (s mlikem to bylo jako nejakej letni koktejl) a fakt sem litoval, ze jsem si objednal cokoladu

A ta pěnivost ti nevadí?
Grimley

PříspěvekZaslal: so červen 02, 2012 8:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslíte, že je chytrý koupit si 5kg proteiňáku?:D Mám možnost koupit si za 2400 Scitec 100% whey protein červenej :)) (Kámoš co má posilku mi zapomněl objednat dvoukilovku a má jen 5ti kilový, tak mi udělal lepší cenu )
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: so červen 02, 2012 8:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

John Chipsa napsal:
cocman nutrend, neměl vůbec, nevím proč, ale není mě to nějak po chuti ta značka.

Měl jsem Extrifit a celkem dobrej, ale učinky ? No nevim, Reflex One Stop, je dobrej....

Účinky? Cos čekal od proteiňáků za účinky?
cocman

PříspěvekZaslal: so červen 02, 2012 8:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Davesix napsal:
cocman napsal:

A ta pěnivost ti nevadí?

Neprislo mi, ze by nejak extra penil a i kdyby, tak to je pro me u proteinaku jedno velky plus
Greeg

PříspěvekZaslal: so červen 02, 2012 9:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko - třeba to myslel jako že ho pil u činky

John Chipsa

PříspěvekZaslal: so červen 02, 2012 9:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

u činky to jsi mě dostal Greegu

eSko - blbě jsem to napsal, prostě nevím, bral jsem obesně Extrifit, Creatin - nic, NA klouby - nic... Beru v porovnání s Reflexem a jinejma ( třeba ty klouby ) kde se me zlepšilo fakt dost. A bral jsem déle než měsíc a víc, jak doporučené dávkování... Já už Extrifit asi ne. Nebo jsem prostě jinej
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: so červen 02, 2012 9:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo u činkyyyy. Tak to jooo. Je fakt, že Reflex se u činky pije líp, o tom by mohl Cizo povyprávět.
owar

PříspěvekZaslal: so červen 02, 2012 9:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
Jo u činkyyyy. Tak to jooo. Je fakt, že Reflex se u činky pije líp, o tom by mohl Cizo povyprávět.

U Činky se odjakziva pije perfektne vychlazeny plzensky pivo jako kren..
John Chipsa

PříspěvekZaslal: so červen 02, 2012 9:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak a owar to zabil

JJ Cizo by mohl vyprávět, REflex u činky je nejlepší
Davesix

PříspěvekZaslal: so červen 02, 2012 10:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Myslíte, že je chytrý koupit si 5kg proteiňáku?:D Mám možnost koupit si za 2400 Scitec 100% whey protein červenej :)) (Kámoš co má posilku mi zapomněl objednat dvoukilovku a má jen 5ti kilový, tak mi udělal lepší cenu )

Ta cena na 5kg je fakt hodně dobrá, ale nikdy jsem ho neměl, takže to chce nejdřív zjistit zkušenosti od těch, co ho už měli
duke.dukem

PříspěvekZaslal: so červen 02, 2012 1:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:

To same se da koupit v normalnim obchode za 2150 Kc (postovne samozrejme zdarma). Kdyztak PM... Jinak 5kg bych se nebal, osobne doporucuji si z toho velkeho baleni vzdy jen odsypat do mensi vhodne pixly (treba 1kg) a to pak bezne pouzivat. Takhle to velke baleni budes otvirat jen minimalne a kdyz to budes skladovat jak se ma, tak to bude ok.
Grimley

PříspěvekZaslal: so červen 02, 2012 1:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Davesix napsal:
Grimley napsal:

Ta cena na 5kg je fakt hodně dobrá, ale nikdy jsem ho neměl, takže to chce nejdřív zjistit zkušenosti od těch, co ho už měli

No já beru dvoukilovky od Scitecu, je to kvalitní protein, chuťově je taky dobrje a v jedný dávce je i 4.5g BCAA, takže si myslím, že pohodička :))

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 347, 348, 349 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: