Zaslal: pá květen 11, 2012 12:00 am Předmět: Re: Ahoj
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
mel bych davat takovou vahu abych to daval pri stalem napeti ?
V žádnym případě, to je nesmysl. Pauzy takové, abys srovnal polohu těla, udělal nádech a zpevnil se. To už je jedno, jestli to znamená 2 vteřiny, nebo 5.
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
můžu se taky zeptat, když stojím s činkou na zádech a nadechuju se, mám mít prohlá záda nebo to nemusím řešit? jde mi o to, že se mi párkrát stane, že se nadechnu a zapomenu srovnat záda a jdu dolů kulatej
pokud to neboli, tak to pravdepodobne zadnej problem neni.. zkus si predstavit, ze pri pohybu dolu se nohama aktivne pritahujes k zemi, lupani by mohlo zmizet, zkus to ihned!
_________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
Zajímavé povídání s ukázkama o protahování jako příprava na dřepy, podívejte:
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru