|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Loudy

|
Zaslal: út červenec 17, 2012 3:00 pm Předmět: |
|
|
17.července
I.fáze dopoledne
Rozcvička 3kola
5kol
10x sedleh
10x kb swing 20kg
Čelní dřep
5x30
5x35
5x40
Zdvih VČ
3x7x32,5
Zdvih JČ
2x7x14,5
Zvedání ramen
10x60
10x70
10x80
Prsa z kliků pořád stávkujou, takže jim dám do čtvrtka oddych, zítra běh a jestli klapne čtvrtek, tak si pojedu zabušit do Prahy.
Místo čelního dřepu měl být bear complex, ale venku pršelo, tak si ho dám až odpoledne.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Loudy

|
Zaslal: út červenec 17, 2012 4:42 pm Předmět: |
|
|
II.fáze
Bear Complex
5x30
5x35
5x40
5x45
Mrtvola
2x6x60
2x8x70
2x8x80
2x6x90
2x5x100
Přišla mi jako kravina jít cvičit jen 4série beara, tak jsem přihodil mrtvolu a už to najednou bylo úplně o nečem jinym  jen mě mrzí, že netrénovanost nohou je znát víc než jsem čekal, ty dva dřepy v bearu byly i při takhle malých vahách docela znát....5x50kg už by bylo zbytečný trápení, ale snad příště
EDIT : jinak nohy mě dneska docela tahaj, asi začnu cvičit dřepy do 70kg, víc totiž na ramena nevyhodim
Naposledy upravil Loudy dne st červenec 18, 2012 6:44 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: út červenec 17, 2012 4:51 pm Předmět: |
|
|
nemal by si ísť 7x?
EDIT: aha
Naposledy upravil secret78 dne út červenec 17, 2012 4:59 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: st červenec 18, 2012 11:14 am Předmět: |
|
|
Dneska si dám volno, dopoledne jsem byl v lese s křoviňákem a nějak mě to zmohlo, takže dneska si nedám ani běh.
Zítra do pentagymu, jsem zvědavej, co mě tam čeká
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: čt červenec 19, 2012 6:22 pm Předmět: |
|
|
Dneska si dám volno, úplně mi stačilo, že jsem se naprd vyspal, procestoval přes 4hodiny a dostával klepec na MMA
Přijel jsem do Prahy v 10:40, od 11trénink v Pentagymu.....já věděl, že to nebudu moct najít, i když jsem byl přesně tam, kde to bylo, tak jsem se vrátil na druhou stranu ulice a volal jsem trenérovi a nakonec jsem dorazil se zpožděnim. Přišel jsem tedy o nějakou rozcvičku, sice nevim jakou, ale aspoň jsem se protáhnul. Pak se šlo do dvojic na techniky na zemi, byl jsem s klukem, co byl na tom sice o dost líp než já, ale v porovnání s ostatníma borcema jsem vyfasoval nejlepšího možnýho sparinga. Nebudu nijak dlouze psát o tom, že jsem tam byl největší a zároveň nejlehčí ze všech  Na začátek nějaký techniky, co už jsem jednou dělal, ale stejně už jsem je neznal. Při zkoušení úderu loktem, kdy jsem ležel na zemi a parťák na mě seděl jsem dostal přímo do nosu, ještě teď mě to bolí  Jinak pak už to bylo víceméně v pohodě. Pár kol v boji na zemi....nebudu si nic nalhávat, nevěděl jsem pořádně, co dělat, technik moc neumim tak jsem dostával na prdel a dokonce jsem jedno kolo byl i s holkou....asi bych měl přestat psát a jít se zahrabat jak si se mnou hrála
Příští týden bych rád zase vyrazil na MMA, ale možná bych zkusil jinej klub na porovnání.
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: čt červenec 19, 2012 6:41 pm Předmět: |
|
|
Každá zkušenost dobrá a nezoufej, na začátku není nikdo hned jak Anderson Silva  .. chce to čas a makat,makat,makat. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: čt červenec 19, 2012 7:18 pm Předmět: |
|
|
Však jo, přišlo mi to jen vtipný, když tam se mnou házela holka  Ale držel jsem se jako klíště
Možná příští týden kickbox nebo něco takovýho, chtěl bych toho vyzkoušet víc a pak si z toho vybrat
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: pá červenec 20, 2012 7:39 pm Předmět: |
|
|
2.Rozcvička 2kola
Bench
5x43
8x47
8x50
8x54
6x59
5x62
Bench JČ hlavou nahoru
2x7x21
6x21
Francouzský tlak
2x8x25
8x27,5
Kliky mezi lavičkama
10xbw+10kg
2x10xbw+15kg
Pullover
3x10x15
Kliky
2x10
EDIT - doma ještě 10min snaha o Suzukiho strečink
Už jsem ani nedoufal, že se dám do kupy a půjdu si zacvičit. Pořád mi ale chybí parťák, kterej by mě jistil a ještě mě namotivoval k dalším opakováním. Nicméně si nepamatuju, že bych kdy cvičil s takhle "velkýma váhama"  Pořád je to dost bída, ale jde to nahoru a po každym tréninku si připadám skvěle, pokaždý napumpovanej a dokonce jsou vidět i nějaký svaly, který jsem na sobě nikdy před tim nepozoroval  Teď už jen zvýšit bw a budu spokojenej. Zítra ráno mě čeká dřevo, tak cca hodinka a odpoledne nebo k večeru záda, ramena, bicepsy a břicho. V neděli nejspíš běh a od dalšího týdne doufám že ubyde cvičení vyloženě s činkama, bude lepší počasí a budu moct zase cvičit venku parodii na crossfit
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|