|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
koudy.

|
Zaslal: čt červenec 05, 2012 8:39 pm Předmět: |
|
|
| r@mbo napsal: | hej zrušils mně hnáty.. já to věděl, že shazovací série ještě s vynucenejma opakováníma ve 2. tréninku po pauze není dobrej nápad.. já ti dám NO PAIN! .. a jak si mám teď dojít na hajzel mně řekneš? |
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
lukinobr

|
|
| nahoru |
|
 |
r@mbo

|
|
| nahoru |
|
 |
koudy.

|
|
| nahoru |
|
 |
koudy.

|
Zaslal: pá červenec 06, 2012 9:05 pm Předmět: |
|
|
6.7.2012 - pátek - 19:29 - 22:04
Core:
solidní nášup .. hodně sérií, zlepšující se výkon a výdrž
Břicho
Zvedy pánve na lavici - 3 série
Zkracovačky na lavici - 2 série - vůbec nemůžu
Mrtvý tah v multipressu
90kg x 6
90kg x 6
90kg x 6
ta technika nebyla 100% ... klouzala tyč .. no tak snaha ze všech sil, ale nebylo to prostě ono .. silově ale v pořádku
Stahování kladky na hrudník
65kg x 6
70kg x 6
70kg x 6
70kg x 6
Přítahy jednoručky v předklonu
32kg x 6
32kg x 6
32kg x 6
32kg x 6
Dřepy na multipressu
70kg x 6
70kg x 6
70kg x 6
Leg-press
130kg x 6
130kg x 6
130kg x 6
extrémně hluboké
Zakopávání
8 cihel x 6
8 cihel x 6
8 cihel x 6
hodně těžké
Výpony na leg-pressu
150kg x 10
150kg x 10
150kg x 10
konečně trochu cítím lýtka .. ale pořád velká rezerva
|
|
| nahoru |
|
 |
r@mbo

|
Zaslal: so červenec 07, 2012 9:04 am Předmět: |
|
|
| koudy. napsal: | řekl jsem ještě 5, když si to chtěl položit ... a dal si ještě 5 Tak aspoń vidiš, jak to flákáš |
hej tak jako sám si tam šmrdláš s polovičníma váhama s 6-8 opáček a dost a mně tam nasadíš 12+2vynucený+shazovačka8+2vynucený v jedný sérii.. tak sám flákat můžeš jo? a mně rozmrdáš kapky na celej vejkend
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so červenec 07, 2012 9:10 am Předmět: |
|
|
| r@mbo napsal: | | koudy. napsal: | řekl jsem ještě 5, když si to chtěl položit ... a dal si ještě 5 Tak aspoń vidiš, jak to flákáš |
hej tak jako sám si tam šmrdláš s polovičníma váhama s 6-8 opáček a dost a mně tam nasadíš 12+2vynucený+shazovačka8+2vynucený v jedný sérii.. tak sám flákat můžeš jo? a mně rozmrdáš kapky na celej vejkend |
:D:D to přesně dělám já teď...
Šmrdlám si konečně ruce poctivě s malejma váhama, ale zato pořádně a krátký pauzy a kluk, se kterým cvičím, jede schazovačky a rest-pauzy. Na bench pressu dal 6 opakování a chtěl přestat... nenechal jsem ho a dal sám 14 opakování. Buď rád, že máš někoho, kdo tě takhle posune. Kámoš má poprvé v životě žíly na ruce a ty budeš mí kapky (hoď aktualku) a jak znám z fotek koudyho, tak jako bonus i trapézy.
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: so červenec 07, 2012 9:16 am Předmět: |
|
|
cvičit mrtvý tah v multipressu  , to je zločin! _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
r@mbo

|
Zaslal: so červenec 07, 2012 9:25 am Předmět: |
|
|
kdybych sem dal teď svou aktuálku, tak je to na BAN
ale za 2 měsíce tréninku u Koudyho dám  , teď po tejdnu to fakt nemá cenu, ale angína mně totálně vysílila uplně do sraček (např. bench 43Kgx10x4s  )
|
|
| nahoru |
|
 |
koudy.

|
Zaslal: so červenec 07, 2012 5:16 pm Předmět: |
|
|
| Reiben napsal: | cvičit mrtvý tah v multipressu , to je zločin! |
obviněn, odsouzen No já z toho mam lepší pocit, že ta osa jede rovně, když jsem ještě v rovnání zad, abych si to nehodil lehce ke straně .. stejně tak u dřepu.
Jinak včera bylo ve fitku strašný vedro, činky klouzali .. hlavně ta mrtvola .. a já lenoch sem prostě ty trhačky nevzal a mam uplně rozšlehaný šlachy na spodku předloktí ... jak kdybych byl na stěně půl dne
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: so červenec 07, 2012 5:32 pm Předmět: |
|
|
| koudy. napsal: | | Reiben napsal: | cvičit mrtvý tah v multipressu , to je zločin! |
obviněn, odsouzen No já z toho mam lepší pocit, že ta osa jede rovně, když jsem ještě v rovnání zad, abych si to nehodil lehce ke straně .. stejně tak u dřepu.
Jinak včera bylo ve fitku strašný vedro, činky klouzali .. hlavně ta mrtvola .. a já lenoch sem prostě ty trhačky nevzal a mam uplně rozšlehaný šlachy na spodku předloktí ... jak kdybych byl na stěně půl dne |
Mit multipress doma, tak to delam taky, s soucasnym stavem zad.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: so červenec 07, 2012 5:50 pm Předmět: |
|
|
me to zase pride jako vylozene nesmysl, sry nemohl sem si pomoct  imho daleko lepsi sluzbu by ti udelal normalni dl s lehkou vahou v preciznim provedeni.. _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
koudy.

|
Zaslal: po červenec 09, 2012 2:17 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | me to zase pride jako vylozene nesmysl, sry nemohl sem si pomoct imho daleko lepsi sluzbu by ti udelal normalni dl s lehkou vahou v preciznim provedeni.. |
to je věc názoru, ale každopádně je to v multipressu bezpečnější, protože si nemusim hlídat tolik věcí
|
|
| nahoru |
|
 |
koudy.

|
Zaslal: po červenec 09, 2012 2:24 pm Předmět: |
|
|
Dnes jsem byl opět na baňkách, zítra mam cvičení s fyzioterapeutkou .. a v pátek zase baňky. Záda jsou na tom hodně dobře .. ťuky ťuk
Hmotnost:
25.06. - 93 - 94kg
09.07. - 97,0kg
|
|
| nahoru |
|
 |
koudy.

|
Zaslal: po červenec 09, 2012 10:07 pm Předmět: |
|
|
9.7. pondělí
Core:
brutální trénink dnes :)
Benchpress
88kg x 6
88kg x 6
88kg x 6
těžké, ale ještě možná 423g rezerva :D
Tlaky na šikmé lavici
40kg x 6
40kg x 6
40kg x 6
Tfuj, to byla dřina ... ale je to tam bez pomoci
Tlaky za hlavou na multipressu
60kg x 6
60kg x 6
60kg x 6
v ramenou lepší pocit než dřív .. sedá si to
Přítahy činky k bradě
53kg x 6
53kg x 6
53kg x 6
Tady jsem to přepísknul ... výrazově, jinak bych to nedal
Krčení ramen s jednoručkama
25kg x 15
25kg x 15
25kg x 15
pocitově lepší vyšší počet opakování .. na pohodu, trapézy moc větší nepotřebuju ... spíš chci procvičit kývače hlavy, zdvihač lopatky atd
Kliky na bradlech
16kg x 6
16kg x 6
16kg x 6
Fuj, poslední opakování mrtě těžký
Francouzské tlaky s EZ-činkou v leže
50kg x 5 - to jsem taky přestřelil, ale chce to zkoušet
45kg x 6
45kg x 6
Bicepsový zdvih s EZ-činkou ve stoji
45kg x 6 - mizerná technika
40kg x 6 - luxury technika :)
40kg x 6
Biceps. zdvih s 1rč v sedě střídavě s opěrkou
20kg x 5 fuj
17kg x 6 fujho
17kg x 6
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|