Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 572, 573, 574 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne červenec 01, 2012 6:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

podle vypisu mi ty ku*vy z Ceske pojistovny sporitelny slohli 181Kc na bankovnich poplatcich za tenhle mesic

Naposledy upravil Peter Ustinov dne ne červenec 01, 2012 6:56 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mablung

PříspěvekZaslal: ne červenec 01, 2012 6:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
podle vypisu mi ty ku*vy z Ceske pojistovny slohli 181Kc na bankovnich poplatcich za tenhle mesic

Máš mít účet u banky a ne u pojišťovny
Draper

PříspěvekZaslal: ne červenec 01, 2012 6:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja treba nemam absolutne prehled o tom, za co a jak vysoke poplatky v bance mesicne mam. Takove klienty jako jsem ja maji asi nejradeji, protoze i kdyby mne strhli mesicne nekolik stovek, tak to asi ani nezaregistruju
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne červenec 01, 2012 6:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Ja treba nemam absolutne prehled o tom, za co a jak vysoke poplatky v bance mesicne mam. Takove klienty jako jsem ja maji asi nejradeji, protoze i kdyby mne strhli mesicne nekolik stovek, tak to asi ani nezaregistruju

ja to sleduju od zimy, pravidelne tak 150, ted to byl rekord
to je tak 2000 rocne a to tem ........ nenecham, odchazim od nich jinam, podle reklamy to bude snad bez poplatku
Rostislaw

PříspěvekZaslal: ne červenec 01, 2012 7:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="Pavelcb"] Nejtěžší je dívat se na člověka, kterého milujeme, jak je šťastný s někým jiným .... [/quote

Seber se chlape. Zadna zenska ti za to nestoji, vzdycky musis stat s rovnyma nohama na zemi, ale to musis vedet snad sam, neni ti 20.
Pavelcb

PříspěvekZaslal: ne červenec 01, 2012 7:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="Rostislaw"]
Pavelcb napsal:
Nejtěžší je dívat se na člověka, kterého milujeme, jak je šťastný s někým jiným .... [/quote

Seber se chlape. Zadna zenska ti za to nestoji, vzdycky musis stat s rovnyma nohama na zemi, ale to musis vedet snad sam, neni ti 20.

jsem jen napsal,co mně sere..ne že si budu házet mašli a věř mi,že mně to o to víc motivuje víc makat!!!
Rostislaw

PříspěvekZaslal: ne červenec 01, 2012 8:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pavelcb: to je rec chlapa
Grimley

PříspěvekZaslal: ne červenec 01, 2012 8:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="Pavelcb"]
Rostislaw napsal:
Pavelcb napsal:
Nejtěžší je dívat se na člověka, kterého milujeme, jak je šťastný s někým jiným .... [/quote

jsem jen napsal,co mně sere..ne že si budu házet mašli a věř mi,že mně to o to víc motivuje víc makat!!!

Mám to teď taky tak :D ... teď už bejvalka se vychrápala s nějakým holanďanem (beztak bysme se rozešli, ptz jela dělat do Itálie Lap dance) ... ale o to víc jsem teď namotivovanej do tréninku a i když to není samozřejmě jen o tom, budu rád, až ji potkám za půl roku třeba a uvědomí si, o co přišla (o to nejlepší co měla )
Pavelcb

PříspěvekZaslal: ne červenec 01, 2012 8:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="Grimley"]
Pavelcb napsal:
Rostislaw napsal:
Pavelcb napsal:

Mám to teď taky tak :D ... teď už bejvalka se vychrápala s nějakým holanďanem (beztak bysme se rozešli, ptz jela dělat do Itálie Lap dance) ... ale o to víc jsem teď namotivovanej do tréninku a i když to není samozřejmě jen o tom, budu rád, až ji potkám za půl roku třeba a uvědomí si, o co přišla (o to nejlepší co měla )

7 měsíců se hrabu ven..a po sedmi měsících mi napiše a zavolá..a já na tu hru skočil Ponaučení pro příště.. A srát na to už
Poman

PříspěvekZaslal: ne červenec 01, 2012 8:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pavelcb: Správněěěěěěěě
Mablung

PříspěvekZaslal: ne červenec 01, 2012 9:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
Draper napsal:

ja to sleduju od zimy, pravidelne tak 150, ted to byl rekord
to je tak 2000 rocne a to tem ........ nenecham, odchazim od nich jinam, podle reklamy to bude snad bez poplatku

Já tento rok zaplatil myslím že 35 Kč za to že jsem měl jeden měsíc 4 výběry místo třech. To je asi tak vše co jsem u MBank za bankovní poplatky zaplatil ...
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: ne červenec 01, 2012 10:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám mbank už asi tři roky a jsem relativně spokojenej. V porovnání s KB je to nebe a dudy.
e-witch

PříspěvekZaslal: po červenec 02, 2012 6:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

... vyplýtvali jste vodu, nenažranci ... mohla jsem se celou noc jen dívat na blesky a poskakovat před větřákem :/
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: po červenec 02, 2012 12:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

neskutecne me dneska vytocil patrne negramotny dorucovatel Ceske posty Dostal Jan, ktery mi do schranky vlozil upozorneni, ze si mam novy telefon vyzvednout vecer na poste, protze jsem pry nemel oznaceny zvonek
zvonky jsou porad bezezmeny uz dva roky, co nam je firma predelavala, ale ten kripl asi neumi cist, nebo je slepej
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: út červenec 03, 2012 12:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sere mě jaký jsou lidi líný prasata a ignorantský idioti.

V metru na lavičce seděl takovej pološpekatej potetovanej debil pijící něco z plechovky, kterou pak prostě položil vedle sebe. Všude jsou kurva koše, nejbližší od něj byl 20 metrů!! Když jsem ho na to upozornil, akorát se mi arogantně vysmál, a když jsem mu řek ať tu plechovku maže vyhodit, začal mi docela sprostě nadávat. Kretén.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 572, 573, 574 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: