|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne červenec 01, 2012 6:22 pm Předmět: |
|
|
podle vypisu mi ty ku*vy z Ceske pojistovny sporitelny slohli 181Kc na bankovnich poplatcich za tenhle mesic _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
Naposledy upravil Peter Ustinov dne ne červenec 01, 2012 6:56 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mablung
|
Zaslal: ne červenec 01, 2012 6:35 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | podle vypisu mi ty ku*vy z Ceske pojistovny slohli 181Kc na bankovnich poplatcich za tenhle mesic |
Máš mít účet u banky a ne u pojišťovny
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne červenec 01, 2012 6:41 pm Předmět: |
|
|
Ja treba nemam absolutne prehled o tom, za co a jak vysoke poplatky v bance mesicne mam. Takove klienty jako jsem ja maji asi nejradeji, protoze i kdyby mne strhli mesicne nekolik stovek, tak to asi ani nezaregistruju _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne červenec 01, 2012 6:58 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Ja treba nemam absolutne prehled o tom, za co a jak vysoke poplatky v bance mesicne mam. Takove klienty jako jsem ja maji asi nejradeji, protoze i kdyby mne strhli mesicne nekolik stovek, tak to asi ani nezaregistruju |
ja to sleduju od zimy, pravidelne tak 150, ted to byl rekord
to je tak 2000 rocne a to tem ........ nenecham, odchazim od nich jinam, podle reklamy to bude snad bez poplatku _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: ne červenec 01, 2012 7:04 pm Předmět: |
|
|
[quote="Pavelcb"] Nejtěžší je dívat se na člověka, kterého milujeme, jak je šťastný s někým jiným .... [/quote
Seber se chlape. Zadna zenska ti za to nestoji, vzdycky musis stat s rovnyma nohama na zemi, ale to musis vedet snad sam, neni ti 20.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: ne červenec 01, 2012 7:25 pm Předmět: |
|
|
[quote="Rostislaw"] | Pavelcb napsal: | Nejtěžší je dívat se na člověka, kterého milujeme, jak je šťastný s někým jiným .... [/quote
Seber se chlape. Zadna zenska ti za to nestoji, vzdycky musis stat s rovnyma nohama na zemi, ale to musis vedet snad sam, neni ti 20. |
jsem jen napsal,co mně sere..ne že si budu házet mašli a věř mi,že mně to o to víc motivuje víc makat!!! _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: ne červenec 01, 2012 8:02 pm Předmět: |
|
|
[quote="Pavelcb"] | Rostislaw napsal: | | Pavelcb napsal: | Nejtěžší je dívat se na člověka, kterého milujeme, jak je šťastný s někým jiným .... [/quote
Seber se chlape. Zadna zenska ti za to nestoji, vzdycky musis stat s rovnyma nohama na zemi, ale to musis vedet snad sam, neni ti 20. |
jsem jen napsal,co mně sere..ne že si budu házet mašli a věř mi,že mně to o to víc motivuje víc makat!!! |
Mám to teď taky tak :D ... teď už bejvalka se vychrápala s nějakým holanďanem (beztak bysme se rozešli, ptz jela dělat do Itálie Lap dance) ... ale o to víc jsem teď namotivovanej do tréninku a i když to není samozřejmě jen o tom, budu rád, až ji potkám za půl roku třeba a uvědomí si, o co přišla (o to nejlepší co měla ) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: ne červenec 01, 2012 8:12 pm Předmět: |
|
|
[quote="Grimley"] | Pavelcb napsal: | | Rostislaw napsal: | | Pavelcb napsal: | Nejtěžší je dívat se na člověka, kterého milujeme, jak je šťastný s někým jiným .... [/quote
jsem jen napsal,co mně sere..ne že si budu házet mašli a věř mi,že mně to o to víc motivuje víc makat!!! |
Mám to teď taky tak :D ... teď už bejvalka se vychrápala s nějakým holanďanem (beztak bysme se rozešli, ptz jela dělat do Itálie Lap dance) ... ale o to víc jsem teď namotivovanej do tréninku a i když to není samozřejmě jen o tom, budu rád, až ji potkám za půl roku třeba a uvědomí si, o co přišla (o to nejlepší co měla ) |
7 měsíců se hrabu ven..a po sedmi měsících mi napiše a zavolá..a já na tu hru skočil Ponaučení pro příště.. A srát na to už _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: ne červenec 01, 2012 8:40 pm Předmět: |
|
|
Pavelcb: Správněěěěěěěě _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: ne červenec 01, 2012 9:42 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Draper napsal: | Ja treba nemam absolutne prehled o tom, za co a jak vysoke poplatky v bance mesicne mam. Takove klienty jako jsem ja maji asi nejradeji, protoze i kdyby mne strhli mesicne nekolik stovek, tak to asi ani nezaregistruju |
ja to sleduju od zimy, pravidelne tak 150, ted to byl rekord
to je tak 2000 rocne a to tem ........ nenecham, odchazim od nich jinam, podle reklamy to bude snad bez poplatku |
Já tento rok zaplatil myslím že 35 Kč za to že jsem měl jeden měsíc 4 výběry místo třech. To je asi tak vše co jsem u MBank za bankovní poplatky zaplatil ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: ne červenec 01, 2012 10:21 pm Předmět: |
|
|
Mám mbank už asi tři roky a jsem relativně spokojenej. V porovnání s KB je to nebe a dudy.
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: po červenec 02, 2012 6:22 am Předmět: |
|
|
... vyplýtvali jste vodu, nenažranci ... mohla jsem se celou noc jen dívat na blesky a poskakovat před větřákem :/
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út červenec 03, 2012 12:11 pm Předmět: |
|
|
Sere mě jaký jsou lidi líný prasata a ignorantský idioti.
V metru na lavičce seděl takovej pološpekatej potetovanej debil pijící něco z plechovky, kterou pak prostě položil vedle sebe. Všude jsou kurva koše, nejbližší od něj byl 20 metrů!! Když jsem ho na to upozornil, akorát se mi arogantně vysmál, a když jsem mu řek ať tu plechovku maže vyhodit, začal mi docela sprostě nadávat. Kretén.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|