|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
jamesco

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
honzaj95

|
Zaslal: út červen 12, 2012 3:06 pm Předmět: |
|
|
150g vlocek, 300ml mlika, 300ml vody, dam to varit, az se to zacne varit tak pridam kakao/rozinky/brusinky/orisky, varim 2 minuty a pak pridam 1 bily jogurt a nadrcene umele sladidlo v mlice a rozmicham, necham chvili odstat a snim
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: út červen 12, 2012 11:05 pm Předmět: |
|
|
Normálně dávám +/- 100g vloček, 30g protein, 200ml mléka, přes noc dám do lednice a ráno paráda. Jelikož mi dnes došel protein a po dlouhém odhodlávání jsem si udělal snídani takto a musím říct že to bylo v pohodě a občas to tak budu dělat : 70-80g vloček, 4bílky a 2 žloutky to smíchat do sebe, pak přidat trochu skořice a kakaa na dochuceni a nakonec zalít přibližne 50-100ml mléka a opět přes noc do lednice
|
|
| nahoru |
|
 |
Vittus

|
Zaslal: st červen 13, 2012 5:43 am Předmět: |
|
|
Musím vyzkoušet tuto nevařenou verzi. By mě zajímalo jak to bude chutnat s borůvkovým proteinem...už abych ho dodělal :) _________________ Semper fidelis!
|
|
| nahoru |
|
 |
jirdano

|
Zaslal: st červen 13, 2012 8:29 am Předmět: |
|
|
| Vittus napsal: | | ..By mě zajímalo jak to bude chutnat s borůvkovým proteinem .. |
můžeš prosím hodit link jakej máš?
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
Zaslal: st červen 13, 2012 9:18 am Předmět: |
|
|
| jirdano napsal: | | Vittus napsal: | | ..By mě zajímalo jak to bude chutnat s borůvkovým proteinem .. |
můžeš prosím hodit link jakej máš? |
Tipuji Whey Core 100
|
|
| nahoru |
|
 |
ramona79
|
|
| nahoru |
|
 |
Vittus

|
Zaslal: čt červen 14, 2012 5:06 am Předmět: |
|
|
| jirdano napsal: | | Vittus napsal: | | ..By mě zajímalo jak to bude chutnat s borůvkovým proteinem .. |
můžeš prosím hodit link jakej máš? |
extrifit wpc 80 jeho chuť je dobrá ale čokoláda je čokoláda. Jinak vařena kaše je teda lepší. Ta nevařená je taková moučnatá. _________________ Semper fidelis!
|
|
| nahoru |
|
 |
kuše
|
Zaslal: pá červen 15, 2012 6:12 pm Předmět: |
|
|
Zdarec, měl bych dotaz... Připravuju si vločky takhle: nasypu je do síta a nechám je polít vařící vodou, změknou, pak je hodim do jogurtu a jim.. JDe mi o to, abych se nějak neposral, když je jim skoro takhle polosyrový.... Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá červen 15, 2012 6:23 pm Předmět: |
|
|
Ja nevim, jestli se smat a nebo se nasirat nad tim, na co vsechno jsou lidi schopni se zeptat.
1. Proc by ses mel jako posrat?
2. A kdyz uz tu obavu mas, tak co treba to zkusis? Tezko ti nekdo rekne, jestli se z toho ci onoho poseres. Pro tvuj vlastni klid si to muzes pojistit pemprskou :)
Jinak fakt nevim, co ti na to rict. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Cerfik

|
Zaslal: pá červen 15, 2012 6:54 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Tezko ti nekdo rekne, jestli se z toho ci onoho poseres. Pro tvuj vlastni klid si to muzes pojistit pemprskou :)
Jinak fakt nevim, co ti na to rict. |
+1
|
|
| nahoru |
|
 |
kuše
|
Zaslal: pá červen 15, 2012 8:34 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Ja nevim, jestli se smat a nebo se nasirat nad tim, na co vsechno jsou lidi schopni se zeptat.
1. Proc by ses mel jako posrat?
2. A kdyz uz tu obavu mas, tak co treba to zkusis? Tezko ti nekdo rekne, jestli se z toho ci onoho poseres. Pro tvuj vlastni klid si to muzes pojistit pemprskou :)
Jinak fakt nevim, co ti na to rict. |
to posrat jsem nemyslel doslova, myslel jsem to z dlouhodobýho hlediska poškodit si ogranismus apod., ale dobrý, stačí mi to....
|
|
| nahoru |
|
 |
honzaj95

|
Zaslal: po červen 18, 2012 9:59 am Předmět: |
|
|
Dnes mám 150g sach den tak jsem zkusil 50g vloček (do vody aby nabobtnaly),150g bílého jogurtu, trošku sladidla, 30g proteinu v 100ml vody (jahoda). Přes noc do ledničky, vznikla z toho taková kaše, chutná a nasytilo mě to na několik hodin.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: po červen 18, 2012 10:00 am Předmět: |
|
|
Já objednávám anglické ovesnou jakoby mouku...příprava trvá cca minutu a je to moc dobrý Ready Brek... _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|