|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Wojtkingson

|
Zaslal: po červenec 09, 2012 3:09 pm Předmět: |
|
|
Kolik že ti je? Vypadáš na 35 _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
grogy

|
Zaslal: po červenec 09, 2012 3:27 pm Předmět: |
|
|
| RaptorMira napsal: | tak zvukový podkres a práce se světlem - to je mistrovské dílo. Zase si zvedl laťku výše a rozšířil hranice... |
Hele, radši se vyjádři ke dřepu, to mě zajímá, že to video stojí za hovno vím i bez tebe
wojtkingson- skoro ses strefil, 17
|
|
| nahoru |
|
 |
RaptorMira

|
Zaslal: po červenec 09, 2012 9:02 pm Předmět: |
|
|
| grogy napsal: | | RaptorMira napsal: | tak zvukový podkres a práce se světlem - to je mistrovské dílo. Zase si zvedl laťku výše a rozšířil hranice... |
Hele, radši se vyjádři ke dřepu, to mě zajímá, že to video stojí za hovno vím i bez tebe
|
tak u dřepu sis myslím vyměnil tepláky...
ale vážně - mohl by tam být nějaký posun, jdeš do toho jinak a líbí se mi to víc, ale to bych tě musel vidět naživo
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: po červenec 09, 2012 11:40 pm Předmět: |
|
|
| RaptorMira napsal: |
ale vážně - mohl by tam být nějaký posun, jdeš do toho jinak a líbí se mi to víc, ale to bych tě musel vidět naživo |
Tak to je fajn, že se ti taky někdy moje dřepy líbí mě to z pod činky, přijde daleko lepší, otázka je co s tím vyrobí dres....
Tak to není problém, pokud mě chceš vidět, nevím jestli už příští týden, to asi ještě ne, ale určitě plánuju se stavit, tak se potom můžeme domluvit
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út červenec 10, 2012 10:16 pm Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | Kolik že ti je? Vypadáš na 35 |
Bohužel spíš jako 50letej fotr s řádnou pivní vanou : (
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: út červenec 10, 2012 10:25 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | Wojtkingson napsal: | Kolik že ti je? Vypadáš na 35 |
Bohužel spíš jako 50letej fotr s řádnou pivní vanou : ( |
Edit- nic....jinak řečeno, polib mi prdel.
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: st červenec 11, 2012 7:23 am Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | Wojtkingson napsal: | Kolik že ti je? Vypadáš na 35 |
Bohužel spíš jako 50letej fotr s řádnou pivní vanou : ( |
Omg, nemel tady srance.
|
|
| nahoru |
|
 |
LLLuke
|
Zaslal: st červenec 11, 2012 8:47 am Předmět: |
|
|
Hele fešáku, podle mě z toho dřepu k technice moc vidět není :-), jen že se ti dole trocha zakulatí záda, což by se ve dřepu v dresu stávat nemuselo :-). A to proč píšu, jeslti ti dělá problém pásek, tak ho nedávej tak dolů, dej ho víš, sou lidi co ho maj i pod kozama ;-).
A nenech se rozhodit, pro mě budeš vždy nejvíc sexy  ať už seš 50ti letej dědek, nebo ne  .
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: st červenec 11, 2012 9:17 am Předmět: |
|
|
| LLLuke napsal: | Hele fešáku, podle mě z toho dřepu k technice moc vidět není :-), jen že se ti dole trocha zakulatí záda, což by se ve dřepu v dresu stávat nemuselo :-). A to proč píšu, jeslti ti dělá problém pásek, tak ho nedávej tak dolů, dej ho víš, sou lidi co ho maj i pod kozama ;-).
A nenech se rozhodit, pro mě budeš vždy nejvíc sexy ať už seš 50ti letej dědek, nebo ne . |
Já vím že moc vidět není, dal jsem kameru na kokot, a zjistil to až moc pozdě tak příště.
Nevím teda, kde vidíš to kulacení zad. Kdybys řekl že mám trošku větší předklon, tak to pochopím, ale zakulacený mi ty záda nepřijdou, naopak si myslím že mám zvětšenou bederní lordózu
Mě pásek, ne že přímo vadí, ale vždycky se mi líp dřepuje bez něj. prostě tam na něj není moc místa Můžu zkusit dát výš, ale otázka je jestli to nebude horší, a jestli mi to pomůže....Je pravda, že třeba ve dresu, dávám pásek taky, doslova pod kozy (v dresu mi vadí ještě víc, tam ho mám jen tak na parádu, nebude trvat dlouho, a budu dřepovat bez něj )
Já to vím ale já nejsem rozhozenej, jenom už mě nebaví s tím individuem, mluvit neustále na stejný téma
|
|
| nahoru |
|
 |
RaptorMira

|
Zaslal: st červenec 11, 2012 9:42 am Předmět: |
|
|
Ser na ně, jedeš přípravu na MS v trojboji, ne na MS podivně natřené buzny na podiu, vlastně v případě přispěvatelů - MS v plavkové buzisezoně.
Málokdo chápe, že držení tvrdé diety v době přípravy na silový vrchol sezony (MS) je mimo naturála... každý je zblbnutý fotkama Koklayeva, Pudzianovského a podobných, tak jim to nechme...
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: st červenec 11, 2012 12:47 pm Předmět: |
|
|
| RaptorMira napsal: | Ser na ně, jedeš přípravu na MS v trojboji, ne na MS podivně natřené buzny na podiu, vlastně v případě přispěvatelů - MS v plavkové buzisezoně.
Málokdo chápe, že držení tvrdé diety v době přípravy na silový vrchol sezony (MS) je mimo naturála... každý je zblbnutý fotkama Koklayeva, Pudzianovského a podobných, tak jim to nechme... |
Díky, to jsi mi vzal přímo z pusy
Trénink
Mrtvola
5x50
3x90
3x130
3x150
3x180
3x180
3x180
3x180
3x180
Přítahy JČ s oporou lavičky
5x20
5x40
5x40
5x40
5x40
Military press
10x50
8x50
7x50
5x50
Rozpažky v předklonu
10x10
10x10
10x10
10x10
Biceps s VČ
10x30
10x30
10x30
10x30
Břicho
Mrtvoly lehce přituhly, ale po odlepení ze země, je to pohoda. po mrtvolách jsem chtěl zkusit dres, jenom třeba 2 lehký singly nebo tak, ale nemohl jsem se do něj dostat chybělo jen pár cm na nohavičkách, ale už to nešlo, zkončil jsem s jedním na půl nandaným ramínkem. Takže příště se sáčkama, to už půjde. Ale už jsem se smířil s tím, že budu nucen dřepovat v 42, tohle by neprodřepl už ani bůh
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: st červenec 11, 2012 8:59 pm Předmět: |
|
|
| Arnie_one napsal: | Tady se zase řeší pikačoviny
Grogy pěkný, ta síla je obrovskáý, ktřeba si někdy s Octem sednete a ukážeš mu sílu 50letýho chlapa
Držím palce na Polsko |
Díky Arnie
Ale myslím že to asi není nejlepší nápad
|
|
| nahoru |
|
 |
kubejk
|
Zaslal: čt červenec 12, 2012 3:46 pm Předmět: |
|
|
| LLLuke napsal: | pro mě budeš vždy nejvíc sexy ať už seš 50ti letej dědek, nebo ne . |
Pockej pockej, jak nejvic? A co jako ja
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: čt červenec 12, 2012 7:59 pm Předmět: |
|
|
| kubejk napsal: | | LLLuke napsal: | pro mě budeš vždy nejvíc sexy ať už seš 50ti letej dědek, nebo ne . |
Pockej pockej, jak nejvic? A co jako ja |
Tos uhodl...Lukášek si hold umí vybrat
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|