S tim poslednim bych ti mohl pomoct a ty mne vlastne taky, to bys ale musel navstivit Blue Gym na Kotlarske :) Momentalne me to cviceni taky pekne sere a rikal jsem si, ze by obcasny sparing neuskodil
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Dneska je toho nejak vic...
Budu se muset vzdat ovesnych vlocek ... vlocky ve me vyvolavaji velmi zajimave chemicke pochody. Pokud bych se to naucil stacet do tlakovych bomb mohl bych prorazit na trhu s nervovyma plynama.
Musíš si je předem nechat nabobtnat ve vodě. Pak to bude v klidu.
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
S tim poslednim bych ti mohl pomoct a ty mne vlastne taky, to bys ale musel navstivit Blue Gym na Kotlarske :) Momentalne me to cviceni taky pekne sere a rikal jsem si, ze by obcasny sparing neuskodil
No ja jsem se nikdy nerval a z boxu jsem zkusil jen parkrat prastit poradne do pytle :D nic vic :D
Ale jak se rika melo by se zkusit vsechno :D takze by nemusel byt problem se domluvit a klidne dovalim i na kotlarskou. (jen ne ted ten tyden co bude nebude cas ..... : ( )
Ale urco se domluvime, ja se vycpu polstarema, nadopuju se nejaky konskym svinstvem proti bolesti :D a dame si 1-2 kola. (jen pak mej na mobilu predvolene cislo na Zachranku pocitam ze pokud nevyplivnu plice tak dostanu infartk )
Budu se muset vzdat ovesnych vlocek ... vlocky ve me vyvolavaji velmi zajimave chemicke pochody. Pokud bych se to naucil stacet do tlakovych bomb mohl bych prorazit na trhu s nervovyma plynama.
Zkus si ty vlocky zalit horkou vodou, nechat asi 20 minut nasat. Jednak zmeknou a krasne nabydou na objemu, coz jiste jako endomorf ocenis :) a jednak i lepe chutnaji (udajne se tam uvolnuji jakesi chutove slozky, coz jsem kdysi nekde cetl). Zalit je musis ale poradne tzn. ze ze zacatku budou plavat, protoze ony jsou jak houba a nasajou hodne vody. Pak uz staci dochutit na milion zpusobu.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Je v tom rozdíl. Snad se nerozjedou ty trávicí enzymy a nemá to význam. Nejlepší je nechat je nabobtnat ve vodě, pak prolít v cedníku vodou, pořadně nechat vykapat a zalít mlékem až na talíři. Já osobně to dochucuju proteinem.
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
Počasí do 22 stupňů je super. S tropy jděte do prdele.
Co mě ale opravdumrzí, je fakt, že už tři týdny nemůžu cvičit opravdové tlaky na ramena. To co mě z celého cvičení vždycky bavilo nejvíc, teď můžu dělat s pořádnou váhou jedině na multipressu před hlavou, jinak mě bolest v pravém rameni nepustí. Přitom v klidu mě nic nebolí, ani při benči. Multipress cítím dobře, ale to prostě není ono.
Počasí do 22 stupňů je super. S tropy jděte do prdele.
Co mě ale opravdumrzí, je fakt, že už tři týdny nemůžu cvičit opravdové tlaky na ramena. To co mě z celého cvičení vždycky bavilo nejvíc, teď můžu dělat s pořádnou váhou jedině na multipressu před hlavou, jinak mě bolest v pravém rameni nepustí. Přitom v klidu mě nic nebolí, ani při benči. Multipress cítím dobře, ale to prostě není ono.
No to ja mam problemy se zapestim Tracey mi snad pristi tyden doda bandaze na ruku jinak buud muset jit koupéit nekde jinde. To posr... zapesti me zacina omezovat vic a vic, hlavne u cviceni bicepsu (sice cviceni bicepsu nemam rad snad jeste vic nez cviceni bricha ale obcas je potreba je protahnout :D :D )
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru