Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 79, 80, 81 ... 183, 184, 185  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Draper

PříspěvekZaslal: so květen 12, 2012 4:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Poman napsal:
Kdo proboha?

100% znas, plesatej, brejlatej, se vsim strasne triska (uz teda mene, protoze mu nekdo asi neco rekl) a u cviceni strasne rve

a pomlouvat by se verejne nemelo
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Reiben

PříspěvekZaslal: st květen 23, 2012 6:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://spotmebro.com/the-12-wackiest-exercises-ever-caught-on-camera/
Poman

PříspěvekZaslal: st květen 23, 2012 6:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já dneska viděl takovejch blbostí...na to by ten topik nestačil
Mravenec1

PříspěvekZaslal: st květen 23, 2012 6:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Reiben napsal:
http://spotmebro.com/the-12-wackiest-exercises-ever-caught-on-camera/

Obrázek č. 8
Draper

PříspěvekZaslal: st květen 23, 2012 7:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Poman napsal:
Já dneska viděl takovejch blbostí...na to by ten topik nestačil

Jojo ted me napadlo, proc jsem to kurna nenatocil. A to tam jeste na zacatku jel borec upazovani na ramena s 25kg jednoruckama (samozrejme s maximalni kontrakci v horni casti pohybu :D ), pritom co si pomatuji, tak tolik ani nikdy netlakoval.
SIA

PříspěvekZaslal: čt květen 24, 2012 12:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co mě trochu rozesmálo nedávno v posilovně.
Přijdu do posilovny a začínám se rozcvičovat. Vedle cvičí nějací dva kluci, cca jako já 70kg/170-180. Hrozně na sebe celou dobu upozorňují, řvou na celou posilku, pořád se hecují a když cvičí, vydávají zvuky jak parní lokomotiva. Po chvíli přišli vedle mně a začali cvičit s EZtkou. Naložili si asi 25kg a šli na věc. Nejprve šel vyšší z nich. Dal cca 2 opakování sám a zbytek s dopomocí toho druhého. Potom se vyměnili a situace se opakovala, pričemž ten menší nezvedl ani jedno opakování sám, což zdůvodnil tím, že ten druhý je o 10kg težší (a taky byl o 15 cm větší :D). Evidentně byli nějak rozladěni ze svého výkonu a po sérii šli na bar, kde cca 10 minut vysvětlovali barmanovi, proč to nedávali (unavení, moc nespali, měli hlad, protože nejedli, cvičili i den předtím,...). Po další sérii, která probíhala v podobném duchu se ten menší, který nějak nemohl pochopit, že jeho kamarád dal dokonce 2 opakování sám, tak zamyslel a říká: Já už vím proč mě tak bolej ty bicepsy, to protože já je jedu za tebe :D".
Tak to mě docela pobavilo a tak nenápadně jsem se musel smát.
Greeg

PříspěvekZaslal: čt květen 24, 2012 1:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no občas je mi těch lidí až líto, já vím že každej musí nějak začít a i já jsem dělal a taky asi možná dělám nějaký drobný chyby ale občas rozum stojí.

K nám do posilky taky choděj dva takový kluci tak 17 let asi 60 kilo. Prostě klasika asi si řekli s kamarádem že chtěj bejt větší tak proč ne. Jejich nejoblíbenější cvik je ovšem klopení zápěstí na předloktí u kterého vydrží i přes půl hodiny. Ale to aby se asi moc nezadejchali tak to cvičej ještě s jednoručkou ( asi 5 kilo nebo nevim něco takovýho) každou ruku zvlášt. Tak to si řikám ty jo to vám bude zachvíli fakt praskat triko ve švech . Pak jdou samozřejmě na izolovanej biceps a další hovadiny hlavně co nejvíc toho projet klasika.... nějaký nohy záda neexistuje

To je fakt škoda času a když si vezmu že u nás daji tady za to 90 korun, tak i peněz... Člověk by jim i třeba poradil ale takovýhle papriky to by musela bejt dlouhá přednáška...

nejlepší bylo když tyhle 60 kg borci seděli proti sobě, klopili zápěstí jak divý a vedle si ještě přised další borec s naprosto nezaměnitelnou technikou zvedání činky na biceps s opřením o koleno ( to se nedá popsat) to už jsem musel jít na chvili do šatny protože se na mě hrnul neovladatelnej záchvat smíchu
Izman

PříspěvekZaslal: čt květen 24, 2012 2:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hlaska mesice u kamose v posilce v utery (byl jsem na hostovani v pruvanu).

zniceho nic za mnou prisel typek. A prostred serie drepu. Me rika: "Jedes moc dolu staci jen pokrcit kolena. Zbytecne si ubiras vahy, ktere muzes zvedat." nacez prisel asi jeho partak a jeste ho dolplnil vetou "Moc se potiš, coz ti snizuje telesnou vahu a svaly. Davej si aspon 5timinutovy pauzy mezi seriemi at zchladnes"

No 5 minut jsem tak fakt stal a premahal smich. A pak jsme se dival a oni tak fakt cvicili
dandík

PříspěvekZaslal: čt květen 24, 2012 3:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Izman: moc hezký. To jsi mě opravdu pobavil
Majesty

PříspěvekZaslal: čt květen 24, 2012 3:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Izman napsal:
Hlaska mesice u kamose v posilce v utery (byl jsem na hostovani v pruvanu).

zniceho nic za mnou prisel typek. A prostred serie drepu. Me rika: "Jedes moc dolu staci jen pokrcit kolena. Zbytecne si ubiras vahy, ktere muzes zvedat." nacez prisel asi jeho partak a jeste ho dolplnil vetou "Moc se potiš, coz ti snizuje telesnou vahu a svaly. Davej si aspon 5timinutovy pauzy mezi seriemi at zchladnes"

No 5 minut jsem tak fakt stal a premahal smich. A pak jsme se dival a oni tak fakt cvicili

Co jsi jim na to rekl? Ja bych asi nevedel co na takovou blbost vubec odpovedet
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: čt květen 24, 2012 6:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak píše Majesty. Já bych se možná ani nesmál. Jen bych tam stál s vytřeštěnejma očima

Taky mám čerstvej zážitek. V posilovně dva týpci co jsem nikdy neviděl, těch 20 jim být mohlo. Váhovka tak do 70, víc určitě ne. Jeden víc pokérovanej než druhej, smeták by si vedle nich možná připadal jako čajíček
Koutkem oka jsem při rozcvičování zaregistroval, že benchují jako o závod a mají tam docela dost kotoučů... I zaostřil jsem, a koukám 120kg. To je slušný i na pumpovače. Začal jsem je poslouchat a v jednu chvíli se jeden druhýho ptal "Kolik že máš max??" a ten druhej (ten silnější, paradoxně i hubenější) na to "no, 150". V tu chvíli jsem všeho nechal, protože to začalo znít zajímavě, a počkal jsem si na sérii. Něco takovýho jsem ještě neviděl. Možná bych to dokázal popsat jako "GPC bench off 10 boards, clown style". Těch 10cm rozsahu pohybu mi spolehlivě vyrazilo dech a bulvy na dobrou minutu
Když se ale to samý opakovalo u tlaků se 42kg jednoručkama, kdy "ňouma" podával činky "masérovi", a skoro se u toho navzájem zabili, radši jsem se na to pozorování vysral a šel si dál rehabilitačně šmrdlat svojí kladku se 30kg.
Izman

PříspěvekZaslal: čt květen 24, 2012 8:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Majesty napsal:

Co jsi jim na to rekl? Ja bych asi nevedel co na takovou blbost vubec odpovedet

Hm je mozny ze podle nasazeneho vyrazu me meli za mirne retardovaneho
Jen me ted stve ze jsem si na ne nevzal kontakt :) treba by mi ukazali dalsi Hyper hardcore mega cvicici techniky jak se stat mistrem sveta v trojboji ve trech krocich :D za 14 dni
Saizen

PříspěvekZaslal: čt červen 14, 2012 3:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

na zasmani
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt červen 14, 2012 3:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

:D to je vlastně dost dokonalé... tenhle pocit mám já o hodně dalších a vsadím se, že všichni tihle lidi si o mě myslí to samé, když jedu ty svoje bulhary, trhy a výrazy s JC a další cviky, o kterých se pumpovačům hrudníku a bicepsu ani nesnilo. Takže každej je vlastně gym freak
dogeatdog

PříspěvekZaslal: po červen 25, 2012 12:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak hlouposti člověk nějak pomine, spíš je to k pousmání.. mě občas ale fest dožere, když se to týká přímo mne.
Posledně týpek dělal výpady po posilovně se dvacítkama v ruce, a "trasu" ukončil u stojanu s jednoručkama, kde jsem stál i já - nicméně týpek svou exhibici ukončil ladným odhozem dvacítek na zem tak, že mi jedna z metrové výšky přistála pět čísel od nohy. Na to se kokot otočil a sebevědomě odkráčel.
Prvenství nicméně drží Gym Idiot (nová teplákovka, pod ní mostrozních 60 kilo), který mi při poslední sérii incline tlaků (jel jsem nadoraz, xicht rudej, oči jak tenisáky, žíly jak ropovod) začal klepat na rameno a vyptávat se, jak dlouho tam ještě budu.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 79, 80, 81 ... 183, 184, 185  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: