|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ILikeBike
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Reiben

|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: so červenec 07, 2012 6:20 pm Předmět: |
|
|
S tou posilovnou souhlasím. Prostě překousni tu svou averzi a vyraž, protože trénink ala pár dřepů s jc, nějaký výpady a nakonec ještě muchlání noviny v supersérii s klopením zápěstí, na tom se opravdu stavět nedá a určitě to i sám víš.
Nejlépe se mi tvůj log četl, když jsi pořádně tahal a mohl jsem se s tebou předhánět.
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: ne červenec 08, 2012 6:36 pm Předmět: |
|
|
moocha: pořádný cvičení v posilce plánuju od září, to tý doby jen šmrdlání
Včera kompletně volno. Dnes jsem chtěl původně dát jen nějakou aerobku, ale nakonec jsem si dal trénink celého těla, protože v úterý chci jít po dlouhé době do posilky, takže abych měl v podělí odpočinek.
Domácí šmrdling - full body
WARM UP
5 minut zahřátí (skákání panáků)
10 minut dynamický strečink
Trénink:
Shyby nadhmatem - sestupný žebřík: 4,3,2,1,4,3,2,1 (celkem 20 opak.)
Kliky na adaptérech - vzestupný žebřík: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 (celkem 55 opak.)
Box jumps (40 cm) 4x10
Band pull aparts 3x20
Plank 3x40 sec.
TIME: 40 MIN.
COOL DOWN
skákání panáků
10 minut strečink
- u shybů jsem dal sestupný žebřík. Budu to praktikovat častěji, abych u nich nezačal stagnovat.
- u kliků jsem zkusil vzestupný žebřík. Ta poslední sérka už celkem hard (no kidding).
- box jumps by se měli spíš jmenovat v mém případě gauč jumps :). Bohužel nic lepšího na co se dá doma skákat nemáme.
- b. pull aparts OK
- plank OK
Dneska trénink spíš zaměřený čistě na cviky s BW. Celkově to rychle odsýpalo a bavilo mě to. Jinak už mi došel kromě maltoxu i protein. Už mám ale objednanou zásilku od ronnie, takže doufám, že dorazí, co nejdřív.
Zítra tedy volno a jdu na masáž. Asi 10 metrů od baráku je už asi 2 roky masážní salon, ale jdu tam až teď, takže jsem na to zvědav. Ale celkem si tam vydělaj. 200 kč za 30 minut masáže zad a krku.. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: po červenec 09, 2012 7:17 pm Předmět: |
|
|
Dnes ráno nalačno 35 minut chůze. Jinak jsem si dal odpočinkový den. Po obědě jsem šel na tu sportovní masáž. Výbornej relax a skoro bych tam i usnul :D. Btw zásilka z ronnie stále nikde, tak doufám, že snad co nejdřív.
Zítra posilka. Dám nějaký mrtvoly, ale počítám, že nebude vůbec síla, takže jsem na to zvědav. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: út červenec 10, 2012 6:49 pm Předmět: |
|
|
Dnes po dlouhé době opět v posilce.
Posilka - full body
WARM UP
Trénink:
Mrtvý tah (nadhmat, no belt, bez magnézka, pokládání po každém opak.)
5x - 30 kg
5x - 50 kg
3x - 70 kg
2x - 90 kg
3x5 - 100 kg
Bench s jednoručkami 3x12 - 16 kg JČ
Shyby podhmatem 4,4,3,3,3
Výpony na MP 10,10,10,10 - 30,50,60,70 kg
Bic. zdvihy s velkou činkou 3x10 - 20 kg
Přítahy kolen na hrazdě 10,8,8
TIME: 63 MIN.
COOL DOWN
10 minut strečink
- mrtvoly byly tak akorát a ty 3 sérky se 100 kg bohatě stačily, ale jinak technicky to šlo krásně
- v posilce jsou max. 16 kg jednoručky a pak už jen nakládací, který se mi však nechtěly skládat, takže jsem vzal ty šestnáctky a dal 3x12. Nakonec po té dlouhé pauze od veškerého benčování to bohatě stačilo.
- shyby po hodně dlouhé době na klasické hrazdě, trošku nezvyk, ale šly dobře
- výpony OK
- bicák jsem pěkně napumpoval
- přítahy kolen celkem náročný cvik na břicho. Snažil jsem se bez jakéhokoliv mrskání těla, takže břicho to bralo pěkně.
V posilce chcípnul pes a se mnou tam byly tak 3-4 lidi, takže se dalo vše v pohodě odcvičit.
Trénink nakonec velmi povedený, vše šlo dobře a za hodinku jsem měl hotovo a jel domů. Po cestě mě chytla trošku přeháňka, ale jinak OK.
Zítra volno. Ráno možná procházka. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: st červenec 11, 2012 7:48 am Předmět: |
|
|
Dnes ráno 37 minut chůze nalačno. Zbytek dne dám odpočinek a zítra trénink doma.
Lýtka, asi jediná partie na kterou jsem hrdej, i když paradoxně je cvičím nejmíň ze všech.
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: st červenec 11, 2012 9:33 am Předmět: |
|
|
marně možná vypadají, ale oproti zbytku, kterej je ještě marnější to není špatný _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: st červenec 11, 2012 9:35 am Předmět: |
|
|
Taky mám od přírody takovéto lýtka, samozřejmě trochu lepší :D _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: st červenec 11, 2012 9:41 am Předmět: |
|
|
| Reiben napsal: | marně možná vypadají, ale oproti zbytku, kterej je ještě marnější to není špatný |
Ten vršek mi nepřijde vůbec špatnej, když si vemu z čeho si začínal tak je to super, seš mladej a perspektivní, je to hold běh na dlouhou trať ;-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: čt červenec 12, 2012 6:35 pm Předmět: |
|
|
Z úterního tréninku jsem měl solidně zbombený kozy a spodní záda. Dnes proběhl trénink vršku doma. Jinak už mi dorazila zásilka z ronnie, takže začínám zase suplementovat.
Domácí šmrdling - ramena,prsa,záda,břicho
WARM UP
Trénink:
Výrazy s jednoručkou 4x5 (na každou ruku) - 22 kg JČ
SS:
Shyby nadhmat (na futrech dveří) 4,3,3,3,3
Kliky na bradlech 7,6,6,6,6
Doplňky:
Band pull aparts 25,20
Střední delty 3s.
Zadní delty 2s.
SS:
Zkracovačky s nohama nahoře 15,15,15
Russian twist s medicinbalem 15,15,15 (na každou stranu) - 5 kg
TIME: 62 MIN.
COOL DOWN
skákání panáků
10 minut strečink
- výrazy šly dobře, ale provedení nebylo na 100%
- shyby s maximálním procítěním a kliky na bradlech též, parádní pumping vršku
- doplňky na ramena OK
- břicho na pohodičku
Dneska povedený trénink. Jen na začátku jsem byl nějakej nesoustředěnej a chvíli trvalo než jsem se do toho dostal. Zítra dám nohy a ruce. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: pá červenec 13, 2012 6:48 pm Předmět: |
|
|
Poslední 3 dny jsem špatně spal a uprostřed noci se probouzím a špatně se mi dýchá. Nevím proč, ale snad to bude OK. Jsem astmatik a alergik, ale poslední roky s tím nemám problém, tak nevím jestli může být příčina tady.
Domácí šmrdling - nohy,lýtka,biceps,triceps,core
WARM UP
Trénink:
Box jumps 4x6 (55 cm)
Bulharské dřepy s jednoručkami 6,6,6,6,6,6 - bw,7,9,9,9,9 kg JČ
Výpony na 1 noze 3x15
Kladiva v sedě 8,6,6,5,5 - 9,16,16,16,16 kg JČ
Zapažování s JČ 8,8,10,10,10 - 9,16,16,16,16,16 kg JČ
Kolečko z kolen 4x5
TIME: 67 MIN.
COOL DOWN
skákání panáků
10 minut strečink
- box jumps na pohodičku, 55 cm je dost málo, takže to ani nedalo moc zabrat
- bulhary šly pěkně
- výpony na 1 noze moc nemusím, protože necítím takovou kontrakci lýtek jako při klasických, ale zase chce to nějakou obměnu v tréninku
- kladiva heavy jak prase, takže se to neobešlo bez řádného cheatingu
- zapažování OK, pěkně to bere triceps
- kolečko OK. Počítám, že zítra budu mít břicho na maděru.
Dneska povedený trénink, ale že by mě to bavilo víc než trénink v posilovně nebo trénink vršku, tak to se říct nedá.
Jediný, co mě štve, že se večer probouzím a špatně se mi dýchá. Vůbec nevím proč. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: ne červenec 15, 2012 6:15 pm Předmět: |
|
|
Dneska odpoledne jsem nějak pokašlával a špatně dýchal, ale trénink jsem si nakonec dal. Nebyla síla a rychle jsem se zadýchal, takže jsem dal vše jen lehce.
Domácí šmrdling - full body
WARM UP
Trénink:
Kliky na adaptérech 12,12,10,9 (poslední opak. fail  )
Přítahy jednoručky 10,12,12,12 (na každou ruku) - 9,20,20,20 kg JČ
Výpady 10,10,10,10 (na každou nohu) - bw,6,6,6 kg medicinbal
Rotátory 3s.
Plank 4s.
TIME: 43 MIN.
COOL DOWN
10 minut strečink
Nějak to nebudu podrobně rozepisovat. Nebyla síla a nestálo to za moc, ale věřím, že je to jen nějaká momentální slabost. Zítra dám volno a v úterý už snad budu opět 100% ready na pořádný trénink. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|