Tricepsový kliky mezi lavičkami (nohy víš než ruce)
5xjá
5xjá+10kg
5xjá+20kg
5xjá+30kg
10xjá+35kg
strečing+ tisíce opakování na kladce+ podobný blbosti na rozhýbání zad
Dobrý. koukám že s tím objemem jsem to s tím objemem doplňků dnes nějak přehnal, a to se mi moc nestává
Jediný co mě nasralo, že jsem si u benče hnul se dázama takže to bolí jako prase, přitom když jsem jel předtím dřepy, bez pásku, tak to bylo úplně v pohodě.....pak jsem to protahoval, ale moc to nepomohlo...
_________________ "Jestli se té činky dotkneš, zabiju tě!"
Kirk Karwoski směrem ke spotterovi
...koukám že s tím objemem jsem to s tím objemem doplňků dnes nějak přehnal...
...hnul se dázama...
To je určitě tím horkem...
Jinak k těm zádům, zkus to mazat nějakou dobrou hřejivkou (nejlépe s obsahem konopí), evt. mastí s obsahem diklofenaku (např. Voltaren Emulgen)... Protahovat to asi není nejlepší nápad, ať si to neposereš ještě víc... Teda taky záleží, co tě přesně tahá a jak sis to protahoval, že... Kdyžtak skoč do Jihlavy za fyzioterapeutem T.Š., on bude mět určitě radost...
_________________ Murphyho zákon: "Všechno si pečlivě zapisuj, vypadá to aspoň, že si něco dělal."
...hnul se dázama...
Jinak k těm zádům, zkus to mazat nějakou dobrou hřejivkou (nejlépe s obsahem konopí), evt. mastí s obsahem diklofenaku (např. Voltaren Emulgen)... Protahovat to asi není nejlepší nápad, ať si to neposereš ještě víc... Teda taky záleží, co tě přesně tahá a jak sis to protahoval, že... Kdyžtak skoč do Jihlavy za fyzioterapeutem T.Š., on bude mět určitě radost...
no tak jsem se přepsal, to je toho píšu na ntb, protože pc mám v opravně, a s touhle klávesnicí jsem se ještě nespároval (jinak řečeno mě neskutečně sere)
Mast zkusím, jestli pomůže, ale jinak jsem to asi špatně popsal. mě se nic nestalo, tohle je občas "klasickej" stav. To že bych musel k fyzioterapeutovy, to fakt ne..v středu dám mrtvoly, a ono se to nějak srovná...
...hnul se dázama...
no tak jsem se přepsal, to je toho píšu na ntb, protože pc mám v opravně, a s touhle klávesnicí jsem se ještě nespároval (jinak řečeno mě neskutečně sere)
Mast zkusím, jestli pomůže, ale jinak jsem to asi špatně popsal. mě se nic nestalo, tohle je občas "klasickej" stav. To že bych musel k fyzioterapeutovy, to fakt ne..v středu dám mrtvoly, a ono se to nějak srovná...
dej GM v sedě ze 70kg 5 x 5 - krásně to uvolní hamsy prdel a spodní záda
Už dlouho slibuju videa, čekal jsem jestli seženu i ty co nemám, ale asi bohužel, takže hodím alespoň to co mám..což jsou dřepy třetí benč a třetí mtrvola
Dřep 265
Dřep 280
Dřep 280
Benč 152,5
Mrtvola 287,5
Dobrý, akorát mě to moc nebaví (taky koho by bavily 5ky na mrtvole) ale postupně to bude lepší. Jinak teda váha papírová, technika ukázková, jel jsem samozřejmě bez pásku.
Záda během včerejška krásně povolily (jak jsem očekval) před tréninkem jsem ještě namazal hřejivkou, takže úplně v pohodě.
Benč
5x50
Super Ram
5x70
3x90
1x110
1x130
1x140 10x100
Tric. kliky na bradlech
4xjá
4xjá
4xjá
4xjá
Břicho
Dneska parádní na dřepech sice malinko chyběla síla, ale technika byla extra parádní...ještě pár tréninků, a bude to ono. dokonce i přední dřepy vypadali trošku jinak než totální katastrofa (ale o moc zase ne ) sice je trapný končit na 3x90, ale co už..
Benč dneska se super ramem (pro ty co netuší, pružná guma navlečená na loktech, která se při benči roztahuje a při tlaku to pomůže, něco jako benčovací triko ale úplně měkoučká verze viz. http://goodlift.cz/obrazky/superram.jpg ) a super, budu zařazovat. Dneska jsem jen chtěl zkusit, co od toho očekávat a předčilo to moje představy. Neměl jsem spotera, takže se to špatně vyndavalo, ale kdyby mi to někdo podal, tak 145-150 vytlačím, protože 140 bylo docela easy
V pondělí jdu k doktorovy, tak doufám že mi neřekne nic co nechci slyšet když mi nezakáže cvičit tak potom hned na trénink
Dřep druhej si nedostal kvůli čemu? A na třetí ses vysral :D jinak bench se docela divim že ti dali :D
Druhej mi nedali kvůli hloubce, a kvůli tomu že jsem se po dřepu pořádně nenarovnal.
jo, na třetí jsem se vysral, protože ve chvilce kdy jsem vystartoval nahoru, tak už jsem sám věděl že nebyla hloubka+ se mi do toho nějak zamotala hlava, tak jsem se na to vysral
u benče byl malej pokles no, přední si toho všiml, boční naštěstí ne...taky bych si to nedal, ale co už, je uznanej a platnej
Dneska to šlo docela pěkně ale na konci tréninku jsem se zase pěkně nasral. zkoušel jsem oblíct dres (tu samou velikost v jaký soutěžím, ale tenhle je novej) a nedostal jsem se do toho. do toho starýho potom naštěstí jo. Musím se do něj kurva dostat
Možná to bude souviset i s váhou, momentálně mám 111-112 (po snídani 115 ), paradox je, že předtím, když už jsem nepřibíral, jsem se cpal jako prase, sladký, limonády, spousta tuků, a pod. teď zase žeru celkem rozumě, a váha jde hned nahoru=> budu se cpát čokoládou
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru