Nevim co je horší, neustálý bolestivý záda nesportujích lidí...nebo někteří sportovci co pak na doporučení stejnak serou a drbou se dál ( známe tady takový,že? )
Jo jo taky ty flegmatiky nechapu Pak se divi, ze treba bez ortezy nevyjdou ani 5 schodu. To je jen takovy priklad, co me zrovna napadl
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Nevim co je horší, neustálý bolestivý záda nesportujích lidí...nebo někteří sportovci co pak na doporučení stejnak serou a drbou se dál ( známe tady takový,že? )
By se mohl udělat další sraz v Brně kde bys rovnou za pár stovek udělal lidem diagnostiku
By se mohl udělat další sraz v Brně kde bys rovnou za pár stovek udělal lidem diagnostiku
Nebo zadara a v Praze (kdo by se tam do té vesnice vláčel? ). Byl by hlavní atrakcí
Ja si rikam, ze ty me krivosti, co jsem si vybudoval asi hlavne diky me zku*vene noze, radeji ani nechci mit presne diagnostikovane, proto nerad potkavam Pomana v satne, abych si pred nim nemusel sundavat tricko , protoze prvni, ceho si on na lidech vsima, jsou ruzne asymetrie a disbalance.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Ja si rikam, ze ty me krivosti, co jsem si vybudoval asi hlavne diky me zku*vene noze, radeji ani nechci mit presne diagnostikovane, proto nerad potkavam Pomana v satne, abych si pred nim nemusel sundavat tricko , protoze prvni, ceho si on na lidech vsima, jsou ruzne asymetrie a disbalance.
Tak proto si dáváš na vesle o těch pár minut víc,jo?
Tak dneska pustim web a schránka zahlcená pmkama s žádostma o léčbu...vrhnu se na to po úterku
Proč už nepíšeš log? Nebo ses přesunul na bodytest? :)
se tam koukni... řešili jste, že mám jít k doktorovi i přes mou žádost, aby se to neřešilo
Na bodytestu taky nemám log :D Tam dělám tetsuovi moderátora a občas si dělám srandu z kernelovejch výpadů s 35kg jednoručkama.
lol kernel... Zrovna minulej týden jsem si to zase otevřel, a nevěřil vlastním očím. Hlavně nechápu, že ten člověk ještě chodí. Ty dojebaný záda ho zjevně nepoučily ani minimálně
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru