co je lepší pro někoho kdo začíná cvičit a má v normálu tuk i pomer vyska vaha?objemovka nebo rys??dumejte nad tim.
objemovka
80%
[ 112 ]
rysovacka
19%
[ 27 ]
Celkem hlasů : 139
Autor
Zpráva
Smile04
Zaslal: út červen 26, 2012 10:23 pm Předmět:
dneska jsem se chtěl protahnout po tydnu bez činek a taky to zařazuji opět at mám lepší fýzu...
crossfit pokus
21-15-9
100kg deadlift
50kg thrusters
prvni serie rychla bez odpočinku 21 thrusterů a 21 tahů...pak mrtvola total dead...zkusil sem hnedka znovu thrustery, pak po odpočinku...udělal sem dva a nešlo to prostě nešlo :D...čas tehle serie byl pod 3 minuty ...ale lidi pišou jako na tom webu že rpej daji za 3:36 celej ten 21-15-9 HOVADINA!!! totální...tomu něvěřím tu nejde o fyzičku to je nemožné...to by ta činka nebyla ni vidět jak by rychle litala...:) ja jel dost v tempu a proto sem taky umřel po tech 21tkach :D
no odpočal sem si par minut...vydychal se
pak sem se rozhodl že nejsu taka sračka snad tak sem si dal ještě 15 tky
no pak sem se chvilku valel v bolestech a pak se rozhodl že to musí ven...takže zvracečka...:D
po odpočinku na hajzlu
uklidil sem činky...nechal si jen tu 50kg
odjel nějaky trhy...pěkně technicky :)
pak benč press zhecu jen tak...uzší uchop
80*12
110*12
130*5
130*4
byl sem už vyplivlej :D
MILUJU THRUSTERY :D hlavně je budu milovat až mě nebudou dělat takovy problemy :D hodně mi trhaj zapěsti : ( boli me...ale dodělal mě dneska ten deadlift spíš :D sem sračka více tomu naložím příště :) a pojedu pomaleji abych dokončil cely 21-15-9
jo a chci začit žrat paleo...tak se do teho dostavam...
dneska nejaky vejce, sladkosti,energytak (ja vim ja vim to tam nema byt) pak kybl malin snezenej postupne, dalsi vejce, salam s paprikou, jablko, schazi mi neco poradne energetickeho a taky sem nestihal dneska pripravit si maso poradne : ( nahovno...zitra se polepšim a kupim burakove maslo nebo jinak nevim co žrat mastneho nesladkeho na energii...slaninu opečenou? tu mam rad...ale rad bych i trochu hubnul :D...sadlo samotny bleh...tak poradte :) dik
jo zapomel sem na ořechy ty teprve otevřu tedka...dalši vejce tam mam...a uělam si polivku ze sačku na chut...v tom vlastne skoro nic neni :D
trenink 27.6.
ondřej chtel jet záda tak sem jel sním
po včerjših thrusterech a fast deadliftu se 100 me bolely spodni zada no řekl sem si že bude asi lepší jet dneska low reps na sílu tak max 180-190kg...
nakonec to vypadalo takhle :D
do 160 nadhmatem a kolem 10 reps
196*3 jak nic
216*1 docela težší
236*1 :) rychlost tahu tak co 10cm to dve vteřiny :D opravdu extremne pomaly tah zařval sem si pže to jinak nešlo :D ale krasny pocit ;) na to že mam oddělany nohy a spodni zada super :)
pak shyby naširoko s vlastni vahou většinou 6-8-jedna serka až 10opak jezdim to moc poctivě : (
veslování (čekali jsme na stanoviště...šecko plny)
zbytek treninku byl taky prdel docela naročny ale neche se mi to vypisovat ani nevim jak se to jmenuje ale šecko jsme jeli hodně dokrve a těžce :) jel sem ještě doplnky na zada, pak břicho nějaky střidání v superseriich dycky tezky mohamedany a pak výdrž na špičkách a loktech...dost masakr na bolest :D ale potřebuju zpevnit core xD
Proc to delas tak slozite a proc se u toho tak kroutis? Poste to capni mezi prsty a dej nahoru ne? Takova veda s takovou kulickou
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Hustyyy, jak nic, neni z polysterenu ? )
kolik vazi ?, vypada profi
aha. 107kg
ze to nepropadlo tou plastovou popelnici
popelnice jsou nezničitelný xD počital sem s tim že se to jenom prohne :D kdybych na ni sedl taky by udržela :D takže tak...jinak dneska sme urazili kus teho betonovyho plotku tak snad si teho domaci nevšimne xD
kulička je made by me...a cekam az si nekdo objedna ode mě zatim nic :) hlavneze kluci porad jak moc by ji chtěli :D asi je jim lito dat za nu 1500-2000 coz nechapu :D
po dnešku jsme se rozhodli že si uděláme ještě 130tku :)
dneska nic moc zajimavyho tak to zkratim v heslech
v benchi by se dalo řict dobre bylo 125*12 opak..pak 145*2*2 vice sem už pak nedal sem slabošek :)
madball mě ukradl benchovaci lavici : ( ( ( tak sem šel na čelní dřepy :D 130*3*3 čelni dřepy, vzpěračský uchop, dole zastavit propružit a nahoru...tudiž to jedu dolu co to vubec jde :D bylo to fajn...
pak z hecu madball me donutil :D sem tech 130 vyrazil nad hlavu na druhej pokus... v pondělí pojedu znova po odpočinku :) a neunavenej z dřepů a benche se pokusím o 140 a víc...
tak to si ještě HODNĚ rozmyslim :D ale jestli to pujde tak asi ano alespon otestuju jestli šla za rok fyza nahoru snad pujde ten samej tym...ale to je hodne nepravdepodobny
moc se me nechtelo tedka psat...uzivam si dovolenou...hraju transport tycon, žeru a chlastam :D ale trenuju skoro everyday :)...dal bych zase atlas protože mi to dělá dobře mazlit se stou koulí :D a taky ji chci zkusit vykoulet na rameno :D ale nechcu byt podrenej xD tak asi pristi tyden jeste se mi nezahojilo ani to zminula :D
posledni dva dny šilene treninky v šilenym horku, moc se mi o tom ani enchce znova vypravět...ale včera to bylo takhle
vcera
nadhozy,výtahy činky na prsa,pritahy v predklonu na prsa (vzperaci pro to maj nazev),nejaky overheady,military press,bench press (145X3), bench press na uzko 120x14op (nechapu po te unavě) pak jeste nejaky bradla s vlatni vahou a pumping triceps
dneska
mrtvy tahy dynamicky velice az do 160 taky nadhmatem, pak uz to klouzalo (minule slo 160 nadhmatem vpoho...divne,asi unava materialu) 190x5,x3,x6 celkem mazec pak bolest...vcera sem se s velkou činkou nazlobil opravdu hodne a dlouho sem to tam blokoval tak dneska sem ju už opustil a šel sem na nejaky bicaky napumpit :D a takovy kraviny nic zajimavyho...;) pak sem se protahoval a rehabilitoval na strojich...
jo a poman je magor... :D jel dve hodiny na vesle a mel pak záda přes celou mistnost jak coleman :) mel sem to vyfotit :D
včera trenink uzky bench press (jednu dlan od maximalne mozneho uzkeho uchopu)
ukořistil sem ligo osu se zaražkama velkyma tak vahy jsou dycky 5...vzhledem k podvazeni kotouču v bluegymu odečtete 5kg z celkove vahy a melo by to byl ok :) dnes sem jel po dlouhe dobe bandy, wristy i pásek
55*12
85*12
115*6
135*6
145*3
155*1 - šlo by věřím i 160
115*12-změna úchopu na maximalni uzky možný na ose ligo, nevim kolik to je rozteč...30cm?
115*6x2
115*4
pak biceps a rozpažky těžky, par cviků na zádíčka a hotovson :)
nakonec 10min veslo
dneska- po kalbě, spatne jsem spal...boli me cely zkurveny tělo a to se nejak moc nepil jenom trochu vina a dve piva...kurva neco se mnou je :D
celej den jenom polehavam, hydratuju se a doplnuju cukry, snad se z teho vyspim...dneska mel byt puvodne trenink...presunuje se na zitra
vedro jak cyp,
lehkej tricák, shyby, vznosy 2x20 , zada na strojích, paže ramena protažení s lehkou vahou...celkem pěkny trenink lehky :)
dneska- masivni bolest už snad celyho těla nevim čim to je...zvyšim kaloricky přijem...v tom horku se enda pořadne jist a spat...a možna že me vyčerpala i přitelkyne trochu :D
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru