peklo na talíři - stream

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - peklo na talíři - stream  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> peklo na talíři - stream
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: čt červen 07, 2012 9:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Failure napsal:
A s vajíčkama z supermarketu se to nedá srovnat, ty od bábi nejen že jsou o dost žlutější, skoro až oranžové ale taky jsou mnohem větší a mají daleko lepší chuť

Tys ten díl Pekla na talíři neviděl co?...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Failure

PříspěvekZaslal: čt červen 07, 2012 10:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
Failure napsal:
A s vajíčkama z supermarketu se to nedá srovnat, ty od bábi nejen že jsou o dost žlutější, skoro až oranžové ale taky jsou mnohem větší a mají daleko lepší chuť

Tys ten díl Pekla na talíři neviděl co?...

Dovolím si tvrdit, že děda slepicím karoten do žrádla nesype, jestli narážíš na tohle
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá červen 08, 2012 6:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

RavenStalker napsal:
Co byste chtěli, aby salám který míň než 50 za kilo byl vyrobený z masa které stojí 100 za kilo

Spíš nechápu uzeniny dražší než je samotné maso, protože kvalitou budou vždycky horší, takže uzeniny vyjma šunek, slaniny a občas nějaké klobásy nemá cenu jíst...tedy pokud není člověk v CKD, v CKD může být tenhle salám levný základ.

Tak jsem se díval na ten díl s výrobním salámem a tam mají jasně přidanou misku škrobu. Podle mě tam bude 100 % i glukosa. Takže když pominu, že je to humus největší, tak to jistě není do CKD.
John Chipsa

PříspěvekZaslal: pá červen 08, 2012 8:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem chtěl včera nakoupit v Globusu šunku od kosti, ale když jsem vyděl kolik tam je lidí, tak jsem se na to vysratl.

Chtěl jsem se ještě zeptat ( nikde jsem tu šunku nevyděl ) to si vystojím frontu a pak řeknu šunku od kosti 200g třeba? NEbo už jí tam mají nakrájenou. Jsem to tam prolejzal, lidi zase hleděj, abych je náhodou nepředběhl. Strašný
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: pá červen 08, 2012 9:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Šunka od kosti má být nejkvalitnější, pak je možné popřípadě sáhnout po nejvyšší jakosti (ta má o nějaký to procento méně). Standart a výběrové šunky jsou o ničem (nenech se zmást slovem výběrová). Pokud si nejseš jistej, tak tam normálně přijď, zeptej se, která nabízená šunka má nejvyšší procento masa a tu vem. Většinou je taky nejdražší (+/- 20,- a více za 100g)
John Chipsa

PříspěvekZaslal: pá červen 08, 2012 9:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

díky, já vzal balenou nej. jakost. 25 za 100g. A byla moc dobrá, dneska jí mám ke sváče...mnamka
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá červen 08, 2012 10:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jmenuje se to přímo šunka Globus.
Pr!nc

PříspěvekZaslal: pá červen 08, 2012 10:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No šunka je docela drahá sranda. Dříve jsem ji docela jedl, ale nevyplatí se to kupovat, navíc těch opravdu kvalitních je málo a samozřejmě cena je potom vysoká. Asi nejoblíbenější mám šunku Dulano z Lidlu, lepší šunku jsem asi nejedl.
John Chipsa

PříspěvekZaslal: pá červen 08, 2012 10:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift : díky

Pr!nc : kua tady každej taky o ní mluví. Tak si jí taky koupim...
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá červen 08, 2012 1:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Když se to tak veme, tak šunka se kupuje snad jen kvůli tomu, aby nebylo pečivo suché a nejedlo se samotné, příp. se používá na nějakou obloženou mísu.
Jinak je přeci lepší si koupit maso, které nevyjde ani o tolik dráž a nemusíme řešit, jestli je 50 nebo 80%, když je 100% (nechytejte se těch procent, víte jak to myslím), ne?.

100g kvalitní šunky = 30Kč
1kg kuřecích prs = 100-150Kč
100g kuřecích prs = 10-15Kč
RavenStalker

PříspěvekZaslal: pá červen 08, 2012 6:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz.

PříspěvekZaslal: pá červen 08, 2012 6:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Raven - víš, ne každý si to uvědomuje.
Prasopes.

PříspěvekZaslal: pá červen 08, 2012 8:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. a kdyby lidi nebyli lini, tak si sunku udelaji samotni a maj ji treba 100% taky,)

Myslim, ze tam jde i o tu chut ... maso a sunka chutna jinak, kdybys to rozdelil jen na to, co se z ceho sklada, tak bysme skoncili u sacharidu, bilkovni a tuku (popr. aminokyselin, atomu a blabla :D) ... a pak by stacilo si koupit zakladni stavebni kameny nasypat spravne mnozstvi a melbys to "nejjednodussi" :D
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: pá červen 08, 2012 9:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prasopes. napsal:
Frozz. a kdyby lidi nebyli lini, tak si sunku udelaji samotni a maj ji treba 100% taky,)

Takto to už jsi trochu přehnal, nevyrábět si vlastní šunku je známka lenosti? Asi jsi v životě ještě neměl moc povinností.
Prasopes.

PříspěvekZaslal: pá červen 08, 2012 10:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dobře lenost/pohodlnost, lepší ?.)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - peklo na talíři - stream Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: