Co chceš shazovat? Radši přidej tak 5-10kilo, pomalu a postupně, máš 80kg na 190cm.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Jo rad bych mel 100 vyrysovanych kg a byt hovado :). Jenom se mi zacina delat takova ta vec na brise a kozach co mam na fotce "pred tim" :). Spis udrzet si tech 78-80kg co mam + pomalu shazovat a pribirat, uvidim co to da. Kdyz uz je to leto.
Udelal jsem z toho 3+1 kvuli tomu, ze nevim jak budu o vikendu stihat a asi to tak necham. Dneska jsem rad, ze jsem odcvicil, ze jsem odcvicil.
Zada, biceps, trapezy:
Power clean:
6x5x55 - 5-6 serii co vim, mozna jsem dokonce schodil na 50 ? :-O
Shyby nadhmat:
5-6 (?)x4xBW
Pritahy v predklonu
5x8x50kg
Biceps velka:
5x8x25kg
Biceps finisher 5 serii
Krceni JR:
4x10x32kg
10 minut HIIT + vedro = trosku maras na moje pomery
A ted neco ze zivota posilovny:
Co jsem prisel do posilky tak tam behalo dite s kocarkem cca 5 let, (pravdepodobne divka). Jak se mi nechtelo, tak jsem si v duchu myslel svoje, rikal jsem si doufam, ze ji nerozmasakruju hlavu pri power cleanu, coz mi zvedlo naladu (nereste muj humor). Za chvili se vyrojilo dalsi dite, mensi braska a dost si i zarval asi nemel den. Kdyz uz jsem si myslel, ze jsem videl vsechno, tak pri bicepsu s VC mi cosik smatlalo po noze. No neni to malickej pejsek ? Zrejme me chtel hecnout, tak stekal, coz se povedlo a ta vaha sla nahoru sama. Takze takovy mensi rodinny vylet do posilovny.
Jasne chapu, ze tatik ma problem skloubit rodinu, praci a do toho jeste cvicit. Ale asi bych to neresil takhle :).
Bricho:
Mohamedany:
1x20x10c
3x15x12c
1x15x10c + 5opak s 10c
Russian twist
3x20x10kg
1x30x10kg
SS:
Zdvih nohou s oporou loku 12x
Zkracovacky 20x
Bricho po dlouhe dobe pekne na sracku, doma s koleckem jsem zapojoval pekne cely stred tela, ale nikdy jsem ho tak nenapumpoval, doufam, ze pri teto zmene pujde ten six-pack aspon trochu poznat :).
Od priste zacinam split 3+1 - to bude takova zakl. kostra, kdyz bude vse idealni
Prsa+Zada
Ramena+Ruce
Nohy+Bricho
Tohle mi udelal neskutecnou radost. Skepticky jsem si rikal, ze zkusim dat jedno opakovani se 110. Tak jsem se k tomu napasoval, zvednul to pekne dynamicky bylo to lehke jak h.. tak jsem tam strihnul jeste hned dve opakovani, z cele dnesni mrtvoly pocitove nejlepsi ! Sice jsem nedaval dole s cinkou 1 s pauzu, ale i tak, pekne dynamicky.
Tlaky JR:
6x4x24kg - prvne jsem dal 5 opakovani, ale bylo by to vydrene, takze toto sedlo pekne, taky pokrok
Shyby:
6x4 - da se :)
Incline bench:
3x10x40kg
1x8x40kg - tady radsi tak nerad bych aby to na me zustalo + jsem si dal dva kliky k tomu :))
Pritahy v predklonu s JR:
4x8x24kg
Rozpazky:
2x10x12kg
2x10x10kg
Toto jsem strasne dlouho nejel, takze takovy test, ale plny rozsah pohybu, temer bez cheatingu.
Pull-over:
1x10x20
1x10x22
1x10x24
1x10x26 - tady to bylo tak ideal :)
Taky dlouho nejel, ale krasne to bere laty i ty prsa, takze spokojenost.
10 minut HIIT
Rano jsem vstal v 8:30 nahazel do sebe 150g vlocek, jogurt, mleko, kakao, med, mandle, banan - pekny kotel tak jak mam rad + vajicko :). Sedl jsem ke kompu a zvedl se asi parkrat. Kdyz jsem se chtel zacit balit, tak jsem lehl na postel a lezel 10 minut a uvazoval jestli se na to nevysrat (ale stejne vim, ze pujdu, lenost je to posledni). Hodil do sebe kafe po dlouhe dobe, dal do mp3 nejaky deathcorek a skepticky vysel ven. Nakonec, mozna diky te mrtvole to byl super trenink, malo lidi, temer jsem se nepotil i pri tom horku, vsecko pekne sedlo, proste jeden z tech lepsich treninku, super split !
Nejlepsi nakopavac vubec:
target="_blank" class="postlink">
Arnoldovy tlaky:
3x10x12kg
To bylo jen tak mezi trapezy :)
Krceni ramen JR:
1x12x30kg
3x10x32kg
SS:
Shyby na uzko, neutral - 5,5,4,4
Bradla - 8,8,8,8
-tady mi konecne doslo ze cvicim
Bench press uzky uchop
2x10x30kg
2x10x35kg
Biceps s EZ ve stoje
4x10x22,5kg
Stahovani kladky nadhmatem:
3x10x7z
1x10x6z
Bicepsovy zdvih JR podhmatem:
4x10x8kg
Finisher:Kladiva + kick backy
HIIT 10 minut
Priste tam zaradim shazovacky + ramena pojedu tlaky s velkou cinkou nejlepe rampu.
PS: Nesnasim KISS morava ! mp3 nemuzu najit, tak ty veci musim poslouchat : ( Uz abych mel doma zarizenou posilku, to lehne barak ne cinkama, ale decibely :)
13 cviků za trénink? Od koho ten trénink. rozpis máš? Nebo sis ho vytvořil sám?
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Nerikej nic, jsem si toho vedom, neco jsem pridal, mel jsem to odjete za hodinu a cviky jako trapezy atd, to delam vetsinou pri rozcvicovani nebo mezi seriemi apod.
EDIT: Ale kazda pripominka vitana :)
SS:
4 serie
Vypony ve stoje s 24 JR cca 20-15 opak
Vypony v sede 12ka z 20-15opak
Bricho: mohamedany, russian twist, prednozovani + zkracovacky 4 serie od kazdeho
7 minut kolo - tady jsem uvazoval jestli to ma vubec cenu, s tema nohama je to nejvetsi masakr trenink a dost se i zadycham, aspon zitra trochu ohulim aerobku.
Millitary press
5x5x40kg
1x10x30kg - pro dobry pocit
Dlouho jsem ho nejel, supr zmena
Upazovani:
4x10x6kg
zkusil jsem dat jeste serku s 8kg, ale nic moc, chtelo by to 7kg :)
Upazovani v predklonu:
4x12x2,5kg
Bench press na uzko:
5x8x40kg
Biceps s VC:
1x8x25kg
4x8x28kg
Bradla: NEsedelo
4x8xBW
2xshyby neutral, 2x shyby na uzko - tady jsem si pomahal nohama, jinak bych dal stezi 4 opakovani, takze proste na max
SS:
Kladiva:
3x10x10kg¨
1x10x8kg
Stahovani kladky:
2x10x7z - fail
2x10x6z
SS:
Skotovka nadhmat:
3x12x20kg cca
Francie s JR za hlavou
3x12x16kg
Kardio 10 minut
Ja ty ruce proste musim parovat do super serii, protoze jinak to neni moc intezivni jak to mam rad.
Trochu jsem se prestal srat s jidelnickem, jak by rekl cartman - SVALY !!!
Vypada stejne jako puvodni, akorat vic komplexnich sacharidu, ale musel jsem trochu ubrat bilkovin uz tak jsem na 2g/kg tak tak.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru