|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Judson

|
Zaslal: ne červen 10, 2012 4:33 pm Předmět: |
|
|
Uz by se nam to nevlezlo do kuchyne k elipticalu, a nikam jinam by se to nehodilo
Stejne nevim esli bych na tom cvicil, mel bych strach, ze to negativne ovlivni drepy, ze si nohy odvarim a na drepovani 1x za 4 dny nezbyde sila.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Smile04

|
Zaslal: ne červen 10, 2012 5:33 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Judson napsal: | Jak to tu ctu, hned bych si to veslo poridil, na kardio misto elipticalu, jezne uz mam ten elipical, a dost drahej, tak ho jen tak vymenit nemuzu
Edit, co z toho vesla vlastne boli, nebo je citim nejvice ? Nohy, zada , ramena ? Nebo nic a jen celkova unava a cloveku driv dojde dech nez odejde nejak konkretni svalova cast ?
|
Vzdyt ti ted pridali, tak jdi do toho Concept2 koupis mezi 30-40 litry, to jde ne?
Jinak nejvice z toho citim cele telo, fakt zde pracuji snad vsechny svaly, ale uplne nejvic asi nohy :) |
docela bych tvrdil že u tohodle cviku zabírá více vršek jako záda především...než nohy...ale tak :D
jinak ano boli z nej cele telo ja den predtim veslem jel brucho a brutalne me pak palilo i z vesla :)...
judsone...vubec teho nelituj eliptical máš na doma mnohem pohodlnější co ja bych za něj dal ;)...ale za a investice do pořadnyho a za b neni moc misto kam ho dat :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne červen 10, 2012 5:51 pm Předmět: |
|
|
Reichenberk: Diky moc, doufal jsem, ze ty nebo Kid neco napisete, ale nechtel jsem otravovat
Judson: Toho bych se nebal, ale kdyz je pro tebe prioritni sila na drepu tak ok, myslim ale, ze tohle je mnohem komplexnejsi vec nez drepnout nejake pekne cislo.
Malej Misa: Mno ja nevim, asi zalezi na technice, ale myslim, ze nejvic energie vychazi prave z nohou pri odrazu a zbytek uz jen jakoby dotahnes, i kdyz ono je to asi taknejak o sladeni vsech patricnych svalovych skupin. Kdyz z toho slezu, tak mam nohy jak kdy podstoupily seriozni trenink a domu se vlecu jak snek.
Pomatuji si, jak jsem pred 3 lety na vesle zacinal, jeste s obrovskou ortezou pres celou nohu, kdy jsem nohy vubec nezapojoval, to ani nechci videt, jak to vypadalo _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Failure

|
Zaslal: ne červen 10, 2012 6:02 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: ne červen 10, 2012 7:17 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po červen 11, 2012 12:46 pm Předmět: |
|
|
11/6 RAMENA, TRICEPS, KOLO
(doma)
push press
tlaky VC za hlavu
upazovani + pritahy k brade
upazovani v predklonu
francie
extenze JR (shazovacka)
-na hovno
KOLO:
60 minut (44,30km)
-malo casu, takze fofr a doma, trenink na hovno a nevim proc me to ted vubec nevadi , kolo pokus o sebevrazdu _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út červen 12, 2012 10:34 am Předmět: |
|
|
12/6 totalne DOJEBANEJ
-ted uz ale fakt bez prdele, minimalne do konce tydne nebo dele volno, telo se zaseklo a to zdaleka nemyslim jen cviceni a jestli nezabrzdim zavcas, koleduji si o pruser. Jedu hodne dlouho bez pauzy a to zakonite musi drive ci pozdeji prijit. Unavu jsem potlacoval hodne dlouho, ale ted uz citim, ze vazne STOP:
No comment, budte radi, ze jsme na to sam prisel _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: út červen 12, 2012 1:43 pm Předmět: |
|
|
Jo je to pochopitelný a vím o čem mluvíš. Droga je to ten sport....dělá dobře tak, že kolikrát člověk ani nechce přestat _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: út červen 12, 2012 2:33 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: |
Malej Misa: Mno ja nevim, asi zalezi na technice, ale myslim, ze nejvic energie vychazi prave z nohou pri odrazu a zbytek uz jen jakoby dotahnes, i kdyz ono je to asi taknejak o sladeni vsech patricnych svalovych skupin. Kdyz z toho slezu, tak mam nohy jak kdy podstoupily seriozni trenink a domu se vlecu jak snek.
|
Jistěěěěě. Většina síly vychází z nohou, pokud tomu tak není tak je špatná technika. Dá se to docela dobře zkontrolovat na displeji počítače pomocí křivky průběhu síly tempa (neb jak bych to nazval). Křivka má relativně strmý průběh, pokud je náběžná hrana křivky pozvolná, tak chybí záběr nohou na začátku. A nebo prdel běží dozadu a hlava zůstává u bubnu - to mi často provádějí ženské.
|
|
| nahoru |
|
 |
Reichenberk

|
Zaslal: út červen 12, 2012 3:14 pm Předmět: |
|
|
| kid napsal: | | Draper napsal: |
|
Jistěěěěě. Většina síly vychází z nohou, pokud tomu tak není tak je špatná technika. Dá se to docela dobře zkontrolovat na displeji počítače pomocí křivky průběhu síly tempa (neb jak bych to nazval). Křivka má relativně strmý průběh, pokud je náběžná hrana křivky pozvolná, tak chybí záběr nohou na začátku. A nebo prdel běží dozadu a hlava zůstává u bubnu - to mi často provádějí ženské. |
Měření tempa dynamickými snímači? Velmi zajímavé. Jen pro představu, kam přesně ty snímače na ženské připojuješ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út červen 12, 2012 3:42 pm Předmět: |
|
|
| kid napsal: |
Jistěěěěě. Většina síly vychází z nohou, pokud tomu tak není tak je špatná technika. Dá se to docela dobře zkontrolovat na displeji počítače pomocí křivky průběhu síly tempa (neb jak bych to nazval). Křivka má relativně strmý průběh, pokud je náběžná hrana křivky pozvolná, tak chybí záběr nohou na začátku. A nebo prdel běží dozadu a hlava zůstává u bubnu - to mi často provádějí ženské. |
Ony zensky vetsinou maji uplne jinou techniku. Co jsem si tak vsiml, tak se tam vetsinou jen vozi na tom vozitku, kratsi rychle pohyby bez nejakeho vetsiho zaberu. Jedna kamoska obcas se mnou vesluje a watty drzi vetsinou dost pod 100W, tak okolo 70-80W.
A nepiste mne tu o vesle kdyz zrovna pauzuju _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: út červen 12, 2012 3:46 pm Předmět: |
|
|
| Reichenberk napsal: | | kid napsal: | | Draper napsal: |
|
Měření tempa dynamickými snímači? Velmi zajímavé. Jen pro představu, kam přesně ty snímače na ženské připojuješ? |
Snímač je na bubnu vesla, já si jej jen nacvakám na computeru.... Na ženské v práci nešahám.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st červen 13, 2012 10:37 am Předmět: |
|
|
Tak stale "volnuju" , coz za stavu dojebanosti neni ani tak tezke  jen nesmim prosvihnout ten moment, kdy se dojabanost premeni v lenost  Jinak trochu se cistim, detox caje, antioxidanty atd, myslim (citim), ze to potrebuju jak sul, vcera jsem dal po dlouhe dobe u neco na procisteni strev a i kdyz s vyprazdnovanim nemam problem a chodim 3-4x denne, tak by clovek nikdy neveril, kolik toho v sobe jeste ma  Opet se po tom citim vyborne jak znovuzrozeny teda az na tu rozedrenou prdel
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st červen 13, 2012 10:43 am Předmět: |
|
|
Drape vdaka za info o stave tvojho zažívania, presne toto som potreboval vedieť _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|