neutrácaj za hovadiny...pokud chceš nabrat tak bud žer a pokus i nežrací typ tak si naspoř na pořadnej pytel gaineru a pij ho dvakrat denně...
hotovka
hodne z lidi co tu je studovalo a zvladali to takze to jsou fakt vymluvy...prinejmensim mas narok na dve jidla z menzy a to dotovane...i ty nedotované stojí pár kč takže se divim že tě huba nebolí :) ja dokonce přemital že bych si sehnal od nekoho kartu nebo status studenta abych mohl vyžírat menzu, takže JAKO!!! :D
Takže mě chceš říc , místo 1000 Kč za protein si kup za 1000 Kč kuřecí maso ? :)
a proč ne co je na tom? :) víš kolik koupíš za 1000 kuřete? skoro 10kg pokud sezenes v akci nebo z makra :) pokud sniš denně pul kila seš v pohodě na 20 dní...něčím to proložíš at nežereš furt to samy...např vepřová kýta 100kč/kg (to žeru moc rád)
a rozhodne je lepší sníst 3 plnohodnotny jidla denne kureci s ryží nebo testovinami, klidne bramborami
než jíst nahovno a k tomu si dát jednou dvakrat protein :) to ti tady každej potvrdí :) jsou to DOPLŇKYA stravy....opakuj si třikrát to DOPLŇKY :)
Jasný je to dost masa :) , ale nwm proč furt mě táhnout radši doplňky , než jídlo (můj blok v hlavě ) :D
Protože všude čteš a je ti předkládáno, jak jsou doplňky neuvěřitelné a samospasitelné. Smile má s tím masem pravdu.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru