|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
wwwpower

|
Zaslal: so červen 16, 2012 11:37 pm Předmět: |
|
|
nevíte někdo na jak dlouho se vysazuje kreatin aby opět účinkoval v dalším cyklu? _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Onďa.
|
Zaslal: ne červen 17, 2012 12:04 am Předmět: |
|
|
| wwwpower napsal: | | nevíte někdo na jak dlouho se vysazuje kreatin aby opět účinkoval v dalším cyklu? |
Zaslechl jsem 3 měsíce?
|
|
| nahoru |
|
 |
nEcro

|
Zaslal: ne červen 17, 2012 3:16 am Předmět: |
|
|
4-6 tydnu _________________ BP 165 l DL 300 l SQ 240 l RAW
BP 180 l DL 300 l SQ ??? l EQ
195cm/126kg 21let
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne červen 17, 2012 6:33 am Předmět: |
|
|
Cim dele tim lepe. Nejlepe mne ale fungoval poprve, pak uz to bylo mnohem slabsi. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: ne červen 17, 2012 5:56 pm Předmět: |
|
|
díky hoši, já právě nikdy nezkoušel ho nasadit po měsíci znova tak ted' to zkusím _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: ne červen 17, 2012 9:14 pm Předmět: |
|
|
Má někdo zkušenosti s kombinací:
Kreatin monohydrát + AAKG + Beta alanin?
Kreatin chci dávat 15-20g/den, AAKG 3g před a 4 g po tréninku a Beta alanin první týden 4x2g denně a pak 2x2g denně.
To dávkování u AAKG a Alaninu jsem vzal z té stránky, kde to objednávám a přidal cca 1g nahoru. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
x46x
|
Zaslal: po červenec 09, 2012 10:34 am Předmět: |
|
|
Ahoj na podzim bych chtěl nasadit kreatin. Rozhoduji se mezi Creatine od MusclePharm a Creatin Fair Power (Survival). Doporučíte mi nějaký z nich nebo nějaký úplně jiný? Děkuji
|
|
| nahoru |
|
 |
DerB
|
Zaslal: út červenec 10, 2012 12:31 pm Předmět: Trans-X /Scitec Nutrition/ |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: út červenec 10, 2012 1:31 pm Předmět: |
|
|
| wwwpower napsal: | | nevíte někdo na jak dlouho se vysazuje kreatin aby opět účinkoval v dalším cyklu? |
Kreatin účinkuje pořád, ne jenom v cyklech, vždyť si ho tělo normálně tvoří samo. Suplementace kreatinem nemá anabolické účinky jako steroidy, jenom dodá svalům větší zásoby energie, než kolik by si tělo normálně vytvořilo samo. To umožní cvičit usilovněji a tvrději, což víc stimuluje svaly k růstu.
Proč by ho chtěl někdo cyklovat, to nechápu.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út červenec 10, 2012 1:45 pm Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: |
Proč by ho chtěl někdo cyklovat, to nechápu. |
To je jednoduchý, řada lidí i trénuje v cyklech, takže suplementaci si naplánuješ třeba na 8 týdnů těžkého tréninku a na 3 týdny, kdy dáš volnější trénink, klidně všechno vysadíš. Je to jednak ekonomický a taky efektivní. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
duke.dukem
|
Zaslal: út červenec 10, 2012 1:51 pm Předmět: |
|
|
Pri dnesnich cene monohydratu v pomeru k cenam jinych suplementu uz je podle me ekonomika (ne)brani kreatinu asi to posledni. Samozrejme mam namysli dlouhodobe davkovani napr. 5g denne a ne kazdodenni zdravici ledvinam v podobe 20 g kreatinu
|
|
| nahoru |
|
 |
ILikeBike
|
Zaslal: čt červenec 12, 2012 7:31 am Předmět: |
|
|
Může být zvýšený příjem kreatinu nebezpečný v pubertě? _________________ When your mind will change, your body will be changed.
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: čt červenec 12, 2012 1:05 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ILikeBike
|
Zaslal: čt červenec 12, 2012 5:32 pm Předmět: |
|
|
Trénink TEĎ stojí za hovno, to vím, ale od září se to změní. Zbytek pyramidy mám řekl bych vyřešený. Díky za odpověď Jari. _________________ When your mind will change, your body will be changed.
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: út červenec 24, 2012 3:36 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | Má někdo zkušenosti s kombinací:
Kreatin monohydrát + AAKG + Beta alanin?
Kreatin chci dávat 15-20g/den, AAKG 3g před a 4 g po tréninku a Beta alanin první týden 4x2g denně a pak 2x2g denně.
To dávkování u AAKG a Alaninu jsem vzal z té stránky, kde to objednávám a přidal cca 1g nahoru. |
Kamarád právě bere AAKG a Beta Alanin (sice toho žral o moc víc než doporučují na té stránce, až moc na můj vkus) ale nemůže si to vynachválit, síla šla nahoru, je naspeedlej a napumpovanej. Chválí si to, myslím že spolu s kreatinem by to bylo ještě lepší a je to i docela levná záležitost... B.A. dával asi 2 lžičky a AAKG 3 ale už to snížil...
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|