drlift - comeback no.5456

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 15, 16, 17  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - drlift - comeback no.5456  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> drlift - comeback no.5456
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
bikon

PříspěvekZaslal: so červenec 21, 2012 12:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

gratuluju k maly zlaty a rekordu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Tom.K.

PříspěvekZaslal: so červenec 21, 2012 12:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

HOT NEWS!

Martin prave vyrval za mocneho povzbuzovani celyho salu 332.5 kg v mrtvem tahu 3:0 platne! Bezkonkurencni zlato v mrtvole a celkove krasny 5 misto v trojboji! Super a gratulace!
grogy

PříspěvekZaslal: so červenec 21, 2012 12:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky gratuluju, sledoval jsem přenos...a krásná práce

"Vždyť je to jen bolest"

http://www.kstkurim.estranky.cz/
Tom.K.

PříspěvekZaslal: so červenec 21, 2012 12:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kurna ja nez to tady na mobilu natukal tak me Bikon predbeh. :-) Pral bych vam zazit tu atmosferu tady!
bikon

PříspěvekZaslal: so červenec 21, 2012 1:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

taky sem v plzni nekolikrat byl a atmosfera je tam casto velmi pekna :)

zaznam tahu: http://www.ustream.tv/recorded/24142280
1. pokus : 8:10 (285)
2. pokus : 19:10 (307.5)
3. pokus : 30:50 (332.5 - M1 narodni rekord)
Conan

PříspěvekZaslal: so červenec 21, 2012 4:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kurna, vy ste vsichni rychli jak prujem, sice uz me predbehli s videjkem, ale aspon je to trochu lepsi kvalita.

Jeste jednou gratulace jmenovci :)
drlift_

PříspěvekZaslal: so červenec 21, 2012 4:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diky za gratulace a za podporu v hledisti :) Byl to super kotel.

Z rekordu mam velkou radost. Prece jen jsem snad dva roky na zavodech nesel mrtvolu naplno. Vyslo to az ted, byt ne s uplne top formou, ale padlo to tam.

P.S.: posledni ladici treninky (budu muset vybalit, protoze si je z hlavy moc nepamatuju) a report napisu v pondeli.
ygg

PříspěvekZaslal: so červenec 21, 2012 9:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gratulace!!!!! A krásnej pokus

Já si říkal, že jak si stěžuješ, že to bude dobrý
Draper

PříspěvekZaslal: so červenec 21, 2012 10:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sice me PWL moc nebere, ale tenhle log mne nejak prirostl k srdci, sleduji ho od zacatku a fandil jsem ti. Popravde trochu jsem se bal, ze pripravu nedokoncis kvuli nejakemu zraneni, alespon podle toho, co jsi v komentech psal, mne obcas sel mraz po zadech :) , ale nakonec to dobre dopadlo a na soutezi jsi predvedl vykon, ktery asi malokdo cekal, takze super a velika gratulace!!
drlift_

PříspěvekZaslal: po červenec 23, 2012 7:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

takze dokonceni logu je zde.:

16.7.2012
------------------------------
drepy 70x6, 120x4, 150x2, bandaze 180x3, 180x3, 180x3, 180x3
bench 70x8, 90x5, 120x3, 120x3, 120x3, 120x3

18.7.2012
predklony s cinkou 70x5, 120x3, 120x3, 120x3, 120x3
bench 70x6, 90x5, 100x3, 100x3, 100x3, 100x3
--------------------------------

20.7.2012
-----------------------------------
drepy 70x6, 90x3, 90x3, 90x3, 90x3
bench 75x2, 75x2, 75x2, 75x2
-----------------------------------

21.7.2012 ZAVODY
-------------------------------
Navazeno jen 116,0 kg. Uz to mi napovidalo, ze zavody nebudou uplne v pohode. Pred rokem jsem navazil pres 119kg a to jsem musel jeste trochu shazovat.

Drep
rozcviceni na pohodu. Na vsechny serie bez dresu jsem se citil naprosto skvele. Posledni serie bez dresu se 170kg byla hodne lehoucka (rozcvicovaci serie bez dresu byly 70x5, 120x3, 170x1), bohuzel pak jsem skocil do dresu a bylo mi jasne, ze bude problem. Dres jsem diky tomu, jak jsem byl pohublej natahnul skoro jak kalhoty. Dalsi rozcvicovaci serie uz moc slavny nebyly. V dresu jsem sel 220x2, 250x1

Koucoval mne Milan Spingl a chvili Mira Slovak. Meli jsme dost obavy ze sestavy rozhodcich, protoze minuly den davaly jedno cervene svetlo za druhym. Milan mne nabandazoval na prvni pokus s tim, ze pujdeme radeji hloubeji, aby byl zaklad 100% jisty. Zaklad byl 270kg. Hloubku mi rikal Milan a musim rict, ze to bylo maso. Rikal jsem si, jestli na mne nahodou nezapomel . Kdyz mne konecne vysvobodil a misto neustaleho DOLU, DOLU na mne krikl HOP, mel jsem dost velkej problem, abych pokus zvladnul, nastesti se podarilo a zaklad 3-0 platny.

Na druhy pokus jsme nahlasili 290kg. Tusil jsem, ze to bude hodne tezky, ale jit min jsem proste nechtel. Nastesti se k nam v pripravne prichomytl Mario Schnurr (vitez -93kg) a nabidnul mne, ze mne na pokus zabandazuje on. Samozrejme jsme to s vdekem prijali. Zabandazoval mne opravdu neskutecne. Jedinej problem bylo, ze byl dost rychlej a tak jsem musel trosku dyl cekat. Uplne mi pritom odumrely lytka a ja mel pak hodne velky problem odejit a srovnat nohy do startovni pozice. Milan mi opet pohlidal hloubku, pokus byl hodne, ale opravdu hodne dorazovej. Nastesti opet 3-0 platny.

Jit na dalsi pokus jsem uz nechtel, bal jsem se o zada, ktera jsem si loni zranil prave pri 3. drepu a tak jsem 3. pokus vynechal s tim, ze alespon trochu posetrim zada.

drepy tedy byly 1. 270 (3-0 platne), 2. 290 (3-0 platne), 3. vynechano

Na benche odesel Milan nakladat a pomahal mi Mira S. Rozcviceni bylo naprosto pohodove.

70x6, 90x4, 110x3, 130x2, 150x1. Na bench se rozcvicuju trochu dukladneji, protoze mne jinak boli kuchane rameno.

Na bench odpadlo jedno rozcvicovaci stanoviste, protoze "soudruzi" z Nemecka udelali pri skladani cinky po drepech osudovou chybu a slozili nejdrive jednu stranu cinky, ta se samozrejme prevazila a druhy konec jednoho z pomocniku slozil, vsude krev, chlapika dlouho osetrovali, nacez ho pak odvezla sanitka.

Pak jsme oblekli triko. Chtel jsem jit 165, ale nakonec jsem objevil cinku se 170kg, takze jsme nic neresili a soupnul jsem to tam.

Prvni pokus jsem sel 175kg. Bylo to na pohodu, citil jsem rezervu.

Druhy pokus by 182kg. To uz mne pohoda bohuzel dost opustila a bylo to pomerne dost tezky, mel jsem problem dostat se prez mrtvy bod. Nahlasili jsme 187,5kg (pridavat jen o 2,5kg mi prislo ujety) s tim, ze trochu poladime triko a uvidime jak to dopadne.

Na treti pokus jsme tedy trosku poladili triko. Zacatek pokusu jsem rozjel celkem pekne, ale pak jsem se zadrhnul a prestoze jsem se s cinkou dlouho pral nedokazal jsem se dostat pres mrtvy bod a cinku nezvednul.

benche 1. 175kg (3-0), 182,5kg (3-0), 187,5 (nezvednuto)

Na mrtvolu vystridal Miru v koucovani Milan a prisel pomahat muj syn. Docela pekne jsem trefil zaklad, ktery jsem nahlasil o 5kg vys nez jsem puvodne planoval. Po shlednuti zakladu a startovnich cisel jsem mel radost, protoze s vyjimkou norskeho zavodnika nikdo vyssi zaklad nemel. Nor mel zaklad stejny, ale mel vyssi startovni cislo a byl tezsi. Nor nas ale trosku prevezl, protoze planoval take boj o zlato v mrtvole a na posledni chvili zaklad o 2,5kg zvedl. Rozviceni jsem sel 70x5, 120x4, 170x2, 220x1, dres 250x1.

Prvni pokus jsem sel tedy 285kg. Pokus byl absolutne na pohodu, bylo to lehoucke. Druhy pokus jsme nahlasili 307,5kg, abysme vyhnali nora trosku vys. Nor si ale na 310kg neveril, a nahlasil druhy pokus nizsi, tim se mi dost ulevilo, protoze jsem se dostal do pozice, kde jsem chtel byt (aby souperi museli dat 3. pokus, pokud by se chteli dostat prede mne).

Druhy pokus jsem sel 307,5kg. Podle mne opet jisty pokus, ale vahu uz jsem zacinal citit. Po kratke porade jsme nahlasili 320kg s tim, ze pockame jak se situace vyvine.

Situace se vyvinula tak, ze preze mne v tretich pokusech s vyjimkou Islandana nikdo nesel. Pockali jsme si tedy jak dopadne Islandan na 310kg s tim, ze pokud da, pujdeme 312,5kg (byl jsem tezsi), pokud ne prihodime na 327,5kg na 5. misto. Islandan nedal a ja se rozhodnul, ze zkusim cesky rekord, protoze 327,5 a 332,5kg neni zas tak velky rozdil V hale byl neskutecnej kotel, lidi fandili, atmosfera pro zavodnika opravdu paradni. Takze sup na pokus, nahore nadech, chytit cinku a tahnout jak zbesilej. Cinka mi dala dost zabrat, ve stredni fazi byla krize, ale povedlo se mi pres ni dostat a pak uz to slo pekne. 3-0 platne a cesky rekord masters byl doma

tahy 1. 285kg (3-0), 2. 307,5kg (3-0), 332,5kg (3-0)

Vysledny trojboj byl tedy 290-187,5-332,5=805kg

Stejny vykon jsem dal vloni pri asi zivotni forme (kde mne bohuzel pribrzdilo zraneni zad), letos to byl totalni doraz, zadnou rezervu jsem nikde nemel. Priprava bohuzel nebyla idealni, po dlouhe pauze kvuli plotynkam jsem nemel dost casu dostat se pred zahajemin soutezni pripravy do vah a uz vubec ne si nich trochu pochodit, coz mi hodne chybelo. Dalsi problem byl, ze jsem v zaveru pripravy nedokazal udrzet vahu a spadnul jsem z puvodnich 120kg az na souteznich 116kg.

Co je ale pozitivni, ze jsem se po podzimu a zime, kdy jsem to videl spis na invalidni duchod, dokazal dat do kupy. Navic i ted po zavode citim plotynky v pohode. Necitim v zadech zadny blok, ustrel. Zada jsou samozrejme svinsky namozena (a to tak, ze se bojim i zakaslat ). Ted to chce jen, aby vydrzelo zdravi a ja mohl v klidu natrenovat a konecne na zavodech dat to co bych si predstavoval......
drlift_

PříspěvekZaslal: po červenec 23, 2012 7:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Gratulace!!!!! A krásnej pokus

Já si říkal, že jak si stěžuješ, že to bude dobrý

Diky. No dobry to nebylo, ale na to jak se mi darilo, to dopadlo vic nez dobre :)
drlift_

PříspěvekZaslal: po červenec 23, 2012 7:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Sice me PWL moc nebere, ale tenhle log mne nejak prirostl k srdci, sleduji ho od zacatku a fandil jsem ti. Popravde trochu jsem se bal, ze pripravu nedokoncis kvuli nejakemu zraneni, alespon podle toho, co jsi v komentech psal, mne obcas sel mraz po zadech :) , ale nakonec to dobre dopadlo a na soutezi jsi predvedl vykon, ktery asi malokdo cekal, takze super a velika gratulace!!

Diky za podporu

I ja se toho bal, zada mne zlobily opradu dost. Nastesti zada paradoxne vylecilo to co je zkurvilo (mrtvola)
Conan

PříspěvekZaslal: po červenec 23, 2012 4:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

drlift_ napsal:

I ja se toho bal, zada mne zlobily opradu dost. Nastesti zada paradoxne vylecilo to co je zkurvilo (mrtvola)

to mas jako s chlastem, musis se lecit tim, cim ses zkazil

Ja jsem si rikal proc volali do rozcvicovny doktora, a oni soudruzi z nejvyspelejsiho statu evropy neznaji zakladni fyzikalni zakony...
drlift_

PříspěvekZaslal: čt červenec 26, 2012 5:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Panove, dali jste mi tip na trenovani bricha pomoci cviku "plank". Cvik je pro mne naproto super. Citim, ze moje bricho u tohohle cviku dostava opravdu poradne zabrat (dost mne prekvapuje, ze lidi od nas z posilovny, co tenhle cvik taky zkouseli, vsichni na rozdil ode mne tvrdi, ze citi hlavne zada).

Mate nekdo zkusenosti, jak casto a kolik serii je idealni delat (s podobnym statickym cvikem, nemam absolutne zadne zkusenosti)? Momentalne se pokousim 1-2x tydne o 2 serie po minute a mam toho tak akorat :)
Luster

PříspěvekZaslal: čt červenec 26, 2012 7:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

drlift_ napsal:
vsichni na rozdil ode mne tvrdi, ze citi hlavne zada

je to komplexni cvik, nejen na procviceni bricha, ale celyho "core".. nicmene casta chyba je prohybani se v bedrech na ukor maximalni delky provedeni cviku, pak jeho cviceni ale naprosto ztraci vyznam.. takze kdyz uz nebudes schopnej udrzet 100% techniku, tak rychle pryc

drlift_ napsal:

Mate nekdo zkusenosti, jak casto a kolik serii je idealni delat (s podobnym statickym cvikem, nemam absolutne zadne zkusenosti)? Momentalne se pokousim 1-2x tydne o 2 serie po minute a mam toho tak akorat :)

1-2x tydne je imho dostatecny, ale stridal bych ten co delas ted s https://forum.ronnie.cz/viewtopic.php?t=29818&highlight=agility (posledni prispevek)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - drlift - comeback no.5456 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 15, 16, 17  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: