Gamesy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 161, 162, 163 ... 265, 266, 267  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Gamesy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Gamesy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Trhanec

PříspěvekZaslal: pá červenec 13, 2012 11:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To je blbost. Nemyslím si, že to přítáhne 15ti letý děti a to proto, že v guild wars 2 nebude žádnej nolifer nijak zvýhodněnej. Celkově mi ta hra příjde mířená na vyšší věkovou kategorii, protože je na tom každej stejně co se týče pvp WvW atd. Děti si rádi něco dokazujou a honí triko v mmorpg, že dávaj pak low levly, když maj narvanej eq atd. NIc takovýho tady nepůjde a bude záležet jen na skillu ne na výbavě postavy. To děti odradí si myslim. A to, že se použivaj různý zkratky wtf omg atd neznačí, že jsou hráči děti :D To už je dneska tak běžný tyhle zkratky, že to používá skoro každej. Myslím, že komunita bude v guild wars 2 super.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mablung

PříspěvekZaslal: pá červenec 13, 2012 11:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Jinak Guild Wars 2 už nebude podle mě tak super jako jednička.... bohužel v současnosti je trend všechno zjednodušit .... a to se týká i GW2 ... nejhorší na tom je, že to přitáhne 15ti letý loosery, co seděj u kompu celej den (a pařej WoWko) ... nechci nikoho urazit, ale na Guild Wars 1 bylo parádní to, že to hráli rozumní lidi a bylo fajn si s nima povídat přes mikrák ... teď stačí přečíst diskuze k GW2 a je to samý "lol" "dpc...wtf...dtto...píčo...prdel...kokot...debil" .... i když pár světlejch vyjímek se najde, ale to jsou hráči GW1 ... uvidíme, nechci malovat čerta na zeď, ale myslím, že doby GW1 už jsou nenávratně pryč...škoda, že to nenechali běžet souběžně ...

Ono to bude hodně o guildě. Jako ostatně všechno MMORPG. Snad se mi podaří najít nějakou rozumnou.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá červenec 13, 2012 11:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Samozřejmě, že zjednodušení her přitahuje mladší děti. Hrával jsem Runescape v dobře, kdy byl průměh hráčů unás asi 19 let a ve světě 18 (podle anket na fan sites) a pak přišly různý "updaty", které zjednodušili hru tak moc, že s tou hrou skončili i nejlepší hráči. Poslední měřenej průměrnej věk byl snad 16,5 s tím, že třeba z CZ/SK tam chodili ještě mnohem mladší děti. Kdo nějakou takovou hru hrál, tak je mu jasný, že to je pak o dost menší zábava. Pokud si tou hrou člověk něvydělává, tak mu už nezbejvá než skončit.

Guild Wars byla povedená hra, jednička byla dost revoluční.
kubaz

PříspěvekZaslal: pá červenec 13, 2012 11:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ja treba ted pravidelne hraju league of legends, pro toho kdo nevi, tak je to takova lepe promyslena dota, je tam udelany system, ze kdyz nekdo leavne, tak to zaznamena a daji mu suspend automaticky treba na 3-7 dni , ponekolikate uz to je ban na furt, kdyz cloveku treba vypadne net na par min, tak se do hry muze v pohode pripojit zpet, jinak je to vlastne uplne stejne jak dota
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá červenec 13, 2012 11:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

"doby GW1 už jsou nenávratně pryč...škoda, že to nenechali běžet souběžně ..." - tohle je nejlepší věc, kterou může pro hráče a fandy nějaké hry ta společnost udělat. Bohužel se to moc neděje už.
Wass

PříspěvekZaslal: pá červenec 13, 2012 12:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V dnešní době budou děcka v každý hře, tak to prostě chodí a podle mne se to nevyhne ani GW2. Ono taky jde o to, na jaké úrovni hrajete. Jestli hrajete hodinu denně, tj. jste casual hráči, tak se s blbejma děckama budete bohužel setkávat často. Taky sem hrál WoWko pár let a skončil sem v guildě, která nebyla nijak hardcore (raidy 3x týdně večer), ale se svým věkem tehdy 17 let sem tam byl suveréně nejmladší a zbytek lidí byli 20-30 letí a byli maximálně v pohodě.
CrazyLom

PříspěvekZaslal: pá červenec 13, 2012 12:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
ja treba ted pravidelne hraju league of legends, pro toho kdo nevi, tak je to takova lepe promyslena dota, je tam udelany system, ze kdyz nekdo leavne, tak to zaznamena a daji mu suspend automaticky treba na 3-7 dni , ponekolikate uz to je ban na furt, kdyz cloveku treba vypadne net na par min, tak se do hry muze v pohode pripojit zpet, jinak je to vlastne uplne stejne jak dota

mám nick crazylom, tak klidně napiš někdy a nakopem nějaký prdele :-)
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
mysH

PříspěvekZaslal: pá červenec 13, 2012 1:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Eve online

http://www.eveonline.com/

cim dal vic a vic me to bavi, skoda ze pred 2 lety me to nechytlo a tech 1,5 roku skillovani sakra moc chybi :/
owar

PříspěvekZaslal: pá červenec 13, 2012 1:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja jsem zpaprdovatel a skilluju golf..

http://shotonline.gamescampus.com/
Mablung

PříspěvekZaslal: pá červenec 13, 2012 1:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mysH napsal:
Eve online

http://www.eveonline.com/

cim dal vic a vic me to bavi, skoda ze pred 2 lety me to nechytlo a tech 1,5 roku skillovani sakra moc chybi :/

O EVE jsem přemýšlel jen chvíli, dokud mi nedošlo že to je absolutně no-life hra.

Co se děcek ve hře týče, nelze se divit že jsou ve všech hrách a ve velkém počtu. Jsou to lidé kteří mají nejvíce času. Já osobně spíše vidím problém v tom, že online hry se hrají zhruba 10 let nějak masověji, počítačové hry tak 15 - 20 let. Teď je tady nespokojená generace lidí která si své odhrála, je zvyklá na určité standardy a najednou jim do toho lezou děcka. Jenže ona je otázka děcka utlačují starochy a nebo stařešinové mají na nováčky nepřiměřené nároky.
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá červenec 13, 2012 1:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bude se muset za GW2 platit? Vypadá to peckově
mysH

PříspěvekZaslal: pá červenec 13, 2012 1:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
O EVE jsem přemýšlel jen chvíli, dokud mi nedošlo že to je absolutně no-life hra.

Co se děcek ve hře týče, nelze se divit že jsou ve všech hrách a ve velkém počtu.

Je i neni, zalezi jak to chces hrat. A zalezi jestli si chces na mesicni poplatky vydelat ve hre a platit je hernima penezma. V tomhle maj ten system genialni. Problem pro novy hrace je jen skillovani, ktery trva v realnym case a nez ma clovek aspon trochu pouzitelnou postavu, uplyne pul roku. Za tu dobu se aspon nauci hrat. Dalsi vyhodou je ekonomika rizena hraci (vcetne vyroby). Dalsi vyhoda je opravdu hodne moznosti, co se da v EVE delat - od pvp, po pve, obchod, industry, explorace ..
Cas to tolik nezere, da se hrat i "obcas" ..

PS: v EVE deti nejsou, protoze max do mesice reknou, ze je to picovina a hrat to nebudou )))
Wass

PříspěvekZaslal: pá červenec 13, 2012 2:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Bude se muset za GW2 platit? Vypadá to peckově

ne, koupíš originálku a hraješ... akorát jednou za čas budou vycházet nejspíš datadisky, které is budeš muset koupit
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: pá červenec 13, 2012 3:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevíte někdo kdy vyjde kampaň za Zergy k SC2? Pořád sliby ale žádné datum jsem nikde neviděl.
Turakam

PříspěvekZaslal: pá červenec 13, 2012 3:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Inak ako tí, ktorí hráte diablo 3? ak hráte:), ja konečne dokážem aspoň farmiť act 2 inferno sólo.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Gamesy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 161, 162, 163 ... 265, 266, 267  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: