|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt červen 07, 2012 9:54 pm Předmět: |
|
|
| Failure napsal: | | A s vajíčkama z supermarketu se to nedá srovnat, ty od bábi nejen že jsou o dost žlutější, skoro až oranžové ale taky jsou mnohem větší a mají daleko lepší chuť |
Tys ten díl Pekla na talíři neviděl co?...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Failure

|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá červen 08, 2012 6:18 am Předmět: |
|
|
| RavenStalker napsal: | Co byste chtěli, aby salám který míň než 50 za kilo byl vyrobený z masa které stojí 100 za kilo
Spíš nechápu uzeniny dražší než je samotné maso, protože kvalitou budou vždycky horší, takže uzeniny vyjma šunek, slaniny a občas nějaké klobásy nemá cenu jíst...tedy pokud není člověk v CKD, v CKD může být tenhle salám levný základ. |
Tak jsem se díval na ten díl s výrobním salámem a tam mají jasně přidanou misku škrobu. Podle mě tam bude 100 % i glukosa. Takže když pominu, že je to humus největší, tak to jistě není do CKD.
|
|
| nahoru |
|
 |
John Chipsa

|
Zaslal: pá červen 08, 2012 8:58 am Předmět: |
|
|
Tak jsem chtěl včera nakoupit v Globusu šunku od kosti, ale když jsem vyděl kolik tam je lidí, tak jsem se na to vysratl.
Chtěl jsem se ještě zeptat ( nikde jsem tu šunku nevyděl ) to si vystojím frontu a pak řeknu šunku od kosti 200g třeba? NEbo už jí tam mají nakrájenou. Jsem to tam prolejzal, lidi zase hleděj, abych je náhodou nepředběhl. Strašný
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: pá červen 08, 2012 9:52 am Předmět: |
|
|
Šunka od kosti má být nejkvalitnější, pak je možné popřípadě sáhnout po nejvyšší jakosti (ta má o nějaký to procento méně). Standart a výběrové šunky jsou o ničem (nenech se zmást slovem výběrová). Pokud si nejseš jistej, tak tam normálně přijď, zeptej se, která nabízená šunka má nejvyšší procento masa a tu vem. Většinou je taky nejdražší (+/- 20,- a více za 100g) _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
John Chipsa

|
Zaslal: pá červen 08, 2012 9:58 am Předmět: |
|
|
díky, já vzal balenou nej. jakost. 25 za 100g. A byla moc dobrá, dneska jí mám ke sváče...mnamka
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá červen 08, 2012 10:20 am Předmět: |
|
|
Jmenuje se to přímo šunka Globus.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: pá červen 08, 2012 10:24 am Předmět: |
|
|
No šunka je docela drahá sranda. Dříve jsem ji docela jedl, ale nevyplatí se to kupovat, navíc těch opravdu kvalitních je málo a samozřejmě cena je potom vysoká. Asi nejoblíbenější mám šunku Dulano z Lidlu, lepší šunku jsem asi nejedl.
|
|
| nahoru |
|
 |
John Chipsa

|
Zaslal: pá červen 08, 2012 10:30 am Předmět: |
|
|
Deadlift : díky
Pr!nc : kua tady každej taky o ní mluví. Tak si jí taky koupim...
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá červen 08, 2012 1:00 pm Předmět: |
|
|
Když se to tak veme, tak šunka se kupuje snad jen kvůli tomu, aby nebylo pečivo suché a nejedlo se samotné, příp. se používá na nějakou obloženou mísu.
Jinak je přeci lepší si koupit maso, které nevyjde ani o tolik dráž a nemusíme řešit, jestli je 50 nebo 80%, když je 100% (nechytejte se těch procent, víte jak to myslím), ne?.
100g kvalitní šunky = 30Kč
1kg kuřecích prs = 100-150Kč
100g kuřecích prs = 10-15Kč _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: pá červen 08, 2012 6:21 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá červen 08, 2012 6:59 pm Předmět: |
|
|
Raven - víš, ne každý si to uvědomuje. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: pá červen 08, 2012 8:39 pm Předmět: |
|
|
Frozz. a kdyby lidi nebyli lini, tak si sunku udelaji samotni a maj ji treba 100% taky,)
Myslim, ze tam jde i o tu chut ... maso a sunka chutna jinak, kdybys to rozdelil jen na to, co se z ceho sklada, tak bysme skoncili u sacharidu, bilkovni a tuku (popr. aminokyselin, atomu a blabla :D) ... a pak by stacilo si koupit zakladni stavebni kameny nasypat spravne mnozstvi a melbys to "nejjednodussi" :D _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: pá červen 08, 2012 9:46 pm Předmět: |
|
|
| Prasopes. napsal: | Frozz. a kdyby lidi nebyli lini, tak si sunku udelaji samotni a maj ji treba 100% taky,)
|
Takto to už jsi trochu přehnal, nevyrábět si vlastní šunku je známka lenosti? Asi jsi v životě ještě neměl moc povinností. _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: pá červen 08, 2012 10:18 pm Předmět: |
|
|
dobře lenost/pohodlnost, lepší ?.) _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|