|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Cerfik

|
Zaslal: čt červen 07, 2012 4:32 am Předmět: |
|
|
| Jirka Kalous napsal: | | Cerfik napsal: | Teď jsem se podíval na ten salám
Zítra se podívám na všechny díly, dost zajímavej pořad. Někde na youtube, byl taky pořad z nějaký TV (Jak se co dělá? - asi tak se to jmenovalo) a viděl jsem třeba párky. Taky humus jak tam sypali celý pytle škrobu, kůže a všechny tyhle sajrajty do sebe |
Ten pořad se jmenuje How It´s Made a je z produkce Discovery Channel. A nechápu proč považuješ škrob za humus, stejně jako zpracovanou kůži. Tyhle složky ti žádné zdravotní problémy nezpůsobí, etiketu (složení, nutriční hodnoty) si umí přečíst snad každý a pokud tomu odpovídá cena výrobku (důvodem přidání je nižší výrobní cena) tak na to není nic špatného. Humus je když se do toho začnou přidávat aditiva jako Dusitan sodný, L-glutaman a další. Což často souvisí, ale není to podmínkou. Tvoje poznámka je příkladem neschopnosti přemýšlet, jen zjednodušovat. V tomto případě to má naštěstí pozitivní dopad. |
Já jsem to myslel z mého pohledu jako že to je humus, spíš že mi to přišlo hnusný když jsem to viděl, takhle.. Nechci se o tom hádat, nerozumim tomu, jenom jsem napsal co si o tom myslim a taky že jsem si na ten pořad vzpomněl..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Merrao

|
Zaslal: čt červen 07, 2012 5:57 am Předmět: |
|
|
Ještě by mě teda zajímalo, kolik má pan Junior sacharidů...:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt červen 07, 2012 6:53 am Předmět: |
|
|
Me by vubec zajimalo, kolik maji sacharidu treba kureci sunky, ktere maji obsah masa 50-60%. Kupuju jen 90%+, takze tam by to melo byt v pohode. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt červen 07, 2012 6:59 am Předmět: |
|
|
Bohužel u drtivý většiny výrobků ve všech obchodech pořád ještě nejsou cedulky s obsahem masa pravidlem : (
|
|
| nahoru |
|
 |
Greeg

|
Zaslal: čt červen 07, 2012 8:49 am Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | Bohužel u drtivý většiny výrobků ve všech obchodech pořád ještě nejsou cedulky s obsahem masa pravidlem : ( |
zatim jsem je snad viděl jenom v Tescu, vždycky mě pobaví telecí párečky - 32 % masa , kdo to koupí tomu už opravdu neni pomoci ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt červen 07, 2012 8:50 am Předmět: |
|
|
Není v tom škrob nebo glukoza náhodou ????
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
|
| nahoru |
|
 |
John Chipsa

|
Zaslal: čt červen 07, 2012 9:38 am Předmět: |
|
|
| Davesix napsal: | Tento pořad by mohl být snad o každém výrobku, jelikož se mi zdá, že se už "podělává" absolutně všude... Mraženou šunkovou pizzu si už ale v životě nekoupím |
Ta pizza byla hustá no. Hlavně to, jak to dělá stejnej výrobce
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt červen 07, 2012 9:48 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Není v tom škrob nebo glukoza náhodou ???? |
Ono je vlastně úplně jedno co v tom je, soudnej člověk to nekoupí
Včera jsme v Globusu po dlouhý době koupili Globus šunku, vypadá +/- jako od kosti, tak doufám že si nemaluju nějaký vzdušný zámky a není to nějaký 50ka
Já celej tenhle problém vyřešil jednoduše - párky nežeru (stejně už mi nějak nechutnají) a šunku koupím tak jednou týdně od kosti, když mají. Celkově ale spotřeba uzenin v týhle domácnosti klesla tak o 80% a rozhodně nám to nechybí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt červen 07, 2012 9:54 am Předmět: |
|
|
Globus šunka je super! Nejedl jsem dlouho lepší. Taky Dulano šunka je výborná.
|
|
| nahoru |
|
 |
John Chipsa

|
Zaslal: čt červen 07, 2012 9:56 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Globus šunka je super! Nejedl jsem dlouho lepší. Taky Dulano šunka je výborná. |
V tom Globusu Vám jí rovnou uříznou? Já tam nikdy nebyl. Ale taky už mě jebe kupovat ty balené, když můžu mít dobrůtku... A globus mám za rohem... Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: čt červen 07, 2012 10:02 am Předmět: |
|
|
Nevím jak jinde, ale třeba v karlovarském Globusu mají na klasických tabulích napsáno kolik procent masa i každá jejich nabízená šunka obsahuje. Jednou jsem na to narazil, tak nevím, zda to tam je pořád, nebo to tam napsali jen ten den. Každopádně nabízejí opravdu kvalitní, netuším zda od kosti, ale nejvyšší jakost nabízejí určitě. Stačí se zeptat obsluhujícího.
Třeba v Brně v kampusu v Tescu jsem se ptal za pultem a dotyčné ženy byly absolutně vstřícné a i šly kvůli tomu za vedoucím směny a ten mi s klidem sdělil, která šunka obsahuje kolik procent masa. U nás v Karlových Varech narážím akorát na kyselý ksichty, když se na tohle zeptám, jako bych je snad urážel tím, že si nechci koupit nějakej šmejd jako všichni ostatní. Je tohle v Brně normální, že tam jsou všichni takhle ochotní, nebo to tam jedou taky karlovarskej styl a tohle byl vzácnej případ, abych se tam těšil víc? _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
Naposledy upravil eSko dne čt červen 07, 2012 10:11 am, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Greeg

|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt červen 07, 2012 10:46 am Předmět: |
|
|
| John Chipsa napsal: | | Deadlift napsal: | | Globus šunka je super! Nejedl jsem dlouho lepší. Taky Dulano šunka je výborná. |
V tom Globusu Vám jí rovnou uříznou? Já tam nikdy nebyl. Ale taky už mě jebe kupovat ty balené, když můžu mít dobrůtku... A globus mám za rohem... Díky |
Je sice trochu dražší (nevím jak jinde, v Praze cca 25kč), ale super. Jsou to klasický plátky, ale vypadá prakticky jako od kosti. Trochu šťavnatější, takže ji asi v něčem máčí, ale struktura masa v ní vidět je (nebo si to aspoň úspěšně namlouvám ). Ale vážně jsem snad nikdy nejedl lepší.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: čt červen 07, 2012 10:51 am Předmět: |
|
|
Já když kupuju šunku (kdekoliv - kaufland, tesco i billa), stačí se usmát a slušně se zeptat na obsah masa v tý který šunce a ještě se mi nestalo že by mě odbyli :)) dokonce mi kolikrát řeknou v který šunce je víc :)) pohodex :)) Beru 85% a víc :)) (největší chuťovej orgasmus jsem měl zatímh u balený krůtí šunky z billy která měla 92% krutích prs :)) sice stála 36/100g ale bylo to labůžo :) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|