Hypertenzia: pursuing the perfection

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 41, 42, 43  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Hypertenzia: pursuing the perfection  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Hypertenzia: pursuing the perfection
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
hypertenzia

PříspěvekZaslal: po červenec 02, 2012 8:27 pm    Předmět: beh c. 31. Odpovědět s citátem

Šialené, neskutočné, neľudské, ukrutné teplo.
Po 3 dňoch prestávky som sa na dnešné behanie normálne tešil.
Začínal som 20:30 a bolo 33 stupňov.
Nemal som žrať tie zmrzlinovy pred behaním, behalo by sa mi oveľa ľahšie
Dobehol som ako som plánoval, aj keď posledný 1 km to bolo peklo.

5,6 km za 31 min. 20 sek.

celkovo 108,9 km.

Naposledy upravil hypertenzia dne po duben 22, 2013 12:21 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hypertenzia

PříspěvekZaslal: út červenec 03, 2012 9:31 pm    Předmět: beh c. 32. Odpovědět s citátem

dnes som zacal az 21:15, skoncil som 22:01.

7,2 km za 42 min. 20 sekund.

Toto je novy rekord. Behalo sa mi fantasticky, zaujimave je ze faza totalneho utrpenia a vycerpanosti zmizla. Jednoducho bezim a cakal som na krizu ale preslo tych 7,2 km a stale to bolo celkom dobre.

celkovo 116,1 km
hypertenzia

PříspěvekZaslal: st červenec 04, 2012 8:53 pm    Předmět: posilovna c. 12. Odpovědět s citátem

bench press
9x45kg
9x45kg
9x45kg
9x45kg
4x50kg

jednorucky, sikma lavicka, operadlo kolmo, tlaky na ramena
12x8kg (x2 cize dve 8kg jednorucky, jedna v lavej a jedna v pravej ruke)
12x8kg (x2)
10x10kg (x2)
9x10kg (x2)

pritahy kladky v sede, zhora dolu, za hlavu, 4 serie x 10 opakovani, so 40kg

pritahy v sede, k sebe a od seba, 2x10 opak. so 40kg a 2x8 opak. s 50kg

prekvapenie: legpress na legpressostroji, 12x50kg, potom som si nalozil neludskych 80kg a spravil som s tym 3 serie po 12 opakovani. Potom este par trapnych akoze cvikov na triceps - kladka s hrubym lanom a celkom na zaver 5 minut sviznej chodze na pase (7km/h).

Problem s ramenom - nechapem o co ide, ale mam problem aj ked sa mam len uplne jednoducho rozcvicit, napriklad len ked skusam krutit rukami. Nedavno som zistil aj ze mam problem napriklad hodit kamen, to prave rameno ma boli pri prudkom aj pomalom pohybe. Pri tlakoch s jednoruckami mi to vadilo najviac, dnes som to tiez citil ale zdalo sa mi ze to slo lepsie ako minule. Pri polohe celkom dole, pri spustani cinky mi vzdy v tom ramene praskne nieco.
hypertenzia

PříspěvekZaslal: čt červenec 05, 2012 7:07 am    Předmět: beh c. 33. Odpovědět s citátem

dnes som bol behat rano, hned potom, co som spachal zakladnu hygienu, bez ranajok, hladny. Este nebolo tak teplo, zacal som 7:10.

3,1 km za 18 min.

Ked teraz vidim ako je vonku pekne, hovorim si ze som mohol vydrzat viac

celkovo 119,2 km
Mravenec1

PříspěvekZaslal: čt červenec 05, 2012 8:57 am    Předmět: Re: posilovna c. 12. Odpovědět s citátem

hypertenzia napsal:

Problem s ramenom - nechapem o co ide, ale mam problem aj ked sa mam len uplne jednoducho rozcvicit, napriklad len ked skusam krutit rukami. Nedavno som zistil aj ze mam problem napriklad hodit kamen, to prave rameno ma boli pri prudkom aj pomalom pohybe. Pri tlakoch s jednoruckami mi to vadilo najviac, dnes som to tiez citil ale zdalo sa mi ze to slo lepsie ako minule. Pri polohe celkom dole, pri spustani cinky mi vzdy v tom ramene praskne nieco.[/b]

Jak je to rameno tak to nech nepokoji...tím jdou dohaje všecky tlakovy cviky apod.. rači ramenu dej pauzu..než aby to bylo horší..kolikrát mě bolelo a píchalo v něm, praskalo, nešlo ani upažit, a fakt to chce nechat bejt aspon par tydnu.
seeya

PříspěvekZaslal: čt červenec 05, 2012 11:46 am    Předmět: Re: posilovna c. 12. Odpovědět s citátem

Mravenec1 napsal:
hypertenzia napsal:

Problem s ramenom - nechapem o co ide, ale mam problem aj ked sa mam len uplne jednoducho rozcvicit, napriklad len ked skusam krutit rukami. Nedavno som zistil aj ze mam problem napriklad hodit kamen, to prave rameno ma boli pri prudkom aj pomalom pohybe. Pri tlakoch s jednoruckami mi to vadilo najviac, dnes som to tiez citil ale zdalo sa mi ze to slo lepsie ako minule. Pri polohe celkom dole, pri spustani cinky mi vzdy v tom ramene praskne nieco.[/b]

Jak je to rameno tak to nech nepokoji...tím jdou dohaje všecky tlakovy cviky apod.. rači ramenu dej pauzu..než aby to bylo horší..kolikrát mě bolelo a píchalo v něm, praskalo, nešlo ani upažit, a fakt to chce nechat bejt aspon par tydnu.

keci. Ked to boli tak to rastie :)
Pan Jan

PříspěvekZaslal: čt červenec 05, 2012 5:00 pm    Předmět: Re: posilovna c. 12. Odpovědět s citátem

seeya napsal:
Mravenec1 napsal:
hypertenzia napsal:

to s tou bolestou ale plati skor pre svaly ako pre klby, kosti, chrupavky - ci sa mylim?
hypertenzia

PříspěvekZaslal: čt červenec 05, 2012 9:20 pm    Předmět: Re: posilovna c. 12. Odpovědět s citátem

Pan Jan napsal:
seeya napsal:
Mravenec1 napsal:
hypertenzia napsal:

to s tou bolestou ale plati skor pre svaly ako pre klby, kosti, chrupavky - ci sa mylim?

ked budem nabuduce v posilovni opytam sa nejakej gorily, nech mi povie co si o tom mysli. Pohybuju sa tam aj nejaki treneri, podla toho co som pozeral taku propagacnu tuto tabulu. Ak niekto trenuje fitness ci kulturistov a ma na to aj papiere, mohol by vediet aspon trochu, co znamena ked niekomu praska rameno. K doktorke kvoli tomu nepojdem.
hypertenzia

PříspěvekZaslal: pá červenec 06, 2012 9:03 pm    Předmět: beh c. 34. Odpovědět s citátem

Dnes to bolo:
5,6 km za 32 min.

celkovo 124,8 km

pocas tej polhodiny behu som rozmyslal, ako dalej s treningom.
Rozmyslam, ze su dve moznosti:
1) behat viac km - dlhsie treningy
2) behat rovnaky objem, ale snazit sa zlepsovat cas

neviem co ma aky efekt a co z toho.
Zatial sa mi zda ze budem sa snazit dostat sa na 10km.
Reichenberk

PříspěvekZaslal: pá červenec 06, 2012 9:44 pm    Předmět: Re: beh c. 34. Odpovědět s citátem

hypertenzia napsal:
Dnes to bolo:
5,6 km za 32 min.

celkovo 124,8 km

A co kdybys to konečně trochu natáhl? Bojíš se že se u toho zapaříš či co???
balbi

PříspěvekZaslal: so červenec 07, 2012 7:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak ono se 100kg ( nebo kolik teď přesně máš) se asi moc dobře neběhá, zkus to třeba jako já, dej si nějakou trasu a pokaždé se ji snaž zaběhnout v lepším čase, u mě to aspoň výsledky má a je to pro mě lepší, než běhat dlouhé tratě, ale musíš podle sebe Já mám teď momentálně cíl dát 3,5km pod 15min (zatím jsem to dal nejlépe za 15,36).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Mravenec1

PříspěvekZaslal: so červenec 07, 2012 8:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

balbi napsal:
Tak ono se 100kg ( nebo kolik teď přesně máš) se asi moc dobře neběhá, zkus to třeba jako já, dej si nějakou trasu a pokaždé se ji snaž zaběhnout v lepším čase, u mě to aspoň výsledky má a je to pro mě lepší, než běhat dlouhé tratě, ale musíš podle sebe Já mám teď momentálně cíl dát 3,5km pod 15min (zatím jsem to dal nejlépe za 15,36).

Já teda celkem čumim, že s takovou vahou běháš 5 nebo 7 km..
Já běham už druhej rok 2-3 měsíce a za sebe bych ti radil (to co balbi), menší vzdálenosti...a snažit se zlepšit čas. Už jen to člověka motivuje víc. Mě alespoň jo...já furt trénoval na školní běh co se běžel, a druhym rokem se povedlo, ale nevydržel bych běhat delší období..
hypertenzia

PříspěvekZaslal: so červenec 07, 2012 2:14 pm    Předmět: vaha Odpovědět s citátem

vaha je 104 - 105kg.
Pred par dnami som rano vazil 103,3 kg.
Uz to bolo velmi davno, ked som naposledy vazil tak malo.
Potom, co som mal 116, pred 4 mesiacmi, je terajsi stav ako zazrak, ako vyhra v sportke.
Normalne sa dokazem hybat, chodit hore schodmi, zaviazat si snurky na topankach (bez problemov) a dokonca dokazem behat. Citim sa asi tak 1000x lepsie ako predtym.
hypertenzia

PříspěvekZaslal: so červenec 07, 2012 9:13 pm    Předmět: Re: beh c. 34. Odpovědět s citátem

Reichenberk napsal:
hypertenzia napsal:
Dnes to bolo:
5,6 km za 32 min.

celkovo 124,8 km

A co kdybys to konečně trochu natáhl? Bojíš se že se u toho zapaříš či co???

kriste na nebi, keby si ma videl, potim sa viac ako Ivan Lendl, viac to uz nejde, mozes mi verit.
hypertenzia

PříspěvekZaslal: so červenec 07, 2012 9:18 pm    Předmět: beh c. 35. Odpovědět s citátem

Zacal som behat az 21:00, aj tak bolo este stale neskutocne teplo.
dnesna trasa: 5,6 km za 32 minut.

celkovo 130,4 km

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Hypertenzia: pursuing the perfection Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 41, 42, 43  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: