Loudyho log

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 77, 78, 79  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Loudyho log  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Loudyho log
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Loudy

PříspěvekZaslal: út červenec 17, 2012 3:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

17.července
I.fáze dopoledne

Rozcvička 3kola

5kol

10x sedleh
10x kb swing 20kg

Čelní dřep
5x30
5x35
5x40

Zdvih VČ
3x7x32,5

Zdvih JČ
2x7x14,5

Zvedání ramen
10x60
10x70
10x80

Prsa z kliků pořád stávkujou, takže jim dám do čtvrtka oddych, zítra běh a jestli klapne čtvrtek, tak si pojedu zabušit do Prahy.
Místo čelního dřepu měl být bear complex, ale venku pršelo, tak si ho dám až odpoledne.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Loudy

PříspěvekZaslal: út červenec 17, 2012 4:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

II.fáze

Bear Complex

5x30
5x35
5x40
5x45

Mrtvola
2x6x60
2x8x70
2x8x80
2x6x90
2x5x100

Přišla mi jako kravina jít cvičit jen 4série beara, tak jsem přihodil mrtvolu a už to najednou bylo úplně o nečem jinym jen mě mrzí, že netrénovanost nohou je znát víc než jsem čekal, ty dva dřepy v bearu byly i při takhle malých vahách docela znát....5x50kg už by bylo zbytečný trápení, ale snad příště

EDIT : jinak nohy mě dneska docela tahaj, asi začnu cvičit dřepy do 70kg, víc totiž na ramena nevyhodim

Naposledy upravil Loudy dne st červenec 18, 2012 6:44 pm, celkově upraveno 1 krát
secret78

PříspěvekZaslal: út červenec 17, 2012 4:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nemal by si ísť 7x?

EDIT: aha

Naposledy upravil secret78 dne út červenec 17, 2012 4:59 pm, celkově upraveno 1 krát
Loudy

PříspěvekZaslal: út červenec 17, 2012 4:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dobře, měl, ale ne pokud moje nohy neudřepnout ani 50kg
Loudy

PříspěvekZaslal: st červenec 18, 2012 11:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska si dám volno, dopoledne jsem byl v lese s křoviňákem a nějak mě to zmohlo, takže dneska si nedám ani běh.

Zítra do pentagymu, jsem zvědavej, co mě tam čeká
Luster

PříspěvekZaslal: st červenec 18, 2012 11:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Loudy napsal:
Zítra do pentagymu
na MMA?
Loudy

PříspěvekZaslal: st červenec 18, 2012 11:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jj na MMA, snad odsud odejdu po svých
Loudy

PříspěvekZaslal: st červenec 18, 2012 6:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Poslední z fotek, nohy nemá cenu dávat, když je necvičim. Všechno uvolněný pózy, někdy na podzim bych rád hodil porovnávačky, snad na tom budu líp než teď

Jinak vpravo na nástěnce jsou vytisknutý oficiální WODy, rád bych ty kolonky brzo zaplnil a vyzkoušel jich co nejvíc

Loudy

PříspěvekZaslal: čt červenec 19, 2012 6:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska si dám volno, úplně mi stačilo, že jsem se naprd vyspal, procestoval přes 4hodiny a dostával klepec na MMA

Přijel jsem do Prahy v 10:40, od 11trénink v Pentagymu.....já věděl, že to nebudu moct najít, i když jsem byl přesně tam, kde to bylo, tak jsem se vrátil na druhou stranu ulice a volal jsem trenérovi a nakonec jsem dorazil se zpožděnim. Přišel jsem tedy o nějakou rozcvičku, sice nevim jakou, ale aspoň jsem se protáhnul. Pak se šlo do dvojic na techniky na zemi, byl jsem s klukem, co byl na tom sice o dost líp než já, ale v porovnání s ostatníma borcema jsem vyfasoval nejlepšího možnýho sparinga. Nebudu nijak dlouze psát o tom, že jsem tam byl největší a zároveň nejlehčí ze všech Na začátek nějaký techniky, co už jsem jednou dělal, ale stejně už jsem je neznal. Při zkoušení úderu loktem, kdy jsem ležel na zemi a parťák na mě seděl jsem dostal přímo do nosu, ještě teď mě to bolí Jinak pak už to bylo víceméně v pohodě. Pár kol v boji na zemi....nebudu si nic nalhávat, nevěděl jsem pořádně, co dělat, technik moc neumim tak jsem dostával na prdel a dokonce jsem jedno kolo byl i s holkou....asi bych měl přestat psát a jít se zahrabat jak si se mnou hrála

Příští týden bych rád zase vyrazil na MMA, ale možná bych zkusil jinej klub na porovnání.
Reiben

PříspěvekZaslal: čt červenec 19, 2012 6:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Každá zkušenost dobrá a nezoufej, na začátku není nikdo hned jak Anderson Silva .. chce to čas a makat,makat,makat.
Loudy

PříspěvekZaslal: čt červenec 19, 2012 7:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Však jo, přišlo mi to jen vtipný, když tam se mnou házela holka Ale držel jsem se jako klíště

Možná příští týden kickbox nebo něco takovýho, chtěl bych toho vyzkoušet víc a pak si z toho vybrat
Loudy

PříspěvekZaslal: čt červenec 19, 2012 10:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska jsem se naladil na bojovou vlnu

Loudy

PříspěvekZaslal: pá červenec 20, 2012 8:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska jsem chtěl jít na brigádu, ale když jsem se ráno probudil, tak žádná změna oproti včerejšímu večeru. Šlachy u kolen zezadu nebo co to je, jsou strašně bolavý, možná z vytačení nohou u boxu, nevim. Trapézy a krční svaly bolí zase ze škrcení....nevim jak zvládnu odpoledne naházet skoro 2tuny uhlí do kotelny.....a to jsem chtěl jít ještě do posilky večer A zítra zase dřevo.....jsem na sebe zvědavej
Loudy

PříspěvekZaslal: pá červenec 20, 2012 3:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

20.července

Rozcvička
- cca 20metráků

Loudy

PříspěvekZaslal: pá červenec 20, 2012 7:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

2.Rozcvička 2kola

Bench

5x43
8x47
8x50
8x54
6x59
5x62

Bench JČ hlavou nahoru
2x7x21
6x21

Francouzský tlak
2x8x25
8x27,5

Kliky mezi lavičkama
10xbw+10kg
2x10xbw+15kg

Pullover
3x10x15

Kliky
2x10

EDIT - doma ještě 10min snaha o Suzukiho strečink

Už jsem ani nedoufal, že se dám do kupy a půjdu si zacvičit. Pořád mi ale chybí parťák, kterej by mě jistil a ještě mě namotivoval k dalším opakováním. Nicméně si nepamatuju, že bych kdy cvičil s takhle "velkýma váhama" Pořád je to dost bída, ale jde to nahoru a po každym tréninku si připadám skvěle, pokaždý napumpovanej a dokonce jsou vidět i nějaký svaly, který jsem na sobě nikdy před tim nepozoroval Teď už jen zvýšit bw a budu spokojenej. Zítra ráno mě čeká dřevo, tak cca hodinka a odpoledne nebo k večeru záda, ramena, bicepsy a břicho. V neděli nejspíš běh a od dalšího týdne doufám že ubyde cvičení vyloženě s činkama, bude lepší počasí a budu moct zase cvičit venku parodii na crossfit

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Loudyho log Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 77, 78, 79  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: