|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
r@mbo

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út červenec 24, 2012 7:33 pm Předmět: |
|
|
| r@mbo napsal: | nejhorší je že dnes výrobci serou kreatýn úplně do všeho (proteiňáky, sachariďáky, ionťáky..) a člověk ho tak bere celoročně.. když dá pak creatýnovou kůru - nefunguje |
a jaké značky kupuješ? ja ho teda v proteinaku, sacharidaku ani iontaku neviděl. V nějakejch superformulích, které dělá reflex nebo MusclePharm je, ale to nejsou takhle zařaditelny supplementy.
|
|
| nahoru |
|
 |
r@mbo

|
Zaslal: út červenec 24, 2012 7:45 pm Předmět: |
|
|
nitro-tech (proteiňák 70ka) od muscletechu třebas mám teď doma ještě trochu - samozřejmě přisranej creatýn aby dosáhli těch slíbenejch 9liber/6 týdnů + nárůst síly z užívání jejich proteiňáku.. minule jsem to čet na ňákým gaineru zase (amix nebo nutrend).. teď mám doplňky od weidera ale ten tam píše jen složení aminospektra a né kompletní složení - takže tam může člověk jen hádat.. ale jakmile to vylepší jeden tak.. konkurence nechce být pozadu že
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út červenec 24, 2012 7:49 pm Předmět: |
|
|
no tak o amerických supplementech se toho napsalo už dost. NENÍ žádný problém si koupit doplnek se složením, které chceš. Neřekl bych, kdyby sii kupoval něco kvůli ceně, ale to neděláš, takže o důvod víc...
|
|
| nahoru |
|
 |
nEcro

|
Zaslal: út červenec 24, 2012 7:52 pm Předmět: |
|
|
kreatin vsude davaji protoze pomerne slusne jde videt jak funguje a clovek zjisti ze se neco deje a spoji si to s tim ze dany produkty je fakt dobry _________________ BP 165 l DL 300 l SQ 240 l RAW
BP 180 l DL 300 l SQ ??? l EQ
195cm/126kg 21let
|
|
| nahoru |
|
 |
r@mbo

|
Zaslal: út červenec 24, 2012 7:53 pm Předmět: |
|
|
no jo - musím víc číst štítky  ... každopádně jsem několik měsíců nebral žádnej doplněk takže jsem od všeho čistej a pure-creatin od weidera (nebo placebo efekt  ) no zatím maká jako kráva
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: po červenec 30, 2012 9:24 am Předmět: |
|
|
Nezkoušel někdo krealkalyn od Aminostaru,nebo i CEE nebo Monohydrát (tablety) taktéž do Aminostaru?Je to dobrá značka?
|
|
| nahoru |
|
 |
mlevora
|
Zaslal: čt srpen 09, 2012 7:35 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
homer107
|
Zaslal: ne srpen 12, 2012 1:38 pm Předmět: kreatin |
|
|
ll _________________ ! ... Train Hard ... Or Go Home ... !
Naposledy upravil homer107 dne čt srpen 16, 2012 6:06 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Prdka27

|
Zaslal: ne srpen 12, 2012 4:32 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | MuscleTech Cell-Tech HC,,, BSN CellMass AVPT MULTI-AKTION MATRIX |
Me jen fascinuji ty nazvy.. kup si normalni creatin (creapure)
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: ne srpen 12, 2012 5:09 pm Předmět: |
|
|
| Prdka27 napsal: | | citace: | | MuscleTech Cell-Tech HC,,, BSN CellMass AVPT MULTI-AKTION MATRIX |
Me jen fascinuji ty nazvy.. kup si normalni creatin (creapure) |
Taky sem si rikal, ze vic nabuseny nazvy snad nikdo jinej ani nema
jinak co se kreatinu tyce, zatavam uplne stejnej nazor...
|
|
| nahoru |
|
 |
Doorn
|
Zaslal: čt srpen 16, 2012 3:34 pm Předmět: |
|
|
Jak je to s tou nasycovací, plnící, udržovací a nevím jakou fází? Je to výmysl výrobců, abychom toho spotřebovali víc? jak se má teda dávkovat klasický monohydrát?
|
|
| nahoru |
|
 |
duke.dukem
|
Zaslal: čt srpen 16, 2012 3:43 pm Předmět: |
|
|
Pouzivej to uplne jak chces, ale i klidne konstantne 5g denne . Telo si stejne vezme jen urcite mnozstvi a zbytek bez uzitku vylouci. A jestli se tvoje svalstvo "nasyti" kreatinem o par dni drive ci pozdeji, to je vazne jedno. Snad jen tvoje ledviny te za nejake megadavky nebudou mit rady.
|
|
| nahoru |
|
 |
homer107
|
Zaslal: čt srpen 16, 2012 6:09 pm Předmět: kratin |
|
|
"nezaleje ma?" ak este stale mam na sebe viac tuku ako by som mal mat a uzivam BSN CELLMASS _________________ ! ... Train Hard ... Or Go Home ... !
|
|
| nahoru |
|
 |
jamesco

|
Zaslal: pá srpen 17, 2012 3:19 pm Předmět: |
|
|
Zdravím, mám dotaz. Co říkáte na šumivý kreatin? konkrétně edit, viz pravidla fóra!
Je v pohodě ho užívat? A jednu tabletu ráno? Neni lepší klasický "sypký"?
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|