na military to, čo na bicák, no hanba hanba (nech ťa tu len neprechvalujeme)
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Naposledy upravil Turakam dne st červen 06, 2012 7:27 pm, celkově upraveno 1 krát
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Daymoon: Dobrej styl, u tréninků nic jiného než punkrock neposlouchám :D a offspring je bomba kapela
Tur: Někomu ty tlaky prostě nejdou, já třeba tlačím max 50kg v sériích, což je vlastně nic a na mrtvolu mám za chvíli 2,5xBW (to není vychloubání, jen srovnání)
Tur: Někomu ty tlaky prostě nejdou, já třeba tlačím max 50kg v sériích, což je vlastně nic a na mrtvolu mám za chvíli 2,5xBW (to není vychloubání, jen srovnání)
Ked vazis 70kg, tak mi to pride uplne normalny pomer.
A ako to vlastne suvisi so zdvihmi na biceps?
_________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
Zaslal: so červen 09, 2012 7:21 am Předmět: Re: daymoon - CrossFit & Renegade diet
Tréninkový den:864 - 9.6.2012 Regenerace
X2 Yoga
Dnes byla joga ráno po probuzení. Bylo to trochu náročnější, tělo nějak protestovalo. Pak jsem se rozjel. Dopoledne půjdu kouknout na MČR naturálů a odpoledne bych dal normální trénink.
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
Warm-up
ROM + Foam roller
10-9-8-7-6-5-4-3-2-1:
swing s KB klik sed-leh
Strength přední dřep 5x52kg, 5x55kg, 5x58kg, 5x61kg, 5x64kg
WOD
AMRAP ve 20 minutách:
power clean 5x61kg
plyo klik 10x
shyb 15x
Cool-down X2 Ab ripper
Tedy druhá fáze. Dobrý to bylo. Nemám co k tomu dodat, dnes byl dobrý den. Dopoledne a část odpoledne na závodech. Působí to na mě vždycky hodně motivačně. Celkově MČR naturálů na mě zapůsobilo mnohem lépe než ifbb mistrovství. Od konferenciéra, který zvládá i říkat závodníkům pózy a řadit je, až po množství a celkovou úroveň závodníků.
WOD
AMRAP ve 20 minutách:
trh s KB pravou 5xKB
trh s KB levou 5xKB
burpee 5x
bicepsový zdvih 5x43kg
Cool-down Bosu core
Mám v názvu wodshop, ale to byla jen inspirace, protože jsem v průběhu tréninku improvizoval, abych ho trochu zkrátil. Přidal jsem ten biceps do wodu, abych to nemusel natahovat před wodem.
Trochu bych rozepsal menší změnu v programu. Hledal jsem nějaký návod, jak do crossfit tréninku zakomponovat silový trénink. Jedna možnost je Wendler 5/3/1 a další například Max effort Blackbox , kterým se vydám já. Není to nic složitého. V podstatě se točí tři cviky po tři cykly s různou intenzitou. Jeden cvik z kategorie total body, druhý z lower body a poslední z upper body. První intenzita je 5x5 nebo 5,5,5,3,3,3, druhá je 5x3 nebo 3,3,3,1,1,1 a poslední je 3,3,3,1,1,1. Až se dotočí všechny tři cviky přes tyto tři cykly/intenzity, zvolí se buď další tři cviky, nebo se to nastartuje znovu s vyššími váhami. Není to žádná věda, nemusí to mít ani název. Prostě se točí pár cviků a mění se počet opakování a váhy s cílem tlačit to lineárně nahoru.
Warm-up
ROM
shyby 10x
kliky 10x
shyby 10x
kliky 10x
muscle up 15x = 3,3,5,4
Base line kliky 100x
shyby 50x
dřepy 100x
WOD
5 kol:
běh na ovále 400m
burpee 10x
Cool-down skákání přes švihadlo 5x100
Moc krásnej venkovní trénink. Ze začátku se začalo schylovat k dešti, ale bylo to jen vyhrožování a já byl stejně pevně rozhodnutý trénovat i v dešti, protože jsem se ven hrozně těšil. Muscle upy jsou zase lepší, dal jsem 5 v kuse a šlo by to i dál.
Dnes po pauze natěšený a plný energie. Složil jsem to dnes jednoduše, bez velkých kombinací. Všechno šlo dobře. Trh už byl trochu pomalejší. Ke konci jsem ubral, abych dokončil trénink stylem finish strong . NA začátku tréninku jsem zkoušel zase stojku. Tentokrát mám úplně tenkou podložku pod hlavu a do stojky jsem se z hlavy nedostal. Dřív jsem to zkoušel asi na 10cm tlusté podložce a tam to šlo už samo. Teď v jiném místě působení síly na ramena to nejde. Ale zase tomu dávám pár tréninků a půjde to.
Warm-up
Foam roller + ROM
30-20-10:
kliky dřepy sed-lehy
Baseline
15 minut za 1RM:
clean & jerk 1x43kg, 1x52kg, 1x61kg, 1x70kg, 1x73kg, 1x76kg
WOD - Tabata swing s KB 4 minuty
sed-leh 4 minuty
Strength front squat 5x52kg 5x55kg, 5x61kg, 5x64kg, 5x67kg
Cool-down Bosu core
Hodně dobrý trénink to dnes byl. Po rozcvičce jsem zkoušel zase stojku a bez problémů jsem se do ní z té nízké podložky dostal.
Trénink dobře sestavený. Jen jsem zkazil silovou část, protože dnes mělo být 5x3, ale nic se neděje.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru