|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: po červen 18, 2012 9:50 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Ja u zubare byl naposledy v prvaku na gymplu, coz je 10 let, byl jsem posranej az za usima :) a doufam, ze minimalne dalsi tri desetileti tam muset jit nebudu |
Nerad bych tě nějak strašil, ale já nebyl u zubaře 15 let a dopadlo to hodně špatně. Být tebou jdu co nejdřív. Třeba budeš mít štěstí, ale třeba taky ne a budou ti převrtávat pět plomb, a vrtat čtyři kazy...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: po červen 18, 2012 9:52 pm Předmět: |
|
|
To driv pujdu radeji na gynekologii nez k zubarovi _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: po červen 18, 2012 9:57 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | To driv pujdu radeji na gynekologii nez k zubarovi |
Jako ze by ti zuby vrtali z druhe strany?
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: po červen 18, 2012 10:37 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | To driv pujdu radeji na gynekologii nez k zubarovi |
Absolutní většinu lékařských zákroků ti hradí pojišťovna. Až zjistíš že většina vyjímek z té hrazené péče je u zubaře, úsměv ti kapku ztuhne. Jsou někteří geneticky zvýhodnění jedinci (kdybych takovou kurvu potkal někdy v noci v parku, tak mu ty zuby vykopu ) kterým se zuby nezkazí ani kdyby na noc zbodli tabulku čokolády a zuby si čistili jednou za rok o vánocích, ale pokud mezi ně nepatříš, je pravidelná návštěva zubaře velice moudrá, protože včas zachycený problém je mnohem léčitelnější než ten který necháš vyhnít.
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: po červen 18, 2012 11:05 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po červen 18, 2012 11:48 pm Předmět: |
|
|
Mablungu, muzes mne tu napsat treba celou esej o moznych rizicich a neprijemnostech, ktere mne ignorovani preventivnich prohlidek u zubare muzou hrozit , ale ani tva moudra slova tohle me zatvrzeni nezmeni. Takze jedina utecha a nadeje pro me je to, ze treba ja jsem prave ten jedinec, kteremu se zuby do konce zivota nezkazi at dela co dela.
Ale treba si na tebe jednou v zubarskem kresle se slzama v ocich vzpomenu
ku*va nemuzu spat jak se potim _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
Naposledy upravil Draper dne út červen 19, 2012 6:53 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Cratach

|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: út červen 19, 2012 8:15 am Předmět: |
|
|
Vedro, ráno se probudím a už je na chípnutí a to jsem na Vysočině, idem ve městech ala Brno teď fakt nezávidím _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út červen 19, 2012 10:13 am Předmět: |
|
|
Kde na Vysocine? :)
Ja jsem vecer nemohl absolutne zabrat, protoze jsem se topil ve vlastni stave, a tak jsem se 2 hodinach prevalovani se nasral a vzal jsem si po hodne dlouhe dobe diak, coz me sice sere, protoze jsem si na prasky na spani davno odvykl, ale vyjmecne se jednou za cas nic nestane a spal jsem s tim krasne 7 hodin. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
xCROWx
|
Zaslal: út červen 19, 2012 10:19 am Předmět: |
|
|
Spaní mi naštěstí problém nedělá, ale v posilce jsem včera nebyl. Vždycky mi trvá pár dní, než se aklimatizuju. _________________ "Give the guy a gun and he's superman, give him two and he's God."
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: út červen 19, 2012 10:55 am Předmět: |
|
|
Já bydlím jakoby na kraji vysočiny, asi 7 km od hranic s krajem Vysočina (u Olešnice), ale krajina tu je hodně podobná, samej les, kopec, takže tu je relativně chládek a fouká vítr.
Co se týká cvičení v teple, tak to mi nevadí, ikdyž je fakt, že cvičím dá se říct venku. Když jsem o zkouškovým byl v posiovně a bylo teplo, tak ten vydýchanej vzduh ve fitku teda nicmoc, normálně se mi motala šiška chvílema. _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
ILikeBike
|
Zaslal: út červen 19, 2012 6:11 pm Předmět: |
|
|
Ztratil jsem mobil, sice jen za 1500Kč, i tak to ale mohlo být přes 12 kilo masa  . _________________ When your mind will change, your body will be changed.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: út červen 19, 2012 6:21 pm Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | | Mablung napsal: | | Draper napsal: | To driv pujdu radeji na gynekologii nez k zubarovi |
Jsou někteří geneticky zvýhodnění jedinci (kdybych takovou kurvu potkal někdy v noci v parku, tak mu ty zuby vykopu ) kterým se zuby nezkazí ani kdyby na noc zbodli tabulku čokolády a zuby si čistili jednou za rok o vánocích |
Jo, tak někoho takovýho znám, je mu 35 jeho péče o zuby funguje na principu žvejkaček a ani jednou neměl problém. Jeho otec, je mu cca 60 má všechny zuby... To já si je budu v tomhle věku už vyndávat ze skleničky |
Prodej byt a kup si zuby. Jeden navrtávací stojí tak 15 - 50 tis Kč, v záležitosti na kvalitě. Dvacet kvalitních navrtávacích zubů tě vyjde sotva na mega. Možná dostaneš i množstevní slevu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|