Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 555, 556, 557 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Izman

PříspěvekZaslal: po červen 04, 2012 7:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:

Ještě víc mě štve rameno. Sice bolí minimálně, ale dělá to co zraněná záda - je extrémně citlivé na průvan a chlad. Takže jízda v autě je docela lahůdka. S klimou mě bolí rameno a bez klimy chcípu vedrem. Jezdím v dlouhém rukávu, ale na svůj věk mi to příjde jako docela brzo .

Snad se to ukldní a začnu zase cvičit.

P.S. jezd z Vás někdo jako obchodní zástupce nebo něco podobného ? Jak řešíte cvičení, pokud jezdíte od západu republiky po východ a málokdy jste na tom samém místě?

1) Rameno - mozna to bude trosku mimo ale me kdysi na podobne problemy s rameny pomohly kapsicinove naplasti. (i kdz nevim jak moc rozsahly problem mas) Proste ramenbo udrzely v teple a po nejakem case jsem mel klid.

2) Kamarad to resil tak ze obehl par sefu posilek na ruznych mistech republiky a Slovenka a domluvil se s nimi na individualnim placeni, a v jednom pripade i na individualni oteviraci dobe.
Takze nemusel platit treba kilo za navstevu. A pak jeste treba po dohode s majitelem nepouzival sprchy a podobne aby majitel za vstricny pristup mel co nejmensi vydaje (sprchoval se treba az na hotelu). Ale zalezi co ocekavas...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2012 11:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jó není nad to, když vám urolog dělá sono a zjistí, že vám nic není, ale zato máte kámen ve žlučníku. Supr.
John Chipsa

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2012 11:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko :

Mě sere, jak mě tady vytáčej Ukáčka...řekneš jim : Sem TV ne, odejdu za roh a už to tam dávaj zase Když už je to naučíš, tak příjde nějakej debilní cikán, nebo rusák a zase je musíš cepovat od začátku... Fakt jak u dementů....

Pak řekneš kolegoj, lednice sem a nikam jinám.... Příjdu po 2 dnech volna a lednice přesně na druhé straně.... Všechno věčně předělávat. Člověk neví, zda si pak dělaj prdel nebo ne.

Řekneš : jdi se podívat na expedici, musí tam bejt paleta, co jsem posílal. Ne, žádná tam není. Jdu tam : A co je kurva tohle....paleta, co?

áááááááááááááááá
owar

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2012 11:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
Jó není nad to, když vám urolog dělá sono a zjistí, že vám nic není, ale zato máte kámen ve žlučníku. Supr.

lepsi nez kdybys to nevedel vubec, ne?
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2012 12:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

owar napsal:
eSko napsal:

lepsi nez kdybys to nevedel vubec, ne?

Tak o tom bez debat, ale to je asi to poslední, co bych u sebe čekal, vzhledem k mé životosprávě. Ale tak co no, jsou horší věci. ERCPčkem nevím jestli bude možnost ho vyndat, litotrypse je taky možnost, ale málokdy to indikují, tak jsem na to zvědavej, co mi řekne schválně obvoďák. Jako za trest musí mít zrovna dovolenou a zastupuje ho snad největší idiot ze všech doktorů, co jsem měl tu čest poznat, takže tam ani nepáchnu.
owar

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2012 12:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
Tak o tom bez debat, ale to je asi to poslední, co bych u sebe čekal, vzhledem k mé životosprávě. Ale tak co no, jsou horší věci. ERCPčkem nevím jestli bude možnost ho vyndat, litotrypse je taky možnost, ale málokdy to indikují, tak jsem na to zvědavej, co mi řekne schválně obvoďák. Jako za trest musí mít zrovna dovolenou a zastupuje ho snad největší idiot ze všech doktorů, co jsem měl tu čest poznat, takže tam ani nepáchnu.

joo..prosim te..sice nevim jak je to velky a jakej je to kamen, ale bud ti daj dietu, kterou uz muzes vlastne zacit sam nebo ti do toho jebnou tou razovou vlnou a ono to pude..stavaj se i horsi veci..fakt to ber pozitivne a bud rad, ze to vis a muzes to zavcasu resit
RoscoeArbuckle

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2012 12:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

John Chipsa napsal:

Pak řekneš kolegoj

to je v jaké řeči ?
John Chipsa

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2012 1:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

RoscoeArbuckle napsal:
John Chipsa napsal:

Pak řekneš kolegoj

to je v jaké řeči ?

v řeči horalů a nech mě

(já vím, ale tohle neřeším.... ) jinak KOLEGOVI
Manek49

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2012 1:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kolega z Kerkonoš?
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: so červen 09, 2012 12:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/269997-islamista-sokoval-belgicany-respektujte-nas-nebo-zmizte.html
balbi

PříspěvekZaslal: so červen 09, 2012 12:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rozbil se mi pc, nevím co s ním je Jakoby naskočí, ale nechce nic naběhnout, takžen zdrojem to není ( i když nevím)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
cocman

PříspěvekZaslal: so červen 09, 2012 12:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

balbi napsal:
Rozbil se mi pc, nevím co s ním je Jakoby naskočí, ale nechce nic naběhnout, takžen zdrojem to není ( i když nevím)

disk
balbi

PříspěvekZaslal: so červen 09, 2012 12:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cocman napsal:
balbi napsal:

disk

a proč by z ničeho nic? Včera večer ještě v pohodě šel, vypnu to, ráno to chci zapnout, začne se točit větrák ale nic jiného
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Majesty

PříspěvekZaslal: so červen 09, 2012 12:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/269997-islamista-sokoval-belgicany-respektujte-nas-nebo-zmizte.html

Hezky to tam potrolil :)
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so červen 09, 2012 1:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

balbi napsal:
cocman napsal:
balbi napsal:

disk

a proč by z ničeho nic? Včera večer ještě v pohodě šel, vypnu to, ráno to chci zapnout, začne se točit větrák ale nic jiného

právě... mě se to stalo už dvakrát (ACER - jsem dement = ( ) a teď padá windows a čekám, že se to stane potřetí... přeju upřímnou soustrast, každopádně ti to reklamujou

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 555, 556, 557 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: