Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 565, 566, 567 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: po červen 18, 2012 9:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Ja u zubare byl naposledy v prvaku na gymplu, coz je 10 let, byl jsem posranej az za usima :) a doufam, ze minimalne dalsi tri desetileti tam muset jit nebudu

Nerad bych tě nějak strašil, ale já nebyl u zubaře 15 let a dopadlo to hodně špatně. Být tebou jdu co nejdřív. Třeba budeš mít štěstí, ale třeba taky ne a budou ti převrtávat pět plomb, a vrtat čtyři kazy...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: po červen 18, 2012 9:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To driv pujdu radeji na gynekologii nez k zubarovi
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: po červen 18, 2012 9:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Až se tam konečně dokopeš, budeš škemrat o gynokřeslo
Izman

PříspěvekZaslal: po červen 18, 2012 9:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:

Jako ze by ti zuby vrtali z druhe strany?
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: po červen 18, 2012 10:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
Draper napsal:
Ja u zubare byl naposledy v prvaku na gymplu, coz je 10 let, byl jsem posranej az za usima :) a doufam, ze minimalne dalsi tri desetileti tam muset jit nebudu

Nerad bych tě nějak strašil, ale já nebyl u zubaře 15 let a dopadlo to hodně špatně. Být tebou jdu co nejdřív. Třeba budeš mít štěstí, ale třeba taky ne a budou ti převrtávat pět plomb, a vrtat čtyři kazy...

Já jsem u zubaře taky chvíli nebyl... nebyl to žádnej horor, ale něco málo z nabídky jsem zkusil - vytahování nervů (nepůsobí na mě umrtvení) atd... A člověk si na to vklidu zvykne
Mablung

PříspěvekZaslal: po červen 18, 2012 10:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:

Absolutní většinu lékařských zákroků ti hradí pojišťovna. Až zjistíš že většina vyjímek z té hrazené péče je u zubaře, úsměv ti kapku ztuhne. Jsou někteří geneticky zvýhodnění jedinci (kdybych takovou kurvu potkal někdy v noci v parku, tak mu ty zuby vykopu ) kterým se zuby nezkazí ani kdyby na noc zbodli tabulku čokolády a zuby si čistili jednou za rok o vánocích, ale pokud mezi ně nepatříš, je pravidelná návštěva zubaře velice moudrá, protože včas zachycený problém je mnohem léčitelnější než ten který necháš vyhnít.
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: po červen 18, 2012 11:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
Draper napsal:

Jsou někteří geneticky zvýhodnění jedinci (kdybych takovou kurvu potkal někdy v noci v parku, tak mu ty zuby vykopu ) kterým se zuby nezkazí ani kdyby na noc zbodli tabulku čokolády a zuby si čistili jednou za rok o vánocích

Jo, tak někoho takovýho znám, je mu 35 jeho péče o zuby funguje na principu žvejkaček a ani jednou neměl problém. Jeho otec, je mu cca 60 má všechny zuby... To já si je budu v tomhle věku už vyndávat ze skleničky
Draper

PříspěvekZaslal: po červen 18, 2012 11:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablungu, muzes mne tu napsat treba celou esej o moznych rizicich a neprijemnostech, ktere mne ignorovani preventivnich prohlidek u zubare muzou hrozit , ale ani tva moudra slova tohle me zatvrzeni nezmeni. Takze jedina utecha a nadeje pro me je to, ze treba ja jsem prave ten jedinec, kteremu se zuby do konce zivota nezkazi at dela co dela.
Ale treba si na tebe jednou v zubarskem kresle se slzama v ocich vzpomenu

ku*va nemuzu spat jak se potim

Naposledy upravil Draper dne út červen 19, 2012 6:53 am, celkově upraveno 1 krát
Cratach

PříspěvekZaslal: út červen 19, 2012 1:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
Draper napsal:

Absolutní většinu lékařských zákroků ti hradí pojišťovna. Až zjistíš že většina vyjímek z té hrazené péče je u zubaře, úsměv ti kapku ztuhne. Jsou někteří geneticky zvýhodnění jedinci (kdybych takovou kurvu potkal někdy v noci v parku, tak mu ty zuby vykopu ) kterým se zuby nezkazí ani kdyby na noc zbodli tabulku čokolády a zuby si čistili jednou za rok o vánocích, ale pokud mezi ně nepatříš, je pravidelná návštěva zubaře velice moudrá, protože včas zachycený problém je mnohem léčitelnější než ten který necháš vyhnít.

No genetika ... matka kamarada, doktorka (kamarad taky uz skoro doktor) tvrdi, ze z jeji praxe maji nejlepsi zuby cikani / popr. podobne zijici existence, co na hygienu celej zivot kaslou ... ono je to zcasti i o adaptaci
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: út červen 19, 2012 8:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vedro, ráno se probudím a už je na chípnutí a to jsem na Vysočině, idem ve městech ala Brno teď fakt nezávidím
Draper

PříspěvekZaslal: út červen 19, 2012 10:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kde na Vysocine? :)

Ja jsem vecer nemohl absolutne zabrat, protoze jsem se topil ve vlastni stave, a tak jsem se 2 hodinach prevalovani se nasral a vzal jsem si po hodne dlouhe dobe diak, coz me sice sere, protoze jsem si na prasky na spani davno odvykl, ale vyjmecne se jednou za cas nic nestane a spal jsem s tim krasne 7 hodin.
xCROWx

PříspěvekZaslal: út červen 19, 2012 10:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Spaní mi naštěstí problém nedělá, ale v posilce jsem včera nebyl. Vždycky mi trvá pár dní, než se aklimatizuju.
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: út červen 19, 2012 10:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já bydlím jakoby na kraji vysočiny, asi 7 km od hranic s krajem Vysočina (u Olešnice), ale krajina tu je hodně podobná, samej les, kopec, takže tu je relativně chládek a fouká vítr.

Co se týká cvičení v teple, tak to mi nevadí, ikdyž je fakt, že cvičím dá se říct venku. Když jsem o zkouškovým byl v posiovně a bylo teplo, tak ten vydýchanej vzduh ve fitku teda nicmoc, normálně se mi motala šiška chvílema.
ILikeBike

PříspěvekZaslal: út červen 19, 2012 6:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ztratil jsem mobil, sice jen za 1500Kč, i tak to ale mohlo být přes 12 kilo masa .
Mablung

PříspěvekZaslal: út červen 19, 2012 6:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wojtkingson napsal:
Mablung napsal:
Draper napsal:

Jsou někteří geneticky zvýhodnění jedinci (kdybych takovou kurvu potkal někdy v noci v parku, tak mu ty zuby vykopu ) kterým se zuby nezkazí ani kdyby na noc zbodli tabulku čokolády a zuby si čistili jednou za rok o vánocích

Jo, tak někoho takovýho znám, je mu 35 jeho péče o zuby funguje na principu žvejkaček a ani jednou neměl problém. Jeho otec, je mu cca 60 má všechny zuby... To já si je budu v tomhle věku už vyndávat ze skleničky

Prodej byt a kup si zuby. Jeden navrtávací stojí tak 15 - 50 tis Kč, v záležitosti na kvalitě. Dvacet kvalitních navrtávacích zubů tě vyjde sotva na mega. Možná dostaneš i množstevní slevu

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 565, 566, 567 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: